Review: Lush Love Token Bubble Bar

Text size: bigger / smaller

Ben je op zoek naar een bubble bar met lekker veel glitter? Staak je zoektocht, pak je portemonnee, trek je jas aan (heel belangrijk) ren naar Lush en gooi Love Token in je winkelmandje. (Of gooi er meteen zestien in) Deze bubble bar heeft behalve een héérlijke geur ook lekker veel glitters. Ben je benieuwd? Lees dan verder. I know you want it.

Wat is het?

Natrium Carbonaat, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Laureth Sulfaat, Glycerine, Laurylbetaïne, Parfum, Gemberolie (Zingbiber officinale), Dennennaald Absolue, Kruidnagelolie (Eugenia caryophyllus), Guaiachoutolie, Gardenia-extract, Titanium Dioxide, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide Silica, Benzyl Alcohol, *Benzyl Benzoaat, Cinnamal, *Citral, *Eugenol, *Limonene, *Linalool, Kleurstof 19140:1(CI 19140:1), Kleurstof 77491 (CI 77491), Kleurstof 19140, Kleurstof 15510 (CI 15510)
* Komt van nature voor in etherische olie

Lush Love Token Bubble Bar kost €6,95 en is onderdeel van de tijdelijke Valentijnsdagcollectie. Hij deelt de geur met Gingerbread Man Sparkle Jar, wat betekent dat hij de overheerlijke geur van kruidige kerstkoekjes heeft. Met nadruk op kruidig, want ik ruik de gember en kruidnagel erin zeer goed! Ik vind het wel écht een Kerstgeur, dus dat hij in de Valentijn collectie zit (ook al sneeuwt het 14 februari waarschijnlijk nog steeds) vind ik wel wat apart. Hoe dan ook, hij is goud, heeft glitters én ruikt lekker, dus mij hoor je niet klagen.

De bubble bar bevat gemberolie, dennennaald absolue, kruidnagelolie, guaiachoutolie (leuk woord voor Galgje, wedden dat niemand het raadt?) en gardenia extract. Hij is behoorlijk glitterig, dus alles wat je erna aanraakt zit onder de glitters. Ik ben het inmiddels gewend dat m’n spiegelreflexcamera standaard onder de glitters zit, maar mocht je hier moeite mee hebben, zou ik toch misschien voor een andere bubble bar gaan. Al kan ik het me niet voorstellen, want glitters maakt toch serieus alles beter?!

Mijn ervaring

Zoals je kunt zien op de eerste foto, is het glitterlaagje op Love Token al vrij snel verdwenen. Gelukkig is dit wel terug te vinden in het water, wat een mooi effect geeft in combinatie met de heldere, gele kleur. De warme, kruidige geur is goed te ruiken — maar ik heb dan ook wel een hele bubble bar gebruikt. Eigenlijk was dat niet de bedoeling, want ik gebruik bubble bars het liefst meerdere keren. Maar het aantal bubbels wat er vanaf kwam, was niet overweldigend. Ik heb bubble bars gehad waarmee ik véél meer bubbels kreeg.

Ik heb de Love Token in z’n geheel onder de kraan gehouden, normaliter leg ik hem na voldoende bubbels weer terug om op te drogen. Maar aangezien ik het effect in bad een beetje ‘mwah’ vond, besloot ik hem te verkruimelen. Liever één goede badsessie, dan twee matige badsessies, toch? 💁‍♀️ Nu was de kleur goed, de geur was goed, glitters aanwezig dus ook goed, maar toch vond ik hem niet geweldig spectaculair op de één op andere manier. Het was een lekker bad, absoluut, maar ik zou hem niet opnieuw kopen.


Lush Love Token Bubble Bar kost €6,95 en behoort tot de tijdelijke Valentijnsdagcollectie.

5 Responses to Review: Lush Love Token Bubble Bar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën