Shoplog || Lush sale 2014

Text size: bigger / smaller

Oh my God, jongens, ik ben losgegaan. Schandalig. Het is dat het jaar nog maar een week duurt, anders zou ik zeggen dat ik de rest van het jaar niks meer koop. Ik heb belachelijk veel besteld in de sale, en wat precies laat ik je nu zien.

Allereerst – wat een drama was het dit jaar. Ik had mijn wekker om 05:00 staan, ik heb toen gekeken of de sale al online stond, maar er was nog niks te zien. Ik heb toen vervolgens elk uur (6 uur, 7 uur, 8 uur en 9 uur) m’n wekker gezet om te kijken of de sale online stond. Om 9 uur ben ik eruit gegaan, en pas tegen 13:00 was ik klaar met bestellen. Het duurde ontiegelijk lang voordat de sale op gang kwam. Er waren enorm veel technische storingen, errors, 503 meldingen, lange laadtijden.. maar uiteindelijk, na een hoop gevloek en ge-F5, is het dan gelukt. Een berg producten en vier giftsets heb ik besteld. Ik was in totaal 110 pond (140 euro) in de Engelse webshop kwijt en nog eens 30 euro in de Nederlandse webshop. :blush: :shock:

 • Luxury Lush Pud Bath Bomb
 • Shoot for the Stars Bath Bomb
 • Golden Wonder Bath Bomb 2x
 • Green Bubbleroon Bubble Bar
 • Yuzu and Cocoa Bubble Bar
 • The Christmas Penguin Bubble Bar
 • Avobath Bath Bomb
 • Fizzbanger Bath Bomb
 • Northern Lights Bath Bomb
 • Lord of Misrule Bath Bomb
 • Cinders Bath Bomb
 • Holly Go Lightly Bubble Bar
 • Candy Mountain Bubble Bar
 • Butter Bear Bath Bomb
 • Brightside Bubble Bar
 • Drummers Drumming Bubble Bar
 • Sakura Bath Bomb

Dit zijn alle badproducten die ik bestelde. Veel hé, ik weet het. :’) Ik heb expres veel besteld zodat ik voorlopig geen bruisballen en bubblebars meer hoef te bestellen. Kan ik lekker m’n mand met badspullen aanvullen, en tegen de tijd dat het op is, is de volgende sale weer aangebroken. (Denk ik. Hoop ik.)

 • Baked Alaska (100g)
 • Reindeer Rock (100g)
 • Fairy Ring (100g)
 • Karma (100g)
 • Rockstar (100g)
 • Ice Blue (100g)
 • Sandstone (100g)

Alle stuken zeep. Ik heb zelf geen zeep besteld, alles was onderdeel van de vier giftsets die ik bestelde (Season’s Greetings, Whoop Whoop!, White Christmas en Christmas Candy Box). Alle zepen heb ik al (behalve Fairy Ring) dus het meeste ga ik verder verkopen of ruilen tegen iets anders.

De douchegels! Hetgeen wat ik het allerliefst wilde bestellen in de sale, was een 500gr fles Rose Jam. Uiteindelijk heb ik de in de Nederlandse webshop besteld, hij was van €30 naar €15. De andere kleine douchegels waren ook onderdeel van giftsets.

 • Hottie Massage Bar
 • Each Peach (and Two’s a Pair) Massage Bar
 • Ocean Salt (100g)
 • Whoosh (100g)
 • King of Skin Body Butter
 • Sugar Scrub
 • Snowman Jelly
 • Fair Trade Foot Lotion (45g)
 • D’Fluff (45g)
 • Snowman Fun 2x

Lichaamsproducten! Twee massage bars waar ik heel benieuwd naar ben, ook King of Skin ken ik nog niet. Snowman Fun en Sugar Scrub heb ik nog nooit eerder gehad, de rest wel. Allemaal top producten, dus ben blij dat ik ze kon scoren voor een mooie prijs!

 • Lip Service Lip Balm
 • Million Dollar Moisturizer (10g)
 • Sparkle Toothy Tabs
 • Big Shampoo (75g)
 • Ultimate Shine Shampoo Bar
 • Honey I Washed My Hair Shampoo Bar
 • Veganese conditioner (100g)

En tot slot, alle haar- en gezichtsproducten. Het verbaasde me dat één van hun nieuwe shampoo bars (Honey I Washed My Hair) in de sale was! Die is namelijk net uitgebracht. Ik gooide ook Ultimate Shine in m’n winkelmandje, ik ben dol op de shampoo bars van ze. Naar de rest ben ik ook heel benieuwd! Het zijn niet allemaal fullsize verpakkingen – maar dat is misschien maar goed ook, want het past allemaal nog maar amper in m’n badkamer ben ik bang :blush:

Heb jij iets besteld met de Lush sale?

25 Responses to Shoplog || Lush sale 2014

 • Evenlien, you’re crazy! En erg aanstekelijk!!! Haha! Ik heb gisteren ook wat uren gespendeerd achter mijn laptop en toen ik EINDELIJK mijn winkelmandje had gevuld, kreeg ik mijn adres niet ingevuld voor het verzenden vanaf de UK webshop. Aaargh! Ik heb het opgegeven en wilde vandaag gaan live shoppen in Maastricht. Wat denk je? Door die stomme sneeuw kan ik daar nu niet heen! Meeeh. Ik ben benieuwd naar je artikel als alles binnen is <3

 • Jeetje Evelien, losgegaan is een understatement in jouw geval hahahaha! :inlove: Wat veel lekkers zeg! Ik zit zelf te wachten tot ze de overige producten in de Nederlandse webshop afprijzen, aangezien ik aas op Winter Garden! Nu maar hopen dat me vandaag wat storingen bespaard blijven!

 • Haha, losgegaan! Wat een geweldige inleiding. Via Instagram had ik al vernomen dat het een drama was om een bestelling te plaatsen. Tof dat het je uiteindelijk is gelukt. Je hebt hele mooie items besteld. Hopelijk heb je vanochtend kunnen uitslapen ;-)

 • Wauw zoveel. Maar geniet er van. Twee jaar terug deed ik dit ook en ik heb er bijna het hele jaar vna kunnen genieten ;)

 • Haha wow dat is nog eens een hoop! Maar als je het kunt betalen, waarom niet !? Leuk hoor :)

 • Je frustratie was duidelijk zichtbaar op Twitter, haha! Super fijn dat je alsnog hebt kunnen bestellen. En niet zo’n beetje ook! Wauwieeeee!

 • Zoooo dit was een dag taak voor je! Wow! Lekker hoor, hier kun je wel even mee vooruit!

 • Wooow, wat een hoop!! Daar ga je veel van kunnen genieten :D

 • Dit was voor mij de allereerste Lush Sale en ik denk niet dat ik er nog eens aan ga beginnen. Ik werd er volgens mij een beetje overspannen door, haha. Maar we hebben gelukkig allebei hele mooie items weten te bemachtigen! Ik kan niet wachten tot mijn bestelling binnen komt! En straks komt het pakketje van jou binnen!! Ik ben zo benieuwd naar Ponche <3

  Bye lieverd!!

 • that’s alot!! but worth it :) enjoy it :love:

 • Wauw, wat veel! Enjoy them meis!!

  Xo

 • OMG!!!! Je bent harstikke gek hahahaha O man als je hiermee het jaar niet doorkomt weet ik het niet ^^ Heel veel fijne producten. Ik wilde ook heel graag een 500gr fles Rose Jam, maar kon hem niet meer bestellen helaas. Wist niet eens dat NL ook een sale had shoot! Heel veel plezier met al dat heerlijks!

 • Ohmahlord.. :inlove: Geweldige aankopen heb je gedaan Evelien, GE-WEL-DIG.

 • :inlove: sweet jezus evelien je moet echt naar Lush rehab hahaha! Ik post alles zodra het ook afgeleverd Is ^^

 • Wat een heerlijke bestelling!

 • Wow! Met wat ik hier heb staan, wat ik in Duitsland had gekocht doe ik al een jaar mee. Met wat jij hebt gekocht doe ik minimaal 2 jaar mee. Echt veel! Ruikt wel lekker, helaas kan ik niet meer tegen alle producten van Lush anders had ik ook nog wel gekocht.

 • hahaha wowwww holymoly wat veel! Wel echt supergaaf, volgens mij ruikt jouw badkamer echt naar Lush Heaven met zo’n collectie :love:

 • Ik kan alleen maar waaaaaaaauw zeggen. Ik denk dat jou badkamer héérlijk gaat ruiken!

 • Gigantisch meid wat heb je ingeslagen zeg! Als ik een bad had, dan zou ik dat natuurlijk ook gedaan hebben. Echt gaaf wat je allemaal hebt gekocht en kan niet wachten om de doos te zien als het dan ook binnen komt. xxx Lucinda

 • ZO, lekker geshopt! Wij zijn naar de winkel gegaan, waar helaas al een deel van de collectie voor de sale uitverkocht was. Waaronder Snowman Jelly, waar ik erg benieuwd naar was. Ik liep naar buiten met 100 gr Hot Toddy, Avobath, So White en een backup Cinders. Ik had met mezelf afgesproken me in te houden, so I did. Daarnaast was verder van wat ik wilde niks in de sale of het was al weg. De 3 badbruisballen moeten wel nog even wachten tot de verhuizing, daarna heb ik namelijk eindelijk ook een bad!

 • Jeetje wat heb je veel mooie producten bestelt!

  Ik heb vanaf 9 uur tot 14.00 achter de computer gezeten, ik werd er steeds af gegooid. Om 14.00 moest ik helaas weg, en had ik nog niks kunnen betalen. Toen ik om 18.00 achter de computer zat moest ik verplicht eventjes er af en toen waren er ineens dingen uitverkocht die ik wilde. Ik heb gelukkig toch alles kunnen bemachtigen door cadeausets te kopen.
  Eergisteren ben ik naar de winkel gegaan (ik stond er om 10 uur voor) en toen was het al heel druk. Ik heb ook lekker veel gekocht, maar vergeleken met jou niks. ik heb zelf ook een shoplog geschreven maar alleen voor de producten die ik gekocht heb in de winkel. Mijn tweede shoplog moet nog eventjes wachten ;)

  veel plezier met jou spullen, al zal dat vast wel lukken!

 • Aahhhhhhhh wat een bestelling. GEWELDIG! :inlove: Ik ben zo benieuwd naar je ervaringen als alles binnen is en je het één en ander hebt geprobeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën