Review: Lush Monster’s Ball Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Hoe kouder het buiten is, hoe vaker ik in bad ga. En laat Lush nou net een hoop nieuwe bath bombs hebben! Ik dook van de week lekker in bad met Monster’s Ball. Deze is van de Halloween collectie en zorgt voor een griezelig lekker bad! Kijk je mee?

Monster’s Ball Bath Bomb kost €5,95 en is onderdeel van de Halloween 2016 collectie. Hij bevat limoen en neroli, maar er zit ook cacaoboter in. Om precies te zijn is dit het oogje van het monster, maar ook in het midden van de bath bomb! Deze is erg zacht en smelt langzaam in het warme water. Monster’s Ball heeft dezelfde geur als Calacas douchegel. Opwekkend, zoet en bovenal een typische Lush-geur. Gewoon heerlijk.

Monster’s Ball begint eerst roze te spuwen, daarna komt er paars en blauw bij. Prachtige kleuren die er met z’n allen voor zorgen dat het een magisch kleurenspektakel wordt! Paars overheerst in deze bath bomb, dus het water kleurt ook paars. Een erg mooi gezicht, dan niet al te spreken over de heerlijke, fruitige geur in de badkamer!

Ik vind het een heerlijke bath bomb; de kleuren waren prachtig en de geur is heerlijk. Met recht een feestje in de badkamer! Zolang hij nog te koop is, zou ik hem zeker uitproberen.

Lush Moster’s Ball Bath Bomb kost €5,95 is te koop bij Lush.

Heb jij al iets van de Halloween collectie gekocht?

13 Responses to Review: Lush Monster’s Ball Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën