Event: Opening Lush Den Haag (grootste Lush winkel van Nederland!)

Text size: bigger / smaller

Een aantal weken geleden werd ik door Lush uitgenodigd om vorige week de feestelijke opening van Lush Den Haag bij te wonen. Daar zei ik, als grootste Lush fan van Nederland, natuurlijk geen nee tegen! Het was een aantal uur reizen, maar daar hadden vriendin Madelon en ik geen moeite mee. Ook zij is gek van Lush (3x raden dankzij wie…) dus met veel enthousiasme reisden we af naar Den Haag. Klik verder voor mijn fotoverslag!

Allereerst zal ik je even vertellen waarom er een feestelijke opening was. Het oude pand van Lush in Den Haag, dat aan de Grote Marktstraat 175 zat, werd gesloten. Het nieuwe pand dat zich nu vestigt aan Spuistraat 3, is een stuk groter! Sterker nog – het is nu de grootste Lush winkel van Nederland. Ruim 250 m² en het bevat een speciale Party Room voor feestjes, een Hair Lab waar haarbehandelingen worden gegeven en een Skin Care Consultation Bar voor persoonlijk huidadvies. Hoe ontzettend gaaf is dat?

Eenmaal aangekomen in de stad van Den Haag, was het even zoeken hoe we moesten lopen naar Lush. Gelukkig heb ik, letterlijk en figuurlijk, een neus voor Lush en rook ik op gegeven moment dat we dicht in de buurt waren. (I shit you not.) Het pand bleek om de hoek te zijn, en als een stel dolle stieren vlogen we de winkel in. Ha, mijn oog viel op twee dingen: de enorme Error 404 Bath Bomb (maar liefst 30 kilo, aangenaam!) en de lieve Amadea, de Communications Manager van Lush, waar ik dankzij mijn blog regelmatig contact mee heb. Súperleuk om haar te hebben ontmoet!

De zelfgemaakte Lush koekjes stonden al klaar, ook kregen we een glas Prosecco aangeboden. Koekjes, wijn en Lush. Ja, het was de beste dag uit m’n leven, kan ik wel zeggen. Afijn, na even met Amadea te hebben gekletst, was het tijd om rond te snuffelen in de winkel. Ik kan één ding zeggen: wát een prachtige winkel. Enorm leuk ingericht. Ruim. Gaaf gebruik van meubilair gemaakt. De presentatie van de Lush producten is fenomenaal, gewoon geweldig gedaan. Kijk maar mee naar de onderstaande foto’s!

Combineer het beeld van de bovenste foto’s met de geur van Lush, en je bent toch gewoon in de zevende hemel? De winkel heeft twee verdiepingen. De bovenste verdieping bevat alle badproducten, een wand met FUN, ook het Hair Lab zit er gevestigd. In het Hair Lab kun je je haar laten verzorgen met Lush haarproducten, waaronder de natuurlijke henna’s. Extra leuk als je nog niet bekend bent met Lush en kennis wilt maken met de haarproducten.

De winkel bevat ook een Skin Care Consultation Bar, hier kun je persoonlijk huidadvies inwinnen van de Lush medewerkers. Welk product past er bij jou huid? Met welke producten ben jij gebaat? Ze leggen het je allemaal uit. Ook is er een speciale Party Room, waar gepersonaliseerde feestjes kunnen worden gegeven. Ik weet waar ik m’n 30e verjaardag ga houden volgend jaar. :tongue:

Madelon en ik kregen de kans om, samen met een aantal andere klanten, onze eigen Butter Bear Bath Bomb te maken. Dit deden we natuurlijk maar al te graag! Vooral ik, omdat ik al een grote interesse heb in hoe Lush gemaakt wordt. We schoven aan tafel, deden handschoenen aan, en begonnen met onze eigen Butter Bear.

Het was enorm leuk om te doen, uiteindelijk heb ik er drie gemaakt! Je vult het sjabloon van Butter Bear eerst met een klein beetje cacaopoeder. Zoals je misschien weet, is het neusje van Butter Bear van cacao. Daarna vul je het hele sjabloon met bruisbalpoeder en druk je het goed stevig aan. Nu laat je het 24 uur drogen, en dan kun je hem gebruiken! Zó ontzettend leuk.

Hierboven zie je drie flesjes sap. Ja, echte sap, om te drinken! Ze zaten in flesjes waarin de douchegel ook altijd zit. Ik weet dat ik in herhaling val, maar.. hoe gaaf is dat!? Ik koos eerst Vitamine Sea om te drinken, en die was toch heerlijk! Hij bevatte munt, ananas en appel. Je had ook Royal Dutch, daarin zat sinaasappel, gember en wortel. Tot slot had je ook Peace & Justice, met rode biet, venkel en appel. Uiteindelijk nam ik van elke smaak één flesje mee naar huis, om op te drinken, en daarna om ze schoon te maken en op m’n kamer te zetten. Want zeg nou zelf.. als echte Lush fan is dit wel een grappige must have!

Het was een onwijs leuke ochtend. Ik heb erg genoten! De winkel is zo mooi dat je je ogen uitkijkt. Was iedere Lush winkel maar zo, haha! Balen dat Den Haag 96 km van mij vandaan is.. :cry: Maar de ervaring was te gek, ik wil Amadea dan ook erg bedanken voor het uitnodigen! En ook voor de mooie giftset die ik kreeg. Het was een onvergetelijke ervaring voor deze Lushie. :heart2:

Lush Den Haag is zeven dagen per week geopend. Openingstijden zijn maandag van 12 tot 18.30 uur, dinsdag en woensdag van 10 tot 18.30 uur, donderdag van 10 tot 21 uur, vrijdag en zaterdag van 10 tot 19 uur en zondag van 12 tot 18 uur.

Ben jij nog van plan om de Lush in Den Haag te bezoeken?

6 Responses to Event: Opening Lush Den Haag (grootste Lush winkel van Nederland!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën