Review: Lush Cheery Christmas Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Hoewel ik soms kan balen dat Lush een aantal vaste, fijne Kerstproducten ieder jaar uit de collectie haalt (#BringBackHotToddy), ben ik toch ook wel blij dat er nieuwe producten voor in de plaats komen. Want er is niets leukers dan nieuwe producten uitproberen! Cheery Christmas maakte zijn entree dit jaar. Met zijn knalroze kleur, aparte vorm en mooie sneeuwvlok bovenop, trok hij direct mijn aandacht. Inmiddels heb ik hem getest, dus mocht je benieuwd zijn.. lees dan verder!

Cheery Christmas Bath Bomb kost €5,50 en dit zal geen verrassing voor je zijn, maar hij is onderdeel van de Kerstcollectie. Voor de verandering geen ronde bruisbal, maar in de vorm van een hexagon. Deze fruitige bath bomb bevat een combinatie van Siciliaanse citroenolie, buchu-olie, en eh.. dat was het alweer. Er zitten weinig natuurlijke oliën in deze bath bomb. Hoe dan ook, dat hoeft niet te betekenen dat het meteen een flop is. We laten ons gewoon verrassen, nietwaar? :)

Cheery Christmas hoort een fruitige geur te hebben, met dank aan de Siciliaanse citroenolie erin. Voordat ik hem in bad gooide, vond ik hem meer naar bessen ruiken. Een lekkere geur, ongetwijfeld. Echter rook ik van de geur niets meer terug, eenmaal in bad. Nu kan dat liggen aan mijn kleine verkoudheid, maar mijn vriend rook ook weinig. In tegenstelling tot veel andere bath bombs van Lush, was deze absoluut niet te ruiken in de badkamer.

Eenmaal in het water bruist hij langzaam — echt heel langzaam. Eerst komen er stralen met roze schuim uit, na zo’n 4-5 minuten komen er blauwe stralen uit; een leuke verrassing! Nog wat minuten later komt er nog wat paars uit de bath bomb. Hij geeft een aantal prachtige kleuren aan het water, uiteindelijk kleurt het badwater roze. Ook zie ik kleine glittertjes in het water, dit vind ik ook altijd een leuke toevoeging!

(Sorry voor de vreselijke groene gloed, ik had een tijdelijke telefoon te leen, en de camera daarvan was niet de beste)

Mooie kleuren in bad, maar het gebrek aan geur is een minpunt. Wat me wel enorm opviel, is dat m’n huid na afloop enorm zijdezacht aanvoelde! Echt zo zacht als een veertje. Het gebrek aan veel oliën betekent dus niet dat hij niet hydrateert en verzacht! Wat dat betreft ben ik aangenaam verrast door deze bath bomb. Mocht hij nou ook een sterke, fruitige geur hebben, dan zou het echt een topper zijn voor mij. Ik zal deze niet opnieuw kopen, maar ik heb zeker wel genoten van de prachtige kleuren en m’n zachte huid na afloop.

Cheery Christmas Bath Bomb kost €5,50.

2 Responses to Review: Lush Cheery Christmas Bath Bomb

  • Deze ziet er zo leuk uit! En wat een vrolijke kleuren in bad. Ik ben ook echt een sucker for glitter, haha. Fijne verrassing, zo! ♥

  • Wauw je bad ziet er zooooo mooi uit met deze bomb erin! Wel echt heel jammer dat de geur niet zo sterk is als dat meestal is met Lush producten. Als ik dan 5 euro of meer neer knal voor een balletje poeder voor in mijn bad wil ik ook dat mijn badkamer de komende 4 jaar ernaar ruikt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën