Review: Lush Love Lettuce gezichtsmasker

Text size: bigger / smaller

Toen ik laatst met m’n vriend naar Haarlem ging, bedacht ik me op het laatste moment dat ik nog vijf lege Lush potjes had. Wanneer je deze inlevert ontvang je een gratis vers gezichtsmasker naar keuze. Ik besloot dit keer voor Love Lettuce te gaan – deze klonk zeer geschikt voor mijn gezicht momenteel. Benieuwd hoe hij bevalt, lees dan verder!

Love Lettuce is één van de tien verse gezichtsmaskers die ze momenteel in het assortiment hebben. Of je nu een droge huid hebt, een vermoeide huid of juist een vette huid, voor ieder huidtype en behoefte heeft Lush een vers gezichtsmasker. Ik koos voor Love Lettuce, een masker dat je huid weer in balans brengt. Uitermate geschikt voor de gemengde huid, waar lavendelolie zorgt voor hydratatie en een minder vette t-zone. Amandelolie zorgt ook voor hydratatie, Chinese klei reinigt de huid en gemalen amandelen scrubben de huid lichtjes.

Het masker heeft een aparte geur. Een geur waarbij je duidelijk de lavendel ruikt, maar ook iets ‘aards’, waarschijnlijk de klei. Het is geen overheerlijke geur, maar ik stoor me er ook niet aan.


(Arme Magda ziet eruit alsof ze schrok van de flitser)

Het masker zit in een zwart potje met draaideksel en bevat 75 gram. Hiervoor betaal je €11,65 tenzij je dus vijf lege (en schone!) verpakkingen inlevert. Je doet ongeveer 3 tot 5 keer met een potje, afhankelijk van hoe royaal je je maskers aanbrengt. Ik vind het precies een goed aantal; het masker is namelijk slechts drie weken houdbaar. Ook moet je je masker in de koelkast bewaren, erg belangrijk! Houd ‘m lekker vers dus. In de zomer is dit vooral aan te raden, niet alleen vanwege de hoge temperaturen, maar ook omdat het masker dan lekker koel aanvoelt op je gezicht.

Yep, lekker charmant goedje, maar het gaat om de werking right? De substantie is lekker stevig en papperig, en is perfect aan te brengen met gewoon je vingers. Ik breng een lekkere laag aan om m’n gezicht en laat hem 10 tot 15 minuten intrekken.

Er zit een kleine scrubkorrel (gemalen amandel?) in, waardoor de huid ook meteen lekker gescrubd wordt. Na het afspoelen voelt m’n huid ongelofelijk zacht, soepel en gehydrateerd aan. Droge plekjes zijn verdwenen, de T-zone glimt minder en de algehele teint lijkt iets beter te zijn. M’n huid krijgt van dit masker een flinke oppepper, ideaal! Ik zal ‘m zeker opnieuw halen/aanschaffen in de toekomst.

Lush Love Lettuce bevat 75 gram en kost €11,65. Je koopt ‘m in één van de Lush winkels of online.

Heb jij wel eens een vers gezichtsmasker van Lush geprobeerd?

13 Responses to Review: Lush Love Lettuce gezichtsmasker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën