Mijn Lush Kitchen showergels

Text size: bigger / smaller

Sinds de komst van de Lush Kitchen is m’n portemonnee nog leger dan ooit. Voor wie nog niet bekend is met de Kitchen: elke dag wordt er een product gemaakt, in beperkte oplage. Dit kan een product van vroeger zijn (wat heel populair of goed verkocht werd), of een geheel nieuw product. Van maandag t/m vrijdag verschijnt er elke dag een nieuw product online, wat ook meestal binnen 24 uur verkocht is. Elke zondag, in de namiddag, verschijnt het menu op hun social media, zodat je precies kunt zien wat er die week erop verkocht gaat worden.

Ik heb inmiddels al een redelijke stash showergels uit de Kitchen opgebouwd. Vandaag laat ik die zien aan jou! Kijk je mee?

“Come back from dreamland for coffee and toast, and don’t forget to use this zesty shower gel to get you feeling wide awake and prepared for the day ahead. With fresh lemon, grapefruit and honey to perk up your skin. “

Back for Breakfast – 250 gram – £10.25
Mijn nieuwste aanwinst! Een zeer frisse, citrus-achtige geur. Hij ruikt precies naar die gele Napeleon kogels! Hij is perfect voor ’s ochtends, want van de geur wordt je direct wakker (én vrolijk!). Ik gebruik hem dan ook vooral op ochtenden dat ik moeilijk wakker kan worden (lees: elke dag). Hij bevat citroen, grapefruit, limoen en honing.. dat zegt dus al genoeg over de geur. Heerlijk fris, met een lichtzoete toon eronder. Flikker je wekker dus maar uit het raam, hier wordt je écht wakker van.

“Blast away the cobwebs with this enlivening citrus wash. Energizing lime and neroli oils put you in the party mood, while aloe vera is great for leaving the skin soothed and cool.”

Calacas – 250 gram – £10.25
Deze showergel was jaren geleden te koop (toen was hij groen!) en vrij populair. Bijna niemand begreep waarom hij niet in het vaste assortiment kwam. Laatst was hij te koop in de Kitchen, en binnen 10 uur was hij uitverkocht. Was ik even blij dat ik er eentje had weten te bemachtigen! Hij bevat o.a. aloe vera, limoen, en neroli. De geur doet me denken aan gummibeertjes, lekker zoet en fruitig. Het is de zeer subtiele versie van Ponche, vind ik. Heerlijk is hij onder de douche, vooral op heel warme dagen.

“Almond infusion and benzoin resinoid create a sweet and heavenly scent whilst rose absolute will leave your skin calm and soothed.”

Snowcake – 250 gram – £10.25
Gebaseerd op de populaire Snowcake zeep, een vloeibare variant in een flesje. Ruikt exact als de winterse zeep, maar ook naar de handcrème Smitten. Je ruikt duidelijk marsepein, al vinden sommige hem naar play-doh ruiken. Bevat amandel en roos, maar ook benzoin, een organische aromatische verbinding met een vanilleachtige geur.

“After one too many glasses of mulled wine, wash your body and hair with our warming, spicy, cinnamon, clove and refreshing orange shower gel.”

Glögg – 100 gram – onderdeel van cadeauset
De ultieme showergel voor tijdens de wintermaanden. Een pittige, kruidige showergel met de geur van kaneel en sinaasappel. Heerlijk zoet, maar de geur maakt je direct warm van binnen. Ideaal voor als het ijskoud is buiten. De sinaasappel erin maakt je weer helder en vrolijk, de kaneel maakt je warm van binnen, en de citroensap maakt je wakker. Dit is de zwaardere variant van Hot Toddy.

“A totally tropical shower gel packed with fresh pineapple juice, vodka, lemon and lime.”

Fruity Beauty – 250 gram – £10.25
Ongetwijfeld zul je denken: “Vind die Evelien ook wel eens iets van Lush NIET lekker?” Jazeker, namelijk deze showergel. Oke, ik vind hem niet vies, maar ik vind hem ook niet boeiend. Hij bevat ananassap, vodka, limoenolie, citroensap, en bergamotolie. Ik vind hem erg naar dat rode variant van Appelsientje ruiken (deze). Niet echt een boeiende geur, gewoon een ‘normale’ fruitige, ietwat warme en zoete geur.

“Calm stormy moods with this soothing shower gel packed with a double blast of chamomile and lavender.”

Black Pearl – 250 gram – £10.25
Op deze ben ik dan weer verliefd. Naar het schijnt zou hij lijken op Twilight, mijn favoriete geur van Lush, maar dan iets zoeter. Zoet is goed, dus de keuze was snel gemaakt. Hij bevat kamille en lavendel, maar ook een beetje olibanum (harssoort), mirre (ook een harssoort) en amandel. De substantie is tof! Heel stevig, niet echt direct vloeibaar. Je ruikt de hoofdingrediënten goed – alsof je een kopje kamille thee hebt gezet en deze in een lavendelveld opdrinkt. Hij is ontzettend kalmerend, ik word er gewoon instant rustig van.

“Settle down with this lavender-infused dusky shower gel designed to help you get a good night’s rest.”

Twilight – 250 gram – £10.25
Jaja, mijn favoriet tot slot! Ik heb van Twilight een volle 250ml en 500ml fles staan, zo dol ben ik op deze geur. Hoofdingrediënt is lavendel, maar mocht je daar niet van houden – schrik niet, ik houd ook niet echt van lavendel. Gek hé? Twilight ruikt gewoon naar zoveel meer dan lavendel. Het is een zoete lavendelgeur, een hemelse geur waar ik aan kan blijven ruiken. Deze moet je echt ’s avonds gebruiken, bij een heldere nacht waarbij je alle sterren kunt zien.. waarbij je je slaapkamerraam openzet en af en toe een frisse windvlaag ruikt.. Oke ik dwaal af. Gewoon kopen deze, als hij in de Kitchen is!

Welke showergel lijkt jou het lekkerst? En heb je zelf wel eens iets besteld in de Lush Kitchen?

16 Responses to Mijn Lush Kitchen showergels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën