Review: Lush Grass en Happy Hippy

Text size: bigger / smaller

Toen ik laatst in de Lush winkel was (ja mensen, hemel op aarde bestaat wel degelijk – op Kalverstraat 98 zit ‘ie) besloot ik mezelf te trakteren op een nieuwe douchegel. Uiteindelijk werden het er twee, want ik kon natuurlijk weer niet kiezen tussen al dat lekkers! Happy Hippy had ik thuis al staan, maar dat was een klein flesje van 100g.. en die was bijna op! Ik besloot een upgrade naar 250g te kopen. En dan Grass.. die had ik ooit in een sample geroken, en ik was direct verliefd erop. Die moest ook mee dus! Lees je mee naar mijn review over deze twee snoepjes?

Beide douchegels zijn 250 gram. Boordevol natuurlijke en heerlijke ingrediënten, precies zoals we gewend zijn van Lush. De recyclede verpakkingen zijn een groot pluspunt voor me, en de duidelijke ingrediëntenlijst ook. Oh, en de beschrijvingen erop.. hilarisch! Gotta love Lush, y’all.

“Lang, lang geleden, in een land hier ver vandaan…..(Eigenlijk, niet zo heel erg ver. Poole, Engeland om precies te zijn.) maakte het creatieve team van Cosmetics to Go de douchegel Happy Hippy. Vol verse roze grapefruitsap werd dit een daverend succes. Iedereen was dan ook razend enthousiast over de comeback van deze hippy. Een aantal jaren ouder, maar nog steeds met brilletje en lange haren, verfrist deze douchegel en geeft je bergen energie. Make the world a better place!”

Lush Happy Hippy (250g) – €12,70
Een showergel boordevol grapefruit. Hoe goed klinkt dat? Happy Hippy is dé wake-up call in een flesje. Een wake-up call in de vorm van 250 gram, zeg maar. Fris, oppeppend, verkwikkend- deze douchegel behoort nu zeker tot mijn favorieten. De vrolijke citrusgeuren zijn zó fijn ’s ochtends, dat opstaan lang niet meer zo erg is. Wait, what? Jazeker! Opstaan wordt een feestje met deze rakker in de douche. Qua gebruik is hij standaard- hij schuimt goed, geurt enorm en droogt m’n huid niet uit (ondanks de SLES en parfum erin – boehoe!).

100 gram / €6,60
250 gram / €12,70
500 gram / €19,30

“Als je deze douchegel in het flesje ruikt, snap je de naam. Eenmaal uit de fles en op de huid ruik je onze nieuwe geur, Ninja. We hebben er het verse sap van wheatgrass aan toegevoegd, dat een anti-oxidant is (en fantastische voor je huid!) en citrusolien. Deze geur is zo fantastisch dat je het liefst in je blootje door die heerlijke groene wei zou huppelen.”

Lush Grass (250g) – €16,75
Een totaal andere geur, maar niet minder lekker. Grass ruikt, je raadt het al, naar gras. Ik hoor je al denken: “wáárom zou ik naar gras willen ruiken?” Nou geloof mij, hij ruikt beter dan gras! De showergel is op basis van tarwegras. Ook bergamot, sandelhout en neroli kom je tegen in het lijstje. Als je van de geur van pasgemaaid gras houdt, dan MOET je deze gewoon even ruiken! Alsof je in een pasgemaaid grasveld loopt, omringd met interessante struiken en mooie planten.. oke genoeg.
Budgetproof is hij niet, hij is zelfs iets duurder dan Happy Hippy, maar hij is elke cent waard. Ik ken geen andere showergel met deze geur. Lush is erin geslaagd, daarom houd ik zo van ze! Beloof me, als je bij Lush bent, dat je hier even aan snuffelt! :happy:

100 gram / €9,10
250 gram / €16,75
500 gram / €30,45

Welke lijkt jou het lekkerst van de twee?

8 Responses to Review: Lush Grass en Happy Hippy

  • Wat een heerlijke producten lijken me dit happy hippy zou ik alleen om de naam al kopen en die lijkt me ook enorm lekker ruiken van grass kan ik me nog geen voorstelling maken dus daar ga ik eens aan snuffelen !

  • Heerlijk een verhaaltje over Grass en Happy Hippy, ik denk dat ik de Grasse lekkerder zal vinden, ik heb een proefje, dus nu nog even proberen, ik ben erg benieuwd.

  • Ik HOU van Happy Hippy! Heerlijk en je wordt er goed wakker van :-)

  • Ik wil Grass! Gras vind ik heerlijk om te ruiken en de andere geurnoten lijken mij er erg goed bij passen!

  • Happy hippy had ik al eens, en inderdaad, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lekker. Die andere ken ik nog niet. Als ik weer in Lush ben zal ik eens snuffelen. (in eindhoven zit er geen, boehoe!)(maar gelukkig hebben ze een goede webshop, Cause me needs my Lush)

  • Grapefruit is een geur waar ik heel erg van houd, dus het zou logisch zijn dat ik voor Happy Hippy zou gaan, maar… MAAR… er ruik niets veel fijner dan vers gemaaid gras, dus ik ben super benieuwd hoe die ruikt. Moeilijk dus. Helaas zit in deze hele provincie geen Lush, dus toch maar weer eens naar Amsterdam denk ik. xxx Lucinda

  • Ik ben DOL op Happy Hippy! Aan Grass heb ik eens gesnuffeld, apart geurtje. Ik kon er niet over uit of ik m nu lekker vond of niet….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën