Nieuwtje: Lush Den Bosch verhuist naar nieuwe vestiging

Text size: bigger / smaller

Op vrijdag 15 maart opent Lush Den Bosch de deuren van haar kersverse winkel aan de Hooge Steenweg 20. De opening valt samen met het 30-jarig bestaan van de bath bomb én de opening van de grootste Lush-winkel ter wereld in Liverpool. Om dit te vieren lanceert Lush Den Bosch op de dag van de opening als eerste van Nederland 19 exclusieve en gloednieuwe bath bombs.

Met maar liefst 93 vierkante meter is de nieuwe winkel twee keer zo groot als de oude locatie, en kunnen Brabantse Lush-liefhebbers nu genieten van een geheel nieuwe winkelervaring. De ruim opgezette winkel biedt winkelend Den Bosch de ideale mogelijkheid om even aan de drukte van de stad te ontsnappen en in de wereld van Lush ondergedompeld te worden. De winkel is voorzien van diverse consultatieplekken, waar je terecht kunt voor een uitgebreid persoonlijk huid- en/of haarconsult.

Het interieur van de winkel is, in lijn met de waarden van Lush, geheel duurzaam ontworpen en ingericht. Al het hout in de winkel is FSC-gecertificeerd en voor veel van de meubels zijn hergebruikt hout en vintage items gebruikt. De borden in de skincare-afdeling zijn gemaakt van Eco board, een plantaardig materiaal dat volledige recyclebaar is. Daarnaast is de winkel voorzien van ledverlichting, eco-verf op waterbasis, Mosa vloer- en wandtegels (50% gerecycled materiaal en 100% cradle to cradle) en milieuvriendelijke wandbekleding.

Exclusieve bath bombs
Lush fans opgelet: om het 30-jarig bestaan de bath bomb te vieren, lanceert Lush Den Bosch als eerste Lush-winkel in Nederland 19 exclusieve bath bombs, waaronder de Melusine, Kitsune and Groovy Kind of Love. Lush is al enige tijd synoniem met de bath bomb, deze kwam in 1989 voor het eerst tot leven toen Mo Constantine, medeoprichter van Lush, van een gewoon bad een luxueuze ervaring wilde maken. Onze bruisende bath bombs hebben er inmiddels met al hun geuren en kleuren voor gezorgd dat een saai, ordinair bad getransformeerd wordt tot iets briljants. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, iets verkwikkends of ‘gewoon’ wilt onderdompelen in geweldig ruikend, prachtig gekleurd en heerlijk warm water: de bath bomb staat voor je klaar.

2 Responses to Nieuwtje: Lush Den Bosch verhuist naar nieuwe vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën