Review: Lush Christmas Sweater Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Wat doe jij als het kouder wordt in huis? Trek je dan een sweater aan? Je kunt ook in bad duiken mét je sweater. Huh? Jazeker, met je Christmas Sweater! Niet je spuuglelijke trui natuurlijk, maar deze te gekke bath bomb van Lush. Dit schatje behoort tot de Kerstcollectie, maar is eigenlijk het hele jaar te gebruiken. Ik bedoel, zo tropisch warm is het ook niet in Nederland. Afijn, ben je benieuwd naar deze bath bomb, lees dan verder.

Christmas Sweater kost €5,95 en is onderdeel van de Kerstcollectie. Hij is er dus tijdelijk! Deze bruisbal ziet er niet alleen leuk uit (check die rendieren erop!), hij ruikt ook heerlijk. Hij bevat gember, mosterd, koriander, kruidnagel en Siciliaanse citroen. Een kruidige geur, maar ook warm. Heel lekker in ieder geval, niet alleen de temperatuur van het bad warmde me op, ook de geur deed dat.

Christmas Sweater kleurt je bad roze en geel. Heel vrolijk! De uiteindelijk kleur van het bad is oranje. De geur blijf je nog eventjes goed ruiken en werkt ontspannend op de geest. Op de één of andere manier is deze bruisbal extra lekker wanneer het buiten ijskoud is én donker!

Christmas Sweater is mij heel erg goed bevallen. De geur en kleuren zijn hemels! Ik ga er nog een paar inslaan, voor de koude maanden in ons land. Ze zijn tijdelijk te koop (onderdeel van de Kerstcollectie) dus wacht niet te lang mocht je er eentje willen kopen.

Lush Christmas Sweater is te koop in de webshop of in de winkels.

5 Responses to Review: Lush Christmas Sweater Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën