Ik bestelde bij Lush en kreeg deze RAOK erbij.. (+ winactie)

Text size: bigger / smaller

Ik bestel vaak bij Lush. Echt héél vaak. Zo vaak, dat ik niet durf te kijken naar hoeveel bestellingen – of erger nog, het totaalbedrag van al die bestellingen. Over de duizend euro moet het makkelijk zijn.
Laatst had ik een bestelling geplaatst, en wilde daar nog twee stukken zeep van de Valentijn collectie aan toevoegen. Helaas, uitverkocht waren ze. Een week later nam ik een kijkje in de webshop, en wat bleek? De zeep was weer op voorraad. Zou ik ze alsnog bestellen..? Ze kostten €6,45 per stuk, de verzendkosten waren evenveel! Toch besloot iets in mij het tóch te bestellen. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb zeg. Ik kreeg er namelijk een RAOK (Random Act of Kindness) bij waar je u tegen zegt.

JA, JE ZIET HET GOED. TIEN MOTHERFUCKING BRUISBALLEN. Ik kreeg gewoon de giftset The Experimenter t.w.v. €59,95 erbij. :shock: Nee, dit is geen gesponsord artikel. Ik kreeg het niet erbij zodat ik erover kon schrijven. Maar ik vond gewoon dat ik hier iets over moest schrijven. Want hoe goed je mijn liefde voor Lush kent, dit heeft ervoor gezorgd dat ik nóg meer van Lush houd.

Normaliter kreeg ik bij mijn bestellingen soms een paar samples, hoewel ik de laatste tijd wat vaker een vers gezichtsmasker erbij kreeg. Dat vond ik al enorm tof, aangezien die los ook al zo’n €11,50 kosten. Toen er vorige week werd aangebeld en ik opendeed, keek ik vreemd op van de grote doos die de pakketbezorger in haar handen had. “Huh, ik had toch maar twee stukken zeep besteld? Waarom dan zo’n grote doos?” Ik maakte snel de doos open en haalde de The Experimenter giftset eruit. Ik gilde, ik maakte een sprongetje, ik plaste bijna in m’n broek, ik kon niet stoppen met lachen. Hoe ontzettend gaaf?!

The Experimenter bevat de volgende tien bruisballen:

★ Frozen (review) (filmpje)
★ Intergalactic (review) (filmpje)
★ Yoga Bomb (filmpje)
★ Sex Bomb (filmpje)
★ Guardian Of The Forest (filmpje)
★ Avobath (filmpje)
★ Dragon’s Egg (review) (filmpje)
★ Twilight (review) (filmpje)
★ Cyanide Pill

Alle bruisballen kende ik al, behalve Cyanide Pill. Deze is nieuw voor me, ik kan dan ook niet wachten om hem te gebruiken! Guardian Of The Forest wordt niet in de Nederlandse webshop verkocht, wel in de Engelse webshop. Cyanide Pill is ook alleen in de Engelse webshop te koop.

Mocht je RAOK niet kennen, het staat voor Random Act of Kindness. Hierbij doe je iets extra’s voor een ander, zomaar vanuit het niets. Zodat de wereld iets mooier wordt. Lush doet dit regelmatig bij haar klanten, en daarvan was ik één van de gelukkigen. Echt waar, ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Op het kaartje erbij stond:

“We hebben een klein extraatje voor je vandaag…

Gewoon omdat we vinden dat je dat verdient. We worden er vrolijk van om af en toe iets te geven als random act of kindness. We hopen dat jouw dag er een beetje mooier van wordt!

Doe vooral met ons mee en verwen een ander met jouw eigen random act of kindness.”

Winactie
Omdat ik graag met Lush meedoe, heb ik besloten óók een Random Act of Kindness te doen! Ik ga namelijk een Lush waardebon van €25 verloten onder alle reacties onder dit artikel. Je hoeft verder niets te doen of te liken, gewoon even een berichtje plaatsen! Omdat ik jullie allemaal lief vindt en omdat Lush mij geïnspireerd heeft met dit lieve gebaar. :heart2: :happy:

Op donderdag 13 april om 12:00 sluit de winactie en zal ik de winnaar mailen. Alleen voor inwoners van Nederland.

Heb jij ooit wel eens een extraatje gehad bij je Lush bestelling?

121 Responses to Ik bestelde bij Lush en kreeg deze RAOK erbij.. (+ winactie)

 • Wauw, wat tof dat je zoveel bruisballen kreeg! Het is dat ik geen bad heb, maar anders zou ik allang de bruisballenafdeling bij Lush hebben leeggekocht ;) Wat lief en leuk dat je zelf een giftcard van Lush weggeeft. Ik maak heel graag kans om daar wat maskertjes en andere lekkere dingen te scoren :)

 • Wow, wat aardig zeg! Dat is nog eens fijn. Ik heb serieus nog nooit iets extra’s bij mijn bestelling gekregen. Zelfs niet zo’n klein testertje. Ik doe graag mee :) Heb al lang niets meer bij de Lush gekocht!

 • Wat super leuk van Lush , van zulke gebaren wordt je toch vrolijk!
  En wat leuk dat je het doorgeeft!
  Ik maak graag kans op de giftcard.
  Liefs Jorinda

 • Wat lief en aardig !
  Ik doe graag mee.

 • Wauw wat gaaf dat je dit er bij kreeg!

 • Dat is niet verkeerd zeg! Maar goed dat je een bad hebt maar dat weten ze natuurlijk uit je bestel geschiedenis, kind aan huis ? Supertof deze winactie, ik doe zeker graag mee ??

 • Wauw, zeg! Ik zou ook lichtjes hysterisch reageren mocht dit ineens bij mij afgeleverd worden! Zo lief!

 • Wat tof zeg! Om eerlijk te zijn ga ik meestal alleen naar de winkel en daar heb ik paar keer een bruisbal als roak gehad ?

 • Awww dat is wel heel schattig dat je nu zelf een RAOK aan iemand wilt geven.
  Zoals je weet koop ik ook heel veel Lush, gewoon omdat het een gewledig merk is.

  Maar ik bestel altijd online, en niet zonder reden…. Het is voor mij nogal een big deal om naar de winkel te gaan, niet omdat het ver weg is. (Dat valt heel erg mee) maar omdat mijn lichaam (of eigenlijk mind) dat niet altijd toe laat. :duh:

  En aangezien je een cadeaubon in de winkel moet uitgeven, zou dit voor mij ideaal zijn!
  En Lush, en een uitdaging! :heart2:

 • WAAAAH tuurlijk word je happy als je zoiets er bij krijgt. Ik bestel ook wel eens bij UK. Altijd leuk als je alleen al een sample er bij krijgt, maar dit; wauw!

  Ik maak graag kans op de cadeaubon :)

 • Wat top zeg! En super leuk dat je het voort wil zetten!
  Ik heb zelf ook een keer een gratis masker gekregen. Eentje die ik anders waarschijnlijk nooit had uitgetest maar achteraf toch super fijn bleek te vinden. Dus dat was mooi meegenomen. :)
  Ik doe graag mee aan de winactie! :)

 • Lush is zo’n geweldig leuk bedrijf! Ik koop er graag en niet alleen omdat de producten heerlijk ruiken, maar ook omdat ze zoveel goede dingen doen voor dier, mens en milieu. Dus ja, ook ik maak graag kans :heart2: :heart2: :heart2:

 • Wat gaaf! Lief dat je hetzelfde doet!

 • Ohhh wat enorm leuk zeg!! Daarom houdt ik van Lush en hun ideeën erachter. De producten zijn geweldig lekker ook! En goed voor mijn huid. Helaas is mijn financiële situatie nu zo dat ik momenteel het even niet kan kopen, maar komt wel weer. Maar dit zo wel erg welkom zijn!

 • Zo gaaf!! Je verdient het! Ik doe heel graag mee! <3

 • Geweldig van Lush, spread the love! Super dat het jou aansteekt, ik voel het ook al kriebelen om gewoon een s wat liefs te doen voor een vreemde.
  Zet het voort! ?

 • Al jaren gek op lush, en koop ook altijd TE veel haha. Maar het is het waard
  Zou leuk zijn om eens iets te winnen van LUSH.
  Super leuk artikel en wat gaaf dat je al die bathbombs er bij hebt gekregen!

  X

 • Super tof dat je een raok kreeg en ook nog eens dik verdiend! Geniet er van! X

 • Wat ontzettend leuk dat je dat gekregen hebt! En hoe lief dat je het doorgeeft!

 • Zoooo dat is een toffe set zeg! Zo lief dat ze je als vaste klant in het zonnetje zetten <3
  In Groningen hebben we helaa – nog steeds- geen Lush maar ik zou heel graag online weer eens wat willen bestellen.
  Vooral de lemony flutter is favoriet! Ik doe dan ook graag mee :)

 • Wauw super van lush zeg! Ik ken de producten pas 4 maand, maar ben al helemaal verkocht! Tot nu toe al geprobeerd: bruisballen, bubble bars, Bath melts, zepen, showergels, body conditioners, massage bar, best veel op korte tijd, love iT ? De lushies zijn ook allemaal zo lief heb ik ondervonden, echt tof! Geniet van je pakketje ?

 • Jeeej ik doe heel graag mee!! :love: :heart2:

 • Wauw, dat is wel heel erg lief en attent van Lush om dit bij je bestelling in te doen. Wat een verrassing moet dat zijn geweest! Nu kun je de komende tijd lekker badderen. Het ziet er ook allemaal zo lekker uit! Ik kom eigenlijk nooit bij Lush omdat hier in het noorden geen Lush zit, dus ik maak graag kans op je cadeaubon om zo eens producten uit hun webshop te kunnen bestellen :).

 • Wat leuk dat ze hun waardering zo laten blijken! Klinkt ook echt als een leuke giftset :D

 • Oh wat heerlijk zeg! Zon RAOK zouden meer mensen moeten doen. Ik heb zelf ook eens een lush pakketje verloot op mijn blog, super leuk! Ik blog nu niet meer, maar ik zou super super happy worden van deze waardebon :) Ik ben groot Lush fan, al heb ik helaas geen bad. Ik zou denk ik een heerlijk gezichtsmasker kopen, don’t look at me bijvoorbeeld! Liefs Marlijn

 • Wow wat een toffe RAOK! En wat tof en liet dat je het op deze manier ook weer kindness doorgeeft.

 • Zo leuk die RAOK van lush. ik kreeg laatst bij de Duitse webshop een unicornhorn bubbelbar als RAOK, was ook zo blij als een kind. En dat alleen maar omdat de Kiss lipscrub overal uitverkocht was behalve in Duitsland.

 • Wat geweldig lief van Lush. Vind het altijd super om te horen wat mensen als RAOK meegeven bij Lush. Zo geweldig!
  Ik zou heel graag een gokje willen wagen, dan kan ik mijn zusje nog wat extra’s uit laten zoeken voor haar verjaardag. Ze is dit jaar 10 geworden en blijf het zo’n leuke leeftijd vinden. Ook aangezien ze allemaal super lieve cadeaus voor mijn verjaardag heeft verzonnen, is iets extra’s terugdoen super!

  Veel liefs en veel plezier met de bathbombs,

  Milou

 • Wauwww super van Lush en super lief van jou ook! Maak heeel graag kans :heart2:

 • Wauw wat leuk! En wat super leuk dat je dit doorzet! De wereld kan wel meer van deze spontane lieve acties gebruiken, dan zou alles een stuk mooier zijn. Ik doe graag met je mee :heart2:

 • Wauw, wat een superleuke extra zo! Kan me voorstellen dat je vreemd staat te kijken als je ineens zo’n grote doos krijgt. Zo leuk dat Lush dit steeds vaker doet!

 • Wauw wat gaaf! Lush is gewoon de beste!! Wat ga jij genieten van heerlijke badjes. Als ik de cadeaubon win, worden het ook zeker bathbombs! Enjoy girl!

 • Super leuk voor jou Evelien, je verdient het ook. Ik bestel regelmatig bij Lush maar zo’n geweldige raok heb ik nog nooit ontvangen. Dus ik waag een gokje om mee te doen.

 • Wat super lief van Lush! Ik ben nog maar een nieuwe liefhebber van Lush, en ik heb eigenlijk nog nooit wat besteld op de website, maar alleen nog maar in de winkels. Ik heb jammer genoeg geen bad, maar als ik zo’n roak zou ontvangen, zou ik zeker wel op zoek naar iemand bij wie ik even mag badderen! Ik waag zeker een gokje om mee te doen, want er zijn nog zo veel producten van Lush die ik nog wil proberen!

 • Ten eerste: lucky girl ben je zeg dat je dat zomaar kreeg. Echt heel erg tof.

  Helaas heb ik zelf geen bad meer maar ik doe wel mee met de winactie want er is genoeg anders leuks zoals de showergels enzo! Super tof dat je deze winactie zo organiseerd!

 • Jeetje wat een super leuke actie! Ik doe echt heel heel héél graag mee! Veel badplezier gewenst met alle bathbombs uit de giftset ?

 • Wat gaaf!!!
  Natuurlijk doe ik mee… Dat zou echt een tof kado (raok) zijn op m’n verjaardag! :heart2:

 • Wauw! Dat is onwijs lief en een onwijs leuk gebaar! Ik denk dat Lush echt een van de meest liefdevolle bedrijven is van de wereld, hun klanten zijn zo belangrijk en zie best vaak dat mensen een RAOK krijgen! Zo fijn :)
  Super dat jij dan ook een cadeaubon weg geeft! Ik doe graag mee :)

 • Ik hoop ook nog elke keer op een RAOK bij mijn vele lush bestellingen, maar alleen al de heerlijke producten van ze zijn al genoeg om mij helemaal blij te maken :love:

 • :love: Jaaa, deze lurker doet ook graag mee!

  Liefs,

  Astrid

 • Super lief van Lush!! Dat is echt iets waar ze ook voor staan, ik houd daar van :)) Ben blij dat ik drie jaar geleden Lush hebt ‘ontdekt’ ?

 • Zo super lief van ze! Ik ben zo gek op Lush. Niet alleen om de producten maar ook omdat het personeel er altijd zo vriendelijk is en je zo goed helpt.

 • Supernice!!? Echt een verslaving hè!??

 • Echt geweldig dat je er zo’n grote roak bij kreeg. Komt ook wel goed terecht bij zo’n trouwe klant vind ik. Ik doe graag mee voor de cadeaubon :) Ik heb nog nooit een roak gehad bij mijn Lush bestelling maar dat komt vast omdat ik er nog niet zo vaak besteld heb!

 • Gaaf dat lush dit zomaar doet! Super leuk gebaar, en zeker voor zo’n lush lover!

 • Awh lief! Lush verslaafden allemaal verzamelen….
  Ik zou graag mee doen met de winactie :D

  XXX

 • Zo gaaf dat Lush dit gedaan heeft! En lief dat je een cadeaubon weggeeft. Ik maak graag kans! :blank:

 • Wat een superlief gebaar! En een elektrische mooie gedachte om de raok voort te zetten! Ik doe graag mee, Enzo kan ik dan ook weer iemand blij maken! Pass the love on.

 • Super lief zeg! Dit is waarom ik zoveel van Lush hou!!!

 • Wouuuwwww dat is geweldig!!
  Helaas heb ik nog nooit wat kunnen bestellen omdat het gewoon te duur is voor mij :(
  Het zou dus geweldig zijn om een cadeaubon te winnen!! <3

 • Wow wat gaaaaf, wist niet eens dat ze dat deden! Ik ben ook helemaal weg van Lush maar koop er niet ,o vaak dingen, t is voor mij extra bijzonder als ik er iets haal! Een bon zou wel super tof zijn :D Super leuk joh, en zo veel ook!

 • Zo tof dat je dit zomaar kreeg! Echt een joekel van een ROAK! Lucky you! Maar als grote fan verdien jij dit ook zeker. :beam:

 • Woow wat gaaf! Dat je dat zo maar krijgt. Ik ben dol op lush? Ik doe dus graag mee!!

 • Lief dat je dit doet. Doe graag mee :) Heb bij mijn bestellingen nog nooit iets gekregen, alleen wat samples. Dus deze cadeaubon zou fijn zijn :)

 • Dat is echt een heel mooi gebaar van Lush en ik wil graag meedoen met de winactie. Want heb toch weer een klein verlanglijstje met producten die ik graag wil proberen. Dus ik waag een poging!

 • Hoi Evelien, ik kende je website nog niet maar kwam hem tegen op facebook. Zo op het eerste gezicht ziet het er leuk uit, dus ik ga eens wat meer lezen!
  Echt een hele gave RAOK! Kan me je reactie wel voorstellen haha. Ik doe graag mee aan de winactie van jouw RAOK :)

 • Wat super lief van jou! Ik doe graag even mee. Wat fijn dat er mensen zoals jij zijn.

 • Wow, dat is echt een super ROAK! Lush is echt geweldig! ? En super tof dat je dan zelf ook een ROAK weg geeft!

 • Super lief van Lush en nog liever van jou dat je dit doet :heart2:
  Ik ben een nieuwe lushie en moet nog héél veel producten ontdekken, daarom doe ik heel graag mee met de winactie :D

 • Ik doe graag mee :) Wat een lief initiatief van jou. xxx

 • Jeetje wat een geluk!! Twijfel zo lang om iets te bestellen, maar de verzendkosten houden me elke keer tegen. ;)

 • Wauw wat een mooie ROAK van lush en van jou! De wereld word daar inderdaad een stuk mooier van, deed iedereen dat maar eens een keer! Heel veel plezier met jou verdiende lush badbombs!

 • Wow wat ontzettend gaaf! Echt mijn droom om zoiets te krijgen?

 • O dat is gaaf van Lush! Ik heb maar 1x wat van lush gekocht, maar zalig is het! en zo’n heerlijk ruikende winkel met allemaal zaligheden….
  Tof dat jij de random act of kindness doorgeeft naar ons, ik doe graag mee!
  Veel badderplezier met je bruisballen!

 • Wauw wat ontzettend gaaf!! En wat leuk dat je zo’n actie organiseerd. Ik gebruik Lush al een paar jaar voor m’n gezicht, omdat die erg onrustig was. Op dit moment loop ik stage in een spa in Lanzarote (al 9 weken nu). En hier is helaas geen Lush?. Volgende week ben ik weer terug in het geliefde Nederland en ga ik de hele Lush winkel leeg kopen haha! Ik doe dus graag mee met de winactie.

  Fijne dag en groetjes uit het zonnige Lanzarote☀️

 • Wat lief en leuk!

 • Haaaaai !
  Zo zo ! Wat lief van ze ! Wat heerlijk ! Geniet ervan, lekker badje, relaxen, lekker ruiken. ????.
  Ik heb soms een bad tot mijn beschikking dus ik heb the Experimenter en Karma gekocht en ga ik dus lekker genieten !

  ???

 • Zo leuk!
  Zou graag de bon willen winnen want mijn dochtertje is bijna jarig en is helemaal gek van de lush bruisballen, dus dat zou mooi uitkomen!

  Groetjes Virginia!

 • Wow! Dat is inderdaad nog eens een verrassing!
  Ik wil ook graag mee doen omdat ik sinds vorig jaar helemaal gek ben op lush maar nog steeds niet alles heb kunnen kopen wat ik wilde. Ben zo benieuwd naar alle verzorgingsproducten!

 • Wat gaaf! Lush is geweldig, bestel zelf ook wekelijks. Ik kan helaas niet vaak naar de winkel dus bestel meestal met groupsorders mee.

  Mag ik vragen hoe jij je foto’s maakt? Echt mooi!

 • Super leuk dat je dit met ons deelt! Ze zijn ontzettend mooi en hoop dat je er plezier van hebt. Een cadeaubon zou super zijn, vooral aangezien ik 10 april jarig ben, zou dit een pracht verlaat verjaardagscadeau zijn. Ik hoop dat je lekker gaat genieten van de bruisballen in bad. Ik ben gek op de producten van Lush en zou er graag nog meer willen uitproberen.

 • wat gaaf! En wat een leuke manier om iemand te verrassen. En leuk die random act of kindness!

 • Wat veel zeg, echt heel tof! ik moet binnenkort ook weer eens inkopen gaan doen bij Lush. Al mijn producten zijn nu bijna wel op, tijd voor nieuwes haha! a.s. zaterdag met mijn vriend shoppen dus ik trek hem wel eventjes de lush in. :heart2:

 • Wauw, wat leuk van lush en wat super lief van jou om ook een ander blij te maken!! :)

 • Aah super tof!! Ik woon in Amsterdam, alleen de lush winkels zijn daar altijd zo druk:( maar nu is er een hele grote geopend waar ik snel langs moet gaan! Ik doe graag mee :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën