Review: Lush Figaro Figaro Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

We hadden een tijdje terug al een bath bomb in de vorm van een aubergine, maar er is er nu ook eentje in de vorm van een vijg. Ik had vrijwel m’n winkelmandje al gevuld, maar om tot een ‘rond bedrag’ te komen (nee, zeg inderdaad maar niets) moest er nog een product van 5 euro bij. Ik zag Figaro Figaro staan, en knalde ik ‘m erbij in m’n mandje. Zo, een rond bedrag. Nu kon ik met een gerust hart afrekenen. Deze bath bomb zou ik wellicht als één van de laatste van alle bestelde bath bombs hebben gebruikt, maar omdat er veel vraag naar was, besloot ik ‘m al vrij snel te testen. En het verdict lees je vandaag!

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Etherische Anijszaadolie (Illicium Verum), Blauwe Kamille-olie (Chamomilla recutita), Eucalyptusolie (Eucalyptus globulus), Venkelolie (Foeniculum vulgare), Lavendelolie (Lavandula augustifolia), Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Pepermuntolie (Mentha piperita), Salie-olie Tijmolie (Thymus zygis), Water (Aqua), Gardenia-extract, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Dipropyleen Glycol, Natrium Coco Sulfaat, Cocamidopropyl-betaïne, *Limonene, Kleurstof 47005, Kleurstof 17200, Kleurstof 59040, Kleurstof 42090

Lush Figaro Figaro Bath Bomb kost €5,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Figaro Figaro is één van de goedkopere bath bombs, hij is dan qua grootte iets kleiner. Hij heeft de vorm van een vijg en vrolijke pastelkleurtjes. Er zitten behoorlijk wat kruiden in deze bath bomb! Anijszaadolie, blauwe kamille-olie, eucalyptusolie, venkelolie, lavendelolie, sinaasappelolie, pepermuntolie, salie-olie en tijmolie. Dat is zo’n beetje m’n complete moestuin in één bath bomb. Hoezo is deze bath bomb maar 5,50? Ik heb bath bombs van 7,50 gehad die niet zolang oliën bevatten.

De geur verraste me, hij is lekkerder dan ik dacht. Hij heeft een zoete en fruitige geur, maar met een warme en kruidige ondertoon. Er zit behoorlijk wat geur aan deze kleine vijg, dus ik ben erg benieuwd wat voor andere verrassingen hij voor ons in petto heeft.

Speel het filmpje af in 1080p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Wat een verrassingen! Wanneer hij het water aanraakt, komen er roze en gele slierten uitgespuwd. Een dun laagje zacht schuim vormt zich tot drijvende poeltjes op de oppervlakte, terwijl onder de oppervlakte het water verandert in een levendige roze/rode kleur. Roze en geel wordt rood, vandaar dat het water een teint heeft dat richting rood neigt. Ondanks de grootte van Figaro Figaro tovert hij een bad met zo’n 140 liter water erin, om tot een felgekleurd bad. Als de bath bomb bijna opgebruist is, blijft er een papiertje drijven in het water. Hier staat een vers op uit het aria Largo al factotum.

De geur is tijdens het badderen zeer goed aanwezig, je ruikt de fruitige geurnoten erg goed. Het water heeft een prachtige kleur, heel uniek, deze tint. Hoewel Figaro Figaro iets goedkoper is dan de gemiddelde prijs, doet hij niet onder aan zijn iets duurdere broers en zussen. Deze kleine vijg bewijst dat je echt geen grote bath bomb nodig hebt om een mooie kleur in bad te krijgen. (*kuch* Lees je even mee, Lucky Cat?) Ik raad hem zeker weten aan, vooral als je 7,50 of 8,50 gewoon net even te duur vind voor één badsessie.

Lush Figaro Figaro Bath Bomb kost €5,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

5 Responses to Review: Lush Figaro Figaro Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën