Review: Lush American Cream bodylotion

Text size: bigger / smaller

Jaaa, het leest het goed! Van mijn geliefde conditioner is er door Lush Kitchen laatst een bodylotion gemaakt. Op dat moment had ik geen rooie cent te makken, dus al huilend was ik genoodzaakt de bodylotion aan me voorbij te laten gaan.

Een aantal depressieve weken volgde, totdat mijn Lush vriendinnetje Linda me aansprak. “Hey Eef, zin om weer wat Lush producten te ruilen? Ik heb de American Cream voor je!” Huh, wat, wacht? Voor mij? “Ja ik wist dat je hem graag wilde, dus ik kocht hem alvast voor je!” Oh my god. Dit is liefde.
Niet veel later, na een weer succesvolle ruil met Linda, had ik de American Cream in huis. En ik kan je vertellen.. I’m in love! Lees snel verder.

De bodylotion zit in een grote pot van 225 gram. Hij kost £13,95 wat niet erg goedkoop is, maar liefhebbers van de American Cream geur van Lush (like me) zullen dit makkelijker neertellen. Ik heb vaak genoeg gedacht: “Als er een bodylotion uitkomt van deze haarconditioner, koop ik meteen tien potten”.

De ingrediënten zijn top! Als eerste kom je water tegen in de ingrediëntenlijst, gevolgd door amandelolie. Daarna krijg je cacaoboter, vanille, scharlei en lavendelolie als natuurlijke ingrediënten. Qua “slechtere” ingrediënten zit er parfum, methylparaben en propylparaben in.

De bodylotion is qua structuur vrij dun, het is echt een lotion. Als je de deksel eraf draait ruik je meteen die heerlijke geur.. een combinatie van aardbeien, vanille en dure kappersproducten. Ik kan de geur moeilijk omschrijven, dus als je in de buurt van Lush bent: ruik aan American Cream! Ik weet zeker dat je direct verkocht bent.

De ingrediënten en de geur zitten dus dik in orde, maar hoe zit het met de werking? Ik breng de bodylotion ’s ochtends, en ruik hem nog heel vaag na een paar uur. Je hebt maar een klein beetje nodig, want de bodylotion smeert rijkelijk uit. Ook is de geur vrij sterk, dus om lekker te ruiken heb je niet veel nodig. Hij maakt m’n huid zacht en gehydrateerd, en hij trekt vrij snel in, zonder vettig laagje achter te laten.


Met twee American Cream haarconditioners en American Cream parfum op de achtergrond.

Conclusie een luchtige, dunne bodylotion met heerlijke geur, die goed op de huid aanwezig blijft. Boordevol natuurlijke ingrediënten. Helaas niet standaard in het assortiment, maar wordt soms gemaakt door de Lush Kitchen. Houd de Kitchen dus goed in de gaten, of volg de Nederlandse Lush fanpagina op Facebook: Dutch Lushies.

Lush American Cream Body Lotion bevat 225g en kost £13,95.

9 Responses to Review: Lush American Cream bodylotion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën