Review: Lush Peng Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Ik ga naar de badkamer, en ik neem mee… een strandbal. Peng is een vrolijk gekleurde bath bomb van de Harajuku collectie, eentje die me vanwege de kleurtjes direct aansprak. Aangezien het warme weer nog niet echt doorkomt in Nederland, brengt deze bath bomb hopelijk wat zonnestralen met zich mee. Lees je verder?

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Disodium Lauryl Sulfosuccinaat, Rozenhoutolie (Aniba rosaeodora), Sandalwood Oil, Water (Aqua), Propyleen Glycol, Dipropyleen Glycol, Citral, Isoeugenol, *Limonene, *Linalool, Parfum, Kleurstof 47005, Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 42090:2, Kleurstof 17200, Kleurstof 42090, Kleurstof 45410:1

Lush Peng Bath Bomb kost €7,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Peng heeft vrolijke kleurtjes en is bedoeld om op een strandbal te lijken. Dat is aardig gelukt! De geur is echter wel anders dan wat je zou verwachten bij een strandbal. Je zouden dat het een frisse, zoete of zomerse geur is, maar het is juist het tegenovergestelde. Warm, bloemig en erg houtachtig. Dit doet eerder denken aan een zwoele, warme, plakkerige zomeravond op Tenerife. Ik ben niet weg van de geur, maar hij is ook zeker niet vies. Als je van warme houtachtige geuren houdt, zit je met Peng goed.

Peng bevat verder rozenhoutolie en sandelhoutolie. Ja, alleen die twee. Een beetje schaars, maar vooruit. Je krijgt zo (hopelijk) wel een duidelijk beeld van de geur. Laten we deze strandbal meenemen naar het strand de badkamer!

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

In aanraking met het water spuwt hij direct roze, geel en blauw schuim alle kanten op. Het is behoorlijk dik en fluffy schuim! Vrolijke kleurtjes nemen de oppervlakte over, en eenmaal dobbert door het bad, laat hij de drie kleurtjes los. Bovenop Peng ligt er een dikke laag wit schuim, wat uiteindelijk overgenomen wordt door geel schuim. Het uitspuwen van blauw schuim is gestopt en hij spuwt nu alleen nu geel en roze uit, wat ervoor zorgt dat het water de uiteindelijke kleur van vaal oranje krijgt. Ik had een iets fellere kleur wel leuker gevonden, dit vale is het toch ‘net niet’. Ook geen glitters helaas, wel is de opwekkende geur goed aanwezig.

Ik vind de kleurtjes erg leuk, maar ik merk toch dat ik iets mis, wellicht de glitters? Zonder glitters voelt een bath bomb toch wat saai aan. Ik vind het verder een prima bath bomb, maar niet voor €7,50. Daarvoor vind ik hem echt te saai. M’n huid voelde iets zachter aan na afloop, maar wederom geen ‘wow’ effect. Zeker geen verkeerde bath bomb, maar ik zou liever voor een andere gaan.

Lush Peng Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

2 Responses to Review: Lush Peng Bath Bomb

  • Alleen al voor de heerlijke foto’s bekijk ik steeds je Bath Bomb posts. Ik heb helemaal geen bad. :’) Jammer dat hij niet echt bijzonder is, dan is €7,50 veel geld. Ik vind het design van de strandbal wel tof overigens!

  • Wacht, sandelhoutolie?! Ugh, deze heb ik dus gemist. ? Maar zeg, weer eentje van € 7,50? Ik zal blij zijn als die Harajuku-collectie verdwenen is, want ik vind het niet leuk meer. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën