Review: Lush Santa’s Christmas Shower Cream

Text size: bigger / smaller

In de Kerstcollectie van Lush zitten dit jaar twee nieuwe showergels. Nou ja, één showergel en één shower cream. De showergel heet Berry Berry Christmas en de shower cream heet Santa’s Christmas. Die laatste zorgt voor een lekkere energiekick onder de douche! En hoewel ik ’s ochtends amper wakker te krijgen (en te houden) ben, is een energieboost wel heel fijn. Vandaag lees je uitgebreid over deze gelimiteerde shower cream.

Santa’s Christmas (veganistisch en zelf conserverend) is er in de formaten 250 gram en 500 gram. Jep, geen 100 gram! Ik weet niet waarom. De 250 gram kost €16,95 en de 500 gram kost €27,95. Het is een shower cream, geen showergel. Dat vind ik zelf niet erg! Het verschil tussen een showergel en een shower cream is dat een shower cream minder schuimt en een dikkere substantie heeft. Een lekkere, romige douchegel dus eigenlijk. Verder vind ik Christmas Sweater Bath Bomb erg naar Santa’s Christmas ruiken! Ook is deze shower cream te verkrijgen in een naked shower cream. Zonder verpakking dus. Ik schreef een paar dagen terug al over de Rose Jam en Twilight Naked showergels, mocht je benieuwd zijn naar deze naakte inventie.

Het hoofdingrediënt is glycerine, een hydraterend goedje. Verder bevat hij cacaoboter, amandelolie, kaneelinfusie, koffie-infusie, limoenolie, anijszaadolie, zwarte peperolie, limoensap en sinaasappelsap. Hoe moet dat in godsnaam ruiken, hoor ik je denken. Nou, fucking lekker, kan ik je vertellen. Zo’n typische “Lush viert Kerst”-geur. Kruidig, met een heel fris tintje erin. Sommigen, maar ook Lush, omschrijven hem als cola, en dat vind ik erg kloppen. Ideaal voor ’s ochtends, wanneer het buiten koud en guur is, en je de wind hoort razen langs de ramen.

De kaneel- en koffie-infusie zorgen voor een wake-up call ’s ochtends. De cacaoboter erin maakt je huid na afloop zacht, en kaneel en peper warmen je op. Onder de douche vind ik hem geweldig! Hoewel hij wel m’n hele lichaam rood kleurt (hallooo kleurstoffen!), en het daardoor lijkt alsof ik m’n eigen handen de Kerstman heb omgebracht… Na afloop even de douche naspoelen, dus. Verder is de geur top, de substantie is heerlijk, en m’n huid voelt zacht na het douchen. Absoluut een douchegel om in te slaan voor de komende koude maanden!

Santa’s Christmas is verkrijgbaar in 250 gram en 500 gram. Je koopt hem in de webshop of in één van de winkels.

Hoe lijkt de geur jou?

7 Responses to Review: Lush Santa’s Christmas Shower Cream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën