Review: Lush Intergalactic Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een review en demonstratie van een Lush bruisbal. Eentje die vrij nieuw in de collectie is, namelijk Intergalactic. Niet alleen zijn naam is mooi, ook zijn uiterlijk! Vandaag laat ik je zien hoe deze beauty het in de badkamer doet. Wees gewaarschuwd: veel foto’s! :wink:

Deze mooiboy heeft een gewicht van 200 gram en een uiterlijk too die for. Ik bedoel, kijk hoe mooi! Al die kleuren! Die glitters! Al zou ‘ie naar ezelstront ruiken, dan zou ik hem nog kopen. De geur is gelukkig wel wat beter dan dat – de geur is hemels, één van de betere geuren in de categorie bruisballen. Zeer fris dankzij de pepermunt, maar ook lekker zoet en lichtelijk fruitig door de grapefruit erin. Hij krijgt een ietwat houtachtige noot door cederhout en vetiver.


Hij maakt het water vijftig tinten blauw, en uiteindelijk blijft er een mooie, heldere kleur blauw over in het water. Onderwater vind je weer kleine glitters! Na een paar minuten is de bruisbal volledig opgelost en is de badkamer gevuld met een heerlijke, frisse maar toch ook warme geur. Zo’n typische Lush-geur: onbeschrijfelijk, maar verdomd lekker.

Na afloop voelde m’n huid zacht en soepel aan, en was m’n humeur ook duidelijk verbeterd dankzij de opwekkende en heerlijke geuren van Intergalactic. Het was een ontspannend bad en vind Intergalactic zeker een aanrader. De kleuren, de geuren, de hele ervaring is gewoon hartstikke leuk en elke cent waard.

Lush Intergalactic ia 200 gram en kost €5,95. Je koopt hem in de webshop of in één van Lush filialen.

Ga jij wel eens in bad? Gebruik je dan iets van Lush?

18 Responses to Review: Lush Intergalactic Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën