Review: Lush Love Locket Amazeball

Text size: bigger / smaller

De Valentijnsdag collectie ligt in de winkel (en in de webshop) en ik kon niet gelukkiger zijn. Ik houd van de winter-producten, maar al die frisse, nieuwe en vrolijke voorjaar collecties laten m’n hart echt sneller kloppen. Toen ik gisteren m’n bestelling binnen kreeg zat ik niet veel later in bad met Love Locket. Deze bath bomb is geen onbekende, maar heeft dit jaar wel een flinke make over gekregen! Ben je benieuwd hoe hij nu bevalt, lees dan snel verder.

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Geraniumolie (Pelargonium graveolens), Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Tonka Absolue (Dipteryx odorata), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Water (Aqua), Maïsmeel, Maïszetmeel, Titanium Dioxide, Natrium Coco Sulfaat, Propyleen Glycol, Cocamidopropyl-betaïne, Dipropyleen Glycol, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, Cinnamal Alcohol, Benzyl Alcohol, Citral, *Limonene, Parfum, Kleurstof 47005:1, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 15510 (CI 15510), Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 19140, Kleurstof 42090, Kleurstof 17200

Lush Love Locket Amazeball kost €9,95 en is onderdeel van de Valentijnsdag collectie. Love Locket is geen onbekende voor ons Lushies, want in 2014 maakte hij voor het eerst zijn debuut. Toen was het echter een Ballistic; het was een grote, stevige en zware bath bomb. Dit jaar is hij hol en kun je het blauwe ‘slotje’ eraf tillen, er zitten dan allemaal kleine, gekleurde hartjes in! ZO SCHATTIG. Love Locket kostte altijd €10,95, dus deze versie is zelfs één euro gedaald in prijs. Waarschijnlijk omdat hij toch van binnen hol is, dus minder massief. Hoe dan ook, een pittige, maar niet overdreven dure prijs voor deze gigantische bath bomb!

Verder bevat Love Locket geraniumolie, sinaasappelolie en tonka. Hij deelt z’n geur met Yummy Mummy, een vrij poederige aardbeien-geur. Ik vind Yummy Mummy echt niet lekker — ik vind het ruiken naar een mix van kartonnen dozen en natte honden. Toch heeft deze geurlijn veel fans, dus ik ben in de minderheid wat betreft dit. Het is een zoete aardbeiengeur met een vleugje sinaasappel. Ik vind hem door de toevoeging van sinaasappel een beetje raar ruiken, maar zoals ik al zei: weinig mensen zijn het met me eens, dus ik zou voor de zekerheid hem eerst in de winkel besnuffelen.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Eerst kieper ik de Amazeball leeg in het water; zoals je ziet, geeft dat zeer weinig effect. Lush zegt: “Bewaar het hart voor een volgende keer of laat de hele amazeball in één keer in het water laten vallen.” — nou, ik zou de Amazeball er lekker bij mikken, want in bad met alleen die hartjes, is een beetje schraal. De Amazeball zelf bruist echt onwijs snel op! Hij zorgt wel voor gave, roze wolken onder water. Je kan echter op de foto’s ook zien dat de spetters kleurstof op m’n hand zit, dus aan kleur geen gebrek. Het roze kleurtje neemt het water over en kleurt het een mooie, roze tint. De gekleurde hartjes drijven op de oppervlakte en lossen uiteindelijk ook op, net als het blauwe slotje dat bovenop de Amazeball zat. Deze bruist echter heel langzaam op, waardoor het roze water een beetje richting paars neigt. Het eindresultaat ziet er vrolijk uit en doet me een beetje denken aan Luxury Lush Pud.

Ik zag weinig glitters onder water, ondanks de toevoeging van dit ingrediënt (Synthetische Fluorflogopiet). Dit had het voor mij helemaal afgemaakt! Verder vond ik het heerlijk badderen met deze bath bomb, ik ben sowieso dol op roze bath bombs. De vrolijk gekleurde hartjes maakte het geheel onwijs leuk! De geur bleef constant aanwezig op de achtergrond, tot mijn grote verdriet 😆 Ondanks de flinke hoeveelheid kleurstoffen bleef er niks achter in het bad, en was alles makkelijk weg te spoelen. M’n huid voelde ook lekker zacht aan na afloop. Ik zeg: een zeer geslaagde bath bomb! Zeker als je groot fan bent van Yummy Mummy.

Lush Love Locket Amazeball kost €9,95. Hij behoort tot de Valentijnsdag collectie.

2 Responses to Review: Lush Love Locket Amazeball

  • Ik dacht echt meteen ‘wow, net Luxury Lush Pud!’ ? Ziet er knap uit, alleen vind ik die hartjes maar magertjes. Ik had gehoopt dat het er meer zouden zijn. Zoete, lieve fruitgeuren doen me ook niet bijzonder veel, dus ik skip deze.

  • Ik vind hem eigenlijk wel verleidelijk klinken, maar een tientje per badproduct gaat mij toch net wat te ver. Dan sla ik toch liever in met Sex Bomb ofzo, die vind ik altijd goed én is een stuk goedkoper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën