Contact

Tekstgrootte: groter / kleiner

Welkom op Oh My Lush, een Nederlandse blog over het verzorgingsmerk Lush, maar ook over dierproefvrije, natuurlijke en veganistische cosmetica. Voorheen bestond deze blog onder de naam Oh Fashion, waar ik op geblogd heb van maart 2010 tot februari 2018. Echter raakte ik steeds minder geïnteresseerd in de onderwerpen mode, make-up en webshops. Ik blogde het liefst alleen nog maar over producten van Lush, omdat ik nog steeds erg gek ben op het merk. In oktober 2018 besloot ik de naam te veranderen naar Oh My Lush, evenals de blog zelf.
Oh Fashion heb ik toen tijdelijk offline gehaald, echter heb ik hem laatst toch weer online gezet. Er stond immers heel veel informatie op, net als reviews, informatieve artikelen, noem het maar op.
Op deze blog zul je informatie, nieuwtjes en reviews vinden over het merk Lush én over andere natuurlijke en dierproefvrije merken. Ik probeer ook vaak producten en merken te vinden die veganistisch zijn.

Disclaimer: alle teksten op Oh My Lush zijn geschreven door mij, Evelien, tenzij anders aangegeven. Dit geldt ook voor mijn foto’s. De foto’s die ik niet zelf heb gemaakt, hebben een bronvermelding. Wil je een tekst, artikel of foto gebruiken voor persoonlijk gebruik, of andere doeleinden? Neem dan eerst contact met mij op.

Oh My Lush is een onderdeel van Oh Fashion, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 65480201.


Heb je vragen, opmerkingen, suggesties, tips of klachten? Wil je ergens een review over zien? Ik vind het leuk om wat te horen van je! Mail me gerust d.m.v. het onderstaande formulier. Je kunt ook contact met me opnemen via dit emailadres.

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans, maar ook alles op het gebied van andere fijne natuurlijke en dierproefvrije merken!

Follow
Lees mijn blog in
Categorieën
Choose another theme
Stuur een berichtje

captcha

Web Analytics