Review: Lush Blazin’ Bad Zula Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Heb je ooit zo’n toffe bath bomb gezien als deze? Nou, wacht maar tot je hem in bad ziet! Deze bath bomb is spontaan gepromoveerd tot één van mijn favoriete bath bombs. I shit you not. Deze exclusieve bath bomb van de Moederdag ga ik vandaag voor je reviewen.

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Disodium Lauryl Sulfosuccinaat, Synthetische Fluorflogopiet, Parfum, Zwarte Peperolie (Piper nigrum), Kaneelbladolie (Cinnamomum zeylanicum), Kruidnagelolie (Eugenia caryophyllus), Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Titanium Dioxide, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Gardenia-extract, Maïszetmeel, Laureth 4, Natrium Laureth Sulfaat, Dipropyleen Glycol, Laurylbetaïne, Tinoxide, Silica, *Citral, *Eugenol, *Limonene, *Linalool, Kleurstof 77499 (CI 77499), Kleurstof 17200, Kleurstof 77491 (Cl 77491), Kleurstof 42053, Kleurstof 42090

Lush Blazin’ Bad Zula Bath Bomb kost €7,50 en is onderdeel van de Moederdag collectie. Deze op Mel B geïnspireerde bath bomb bevat kleine vormpjes, waardoor het op een luipaardprint lijkt. En laat dat nou een veel gedragen print zijn van Mel B in de jaren ’90! Ik was een groot fan van de Spice Girls, dus deze collectie vind ik echt supertof. Ginger shower gel ‘is’ Ginger Spice, Baby’s Bum Facial Cleanser is Baby Spice, Posh shampoo bar is Posh Spice en Smash The Patriarchy! Bubble Bar is Sporty Spice.

Blazin’ ruikt wat zoetig, met een kruidige noot erin. Het heeft iets warms en stimulerends, waarschijnlijk ruik ik de kaneel die het geheel lekker Herfstig maakt. Een pittige noot van zwarte peper maakt hem lekker kruidig, maar ook de kruidnagel heeft hier een aandeel in. Een lekkere zoete, maar ook spicy geur dus. De donkerblauwe vormpjes op deze bath bomb zijn allemaal gemaakt van cacaoboter.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Ik heb zo’n 110 foto’s genomen van Blazin’ Bad Zula, ik denk dat dat wel genoeg zegt. Hij begint met het uitspugen van dik, romig, geel schuim, gevolgd door sliertjes inktblauwe cacaoboter. Binnen no time is het alsof je in het Rembrandt museum staat, met het mooiste schilderij voor je neus. De combinatie van donkerblauw met lichtgeel is prachtig en krijgt van mij ook echt een 10 wat betreft bath art. Er blijft maar donkerblauw schuim uit de bath bomb komen, pas na 12 minuten is hij klaar met schuimen en bruisen. Het is een plaatje om te zien, en de badkamer heeft ook nog eens de heerlijke spicy geur opgepikt.

Het eindwater is een prachtige, zwarte kleur met daarin talloze gouden glitters. Ik houd van glitters, dus dit is echt geweldig. Elke keer als je je hand door het water haalde, bewogen de gewichtloze mica glitters mee, wat een geweldig effect is. Na afloop voelde m’n huid ook stukken zachter en minder droog aan! En ik vond het bad schoonmaken erg meevallen. Hier en daar wat zwarte vegen, maar met een vochtige doek was het zo weg. Normaliter sla ik geen bath bombs in van €7,50, maar voor deze ga ik een uitzondering maken. Zo mooi als deze maak ik ze zelden mee. Ik ben echt verliefd. Ik heb bijna een uur in bad gezeten, spelend met het water — ik vond het zó zonde om daarna het badwater weg te laten lopen. Gelukkig kan ik er nog een paar inslaan voordat ze weg zijn!

Lush Blazin’ Bad Zula Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de Moederdag collectie.

3 Responses to Review: Lush Blazin’ Bad Zula Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën