Review: Lush Golden Wonder Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Ga ik in bad, doe ik dat met Lush. Bruisballen van andere merken interesseren mij niet meer, ik wil enkel nog maar Lush. Erg hé? Gelukkig koop ik alleen maar bruisballen van Lush, ik hoef dus geen andere merken bruisballen te laten verstoffen in m’n badkamer. Vandaag laat ik Golden Wonder aan je zien, een prachtige bruisbal uit de kerstcollectie dit jaar. Duik je mee het bad in?

“Benieuwd wat er in deze gouden bath bomb zit? Rammel even! Laat hem in je warme badwater vallen en geniet van de heerlijke citrusgeuren, terwijl hij langzaam oplost en zijn schitterende binnenste onthult. Baadt in luxe! De opwekkende geuren van zoete sinaasappel, limoen en een drupje cognac vrolijken je op!”

Deze bruisbal (vierkant, eigenlijk) is maar liefst 220 gram groot – een joekel dus! Dat was ook de reden dat ik ‘m kocht. (Voor de oplettende lezer: ik heb er inderdaad eentje van Lush gekregen in het 12 Days of Christmas cadeau, maar ik had er ook nog zelf eentje liggen van vorig jaar) Ik heb namelijk een vrij groot bad, dus ik hoef niet aan te komen zetten met kleine bruisballen.

Zoals je ziet, heb ik ‘m inmiddels al in het badwater gedaan. Ondanks zijn gouden uiterlijk, komt er behoorlijk wat diepzeegroen aan kleur uit. Verrassing, hé? That’s Lush, darling! Hij bruist enorm, en released een heerlijke geur vol sinaasappels en limoen, echte citrusgeuren! Hmm.. ik moet mezelf tegenhouden om niet NU al het bad in te duiken. Eerst nog wat foto’s maken voor jullie. :haha:

Hij bruist een eind weg, zweeft aan de oppervlakte en ondertussen komt er ook nog wat roze en felblauw uit de bruisbal! Helaas zie je dat niet op de foto’s, vandaar dat ik ook een filmpje heb gemaakt:


Maar dat is nog niet alles, want Lush zei in de beschrijving al: “Benieuwd wat er in deze gouden bath bomb zit? Rammel even!” .. Je hoort, als je rammelt, inderdaad iets in de bruisbal zitten. Nadat je hem in het badwater hebt laten zakken, zul je zien dat er tientallen gouden sterretjes aan de oppervlakte drijven! Waaahh, hoe leuk is dat? Serieus mensen, een bruisbal met niet alleen allerlei schitterende kleuren van binnen, MAAR OOK STERRETJES? GOUD!?!? Snappen jullie nu waarom ik zóóó gek ben op Lush? Full of surprises!

Het was een heerlijk bad, ik heb (voor mijn doen) vrij lang gebadderd. Laat je niet misleiden door zijn gouden uiterlijk – van binnen zitten er allerlei kleuren, zoals je ziet is mijn badwater zeegroen geworden. De sterretjes die aan de oppervlakte dreven losten wel snel op, helaas, maar je wilt natuurlijk ook niet dat ze NIET oplossen en je leidingen verstoppen.

Wat ik wel oprecht jammer vond: de aanslag in m’n bad na het badderen. Ik had dit de vorige keer ook met Honey Bee. Toen ik het water uit m’n badkuip liet lopen zag ik, ter hoogte van het water, een neongele streep. Alsof ik met Lush Northern Lights een streep had gekalkt. Met een schuursponsje, wat lauw water, en even boenen is het zo weg hoor. Maar boenen na een relaxed bad, liever niet :tongue: Alhoewel hij dan wel weer meteen schoon is. Ik geef ‘m alsnog 5 sterren!

Lush Golden Wonder weegt 220 gram en kost €5,95. Klik hier voor de webshop.

18 Responses to Review: Lush Golden Wonder Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën