Review: Lush Rose Bombshell Bath Bomb (2016 versie)

Text size: bigger / smaller

Waar er een nieuwe bruisbal is van Lush, daar is Evelien. Om hem te kopen. En te testen. Want uiteindelijk wil ik elke bruisbal van Lush in mijn bad hebben gehad! Je bent fan of je bent het niet. Een paar weken terug stond de postbode voor de deur met de nieuwste Lush goodies uit de Lente en Moederdag collectie. Daarin zat Rose Bombshell, en dit jaar is hij anders dan de 2015 versie. Benieuwd wat er is veranderd? Lees verder!

Hoewel Rose Bombshell vorig jaar wit was, is hij dit jaar knalroze. En waar Rose Bombshell vorig jaar niet exact naar Rose Jam rook, ruikt deze dat wel. Een warme geur van rozen met vanille. Zoet, warm en oh zo lekker. Niks geen chemische, goedkope rozengeur die je op elke plee terugvindt, maar een echte rozengeur zoals rozen horen te ruiken.

Binnenin de bruisbal zitten allerlei gele bloemblaadjes. Deze drijven uiteindelijk op het wateroppervlakte, erg leuk! Na afloop moet je ze wel even tussen je bilspleet vandaan halen, maar dat mag de pret niet drukken. Het badwater wordt roze en de badkamer ruikt heerlijk naar rozen. Nou, wat wil je nog meer?

Omdat ik een echt rozenbad wilde, deed ik er een Rose Jam Bubbleroon bij en wat scheuten Rose Jam showergel. Genieten! M’n huid voelt na afloop zacht aan en zowel m’n huid als de badkamer, rook nog lang na naar rozen. Je snapt natuurlijk wel dat ik 1 april, wanneer de Moederdag collectie te koop zal zijn, ik er meer ga inslaan van deze ;) Ik vind hem heerlijk en raad hem iedereen aan – tenzij je een hekel hebt aan rozengeur, natuurlijk.

Lush Rose Bombshell kost €5,95 en is vanaf 1 april te koop. Hij is onderdeel van de tijdelijke Moederdag collectie.

10 Responses to Review: Lush Rose Bombshell Bath Bomb (2016 versie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën