Review: 4x Lush Bath Bombs

Text size: bigger / smaller

Ik smeer me in met Lush, ik slaap met Lush, en ik ga in bad met Lush. Ik vind het heerlijk om ’s avonds het bad te vullen met warm water, een boek neer te leggen, een grote kop thee te zetten, kaarsjes aan te steken, en.. een Lush bruisbal in het water te gooien! De laatste tijd kocht ik diverse en probeerde ik ze allemaal uit. Ik laat in dit artikel een aantal daarvan zien. Kijk je mee?

Lush Honey Bee 200g – €5,55
Ik houd van honing, dus ik stond te popelen om deze uit te proberen! Honey Bee heeft de geur van Honey I Washed The Kids, en de bruisbal zit vol met rhassoulmodder, aloë vera en sinaasappelolie. Helaas viel de geur me erg tegen. Ik rook weinig van de bruisbal, en het badwater zag eruit alsof iemand erin had gepist. :annoyed: Jammer! Wel voelde me huid na afloop erg zacht aan, dus dat is weer een pluspunt. Toch zou ik hem niet opnieuw kopen.

Lush Twilight 180g – €5,25
Ik kocht Twilight omdat ik verslaafd ben aan de gelijknamige showergel. En omdat hij roze is! Ik vond dit een héérlijke bruisbal. Hij kleurde m’n water badwater roze, én er kwam een blauw gedeelte tevoorschijn! Surpriseee! :haha: Ik rook deze niet heel erg, en m’n huid voelde niet bijzonder zacht na afloop, maar het kleurspektakel maakte alles goed.

Lush Bombardino 90g – €3,95
Deze bruisbal komt uit de vorige kerstcollectie. Wat een snoepje, hé? :inlove: Helaas vond ik het effect erg tegenvallen. Het is een vrij kleine bruisbal, en in ons (vrij grote) bad was hij niet zo sterk. Hij deed vrij weinig in het badwater, hij loste langzaam op, en kleurde het water geel. Daarnaast deed hij niet veel voor m’n huid, dus ik zou hem niet opnieuw kopen.

Lush Space Girl 125g – €4,55
Gekregen van m’n dinnetje Maaike, en wat was deze lekker! Er zitten kleine glittertjes in, en de bruisbal ruikt naar bessen. Dit rook ik nog héél subtiel toen ik in bad zat, en bovendien kleurde het badwater vrolijk paars. Wederom deed deze niet veel voor m’n huid, maar het effect, de kleuren en de gehele ervaring waren al leuk genoeg.

Excuses trouwens dat de kwaliteit van de foto’s en filmpjes vrij slecht zijn. Toen ik op dat moment in bad ging, was het idee alleen om er een foto en filmpje van te delen op social media. Later bedacht ik me dat het leuk zou zijn om ze te gebruiken voor in een artikel. De komende keren zal ik betere foto’s maken! Mooiere filmpjes gaat helaas nog niet lukken, ik moet nog met m’n iPhone 5 filmen. Misschien voor in de toekomst een mogelijkheid! :wink:

Het volgende artikel zal reviews bevatten van o.a. Lush Granny Takes a Dip, Butterball, Big Blue en de gigantische en populaire Golden Wonder!

Welke lijkt jou het lekkerst van deze vier?

14 Responses to Review: 4x Lush Bath Bombs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën