Review: Lush Rocket Science Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Ik moet eerlijk bekennen dat Rocket Science nooit echt eerder m’n aandacht had getrokken. Hij was iets goedkoper, daardoor ook iets kleiner — ik ging toch liever voor de grotere jongens. Stom natuurlijk, want zo’n oordeel kan er echt voor zorgen dat je een aantal geweldige producten mist! Ik was dan ook erg blij dat ik ‘m toch besloot mee te bestellen laatst. Vlieg je mee naar de badkamer?

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Water (Aqua), Titanium Dioxide, Maïszetmeel, Glycerine, Dipropyleen Glycol, Natrium Laureth Sulfaat, Propyleen Glycol, Laurylbetaïne, Synthetische Fluorflogopiet, Maltodextrine Hydroxy propyl methyl cellulose, Natrium carboxy methyl cellulose, Parfum, *Limonene, Tinoxide, Kleurstof 15850:1, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 47005, Kleurstof 19140, Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 77019 (CI 77019), Kleurstof 77492 (CI77492)

Lush Rocket Science Bath Bomb kost €4,75 is en onderdeel van de vaste collectie. Hij is iets goedkoper dan gemiddeld, en weegt dan ook iets minder. Toch doet dit niets onder voor het effect, hij is namelijk écht heel sterk in bad. Qua ontwerp is hij ook heel leuk, weer iets anders dan gewoon een ronde bruisbal. Als je goed kijkt, zie je op de ‘staart’ wat kleine sterretjes. Extra leuk effect! 🚀

De geur herken ik niet van een ander product, volgens mij is dit het enige product in deze geur. Hij bevat citroenolie en bergamotolie, wat misschien al iets weggeeft over de geur — fruitig en citrusachtig, maar ook bloemig. Het is een aparte geur, een beetje opmerkelijk, vind ik. Hij is vrij bloemig en poederig, maar met een duidelijk noot van citroen erin. Het is een lekkere geur, maar hij staat niet in m’n top 5. Of 10.

Speel de filmpjes af in de hoogste kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring!

Mijn ervaring

Sorry voor de shitload aan foto’s, maar ik kon niet stoppen met foto’s maken. Hij bruiste enorm langzaam, waardoor ik rustig de tijd had om foto’s te maken. Na 5 minuten kwam hij nog met een verrassing aan — roze en groene slierten.

Maar allereerst begint hij door flinke wolken van zacht schuim uit te spuwen. Als het meeste schuim eruit is, begint hij pas echt goed door het water te drijven, als een echte Apollo 13 in de ruimte. Hij laat daarbij zilveren glittertjes achter, wat ervoor zorgt dat het water er betoverend uit ziet. Minutenlang geeft hij een esthetische show weg, uiteindelijk kleurt het water een mooie tint blauw, gevuld met glinsteringen — alsof je hoog in lucht tussen de sterren zweeft. Daarna spuwt hij roze en groene slierten uit, wat een extra leuke verassing is.

Het uiteindelijk effect is een felgekleurd blauw bad met zacht water. Laat de grootte van de bath bomb je niets vertellen, want hij doet echt niet onder voor zijn grotere broers en zussen. Het water voelde zacht aan, m’n huid voelde zacht aan, en de geur was goed present tijdens het badderen. Het was een héérlijke badsessie, en ik zal Rocket Science dan ook zeker vaker meenemen 😍

Lush Rocket Science Bath Bomb kost €4,75. Hij behoort tot de vaste collectie.

11 Responses to Review: Lush Rocket Science Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën