Mijn Lush stash

Text size: bigger / smaller

Eindelijk een Lush stash artikel! Jullie konden wel al foto’s en een filmpje zien op Instagram en Twitter, maar in dit artikel laat ik wat uitgebreider mijn stash zien aan je. Zit je goed op je stoel? Geen eten in je mond waarin je kunt stikken? Mooi, dan mag je verder klikken.

Waarschuwing: de volgende beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Tadaaa! M’n stash per maart 2015. Alles netjes uitgestald op bed, en ja – ik schrok er zelf ook wel van ja. :wink: Op de volgende foto’s laat ik alles per categorie zien. Over deze stash heb ik trouwens ruim anderhalf jaar gedaan! En nee, ik ben niet bang dat er dingen weggegooid kunnen worden straks. Badspullen en showergels worden dagelijks gebruikt (en gaan altijd nog véél langer mee dan de datum die erop staat), huidverzorgingsproducten gaan ook makkelijk langer mee, alleen met gezichtsproducten ben ik wel streng. Maar daar heb ik dan ook relatief weinig van!

Bath Bombs
Alle bruisballen! Ik ga 1 á 2 week in de week in bad, dus ik vind het fijn om een lekkere voorraad te hebben, waaruit ik kan kiezen. Voor iedere stemming en gelegenheid heb ik wel een bruisbal liggen, heerlijk! Als je je afvraagt waarom ik 4x Phoenix Rising heb liggen: ik vind hem goddelijk én ik hoorde via via dat hij er binnenkort uit gaat! Oh, in het zakje onderaan de foto zit een gebroken Northern Lights :cry: Mijn favoriete bath bombs zijn Sex Bomb, Golden Wonder en Twilight.

Bubblebars (en drie bath melts)
Aaah, wat heb ik hier toch veel van! Ik vind ze gewoon zó leuk. Al die leuke vormen, kleuren en geuren. Breek een stukje af, verkruimel hem onder de kraam (tip: leg het verkruimelde stuk bubble bar in een zeef) en tadaaaa: bergen met schuim. Mijn favoriete bubble bars? Ik vind Green Bubbleroon ontzettend lekker ruiken, verder Unicorn Bubble Bar oogt én ruikt geweldig, en The Brightside vind ik ook een topper.


Alle badspullen zijn elkaar :inlove:

Zepen
Het is eigenlijk best ernstig dat ik zoveel zeep van Lush heb, want ik gebruik het amper! Ze drogen allemaal m’n huid uit, en dat vind ik niet prettig aanvoelen. Ik ben inmiddels gestopt met het kopen van zeep, alhoewel ik soms nog wel eens een stukje wil kopen, per vanwege de geur.. (diehard Lushie of niet!)

Parfum
Twilight en American Cream, dit zijn m’n meest waardevolle Lush producten ooit! Heel zeldzaam, en niet te koop in de winkel. Ik had ook Snowcake en Lust parfum, maar deze heb ik weer verkocht. Het waren beide niet mijn geuren. Ik moet zeggen dat ik bovenstaande twee parfums eigenlijk niet gebruik, daarvoor vind ik ze te waardevol, haha.

Massage bars & body butters
Each Peach, Percup, Hottie, Soft Coeur, Sandy Santa body butter, en wat samples. Natuurlijk hoef je massage bars niet alleen te gebruiken bij je partner, ze zijn ook perfect voor de droge huid! Wrijf ze warm tussen je handen (of rechtstreeks op de huid) en door de warmte van je huid, smelten de oliën. Deze voeden de droge huid intens! Momenteel ben ik bezig wat bodylotions op te maken, vandaar dat deze nog allemaal onaangeraakt zijn :blush:

Handcrèmes
Smitten en Tiny Hands, de enige twee handproducten die ik gebruik van Lush. Smitten heeft dezelfde geur als Snowcake, en Tiny Hands is zó ideaal voor koude dagen! De boters en oliën erin voeden, net als bovenstaande massage bars, je handen voor urenlang.

FUN
Het heeft nog best lang geduurd voordat ik mezelf aan FUN waagde. Ik snapte het hele product gewoon niet. Ja, het is multifunctioneel, je kunt ermee kleien en daarna jezelf ermee wassen, maar ik vond het allemaal veel te omslachtig. Inmiddels heb ik Snowman Fun, de roze, en de gouden. (met Honey I Washed The Kids geur!) Heel soms gebruik ik een klein stukje, maar ik blijf het apart vinden, haha.

Shampoo’s, shampoo bars, conditioners en maskers
Haarproducten gebruik ik maar al te graag van Lush. De geuren zijn verrukkelijk, vooral die van I Love Juicy en American Cream. Onderaan zie je vijf shampoo bars (ik moet een tinnetje bijkopen, trouwens!) – Honey I Washed My Hair, Ultimate Shine, Seanik, Karma Komba en Copperhead. Je doet ongelooflijk lang met een shampoo bar, en ze zijn makkelijk in gebruik.

In het zakje rechts zit een stuk Trichomania, boordevol kokos. Big is een zeezoutshampoo, en I Love Juicy is gewoon een vloeibare shampoo. De conditioners/maskers op de foto zijn Jungle (groene stuk linksbovenin), Marilyn, American Cream, en Happy Happy Joy Joy. Tot slot R&B, een hair moisturizer.

Scrubs (en een misplaatste body butter)
Ik houd van scrubben! M’n lichaam, m’n lippen, m’n voeten, noem het maar op. En laat Lush nu voor elk lichaamsdeel een scrub hebben! Voor onder de douche gebruik ik Rub Rub Rub, Buffy (linksonderin), Ocean Salt (te grof voor m’n gezicht), Sugar Babe, en Sugar Scrub. In het gele zakje zit Stepping Stone, en verder zie je daaronder nog The Kiss Lipscrub. Verder zie je nog een verdwaalde King of Skin bodybutter.

Shower Jellies
IK HOU VAN JELLIES! Serieus, ik wil ze allemaal hebben. Voor de mensen die niet weten hoe ze met jellies moeten om gaan: niet in z’n geheel vastpakken! Dan flubbert dat ding de hele douche door, geen goed idee. Wel een goed idee: de jelly in kleine stukjes snijden (en terug in het potje doen) en steeds een klein stukje eruit pakken, en die in je puff stoppen. Of draai je puff over de jelly heen, zodat hij flink opschuimt!

Iced Wine Jelly is mijn favoriete jelly. Die geur is zo hemels, altijd als ik hem ruik moet ik snel de deksel er weer opdraaien, omdat ik anders m’n tanden erin zet. De geur is heel mild, en ruikt heerlijk naar watermeloen. Verder is Sweetie Pie een favoriet, en The Jilted Elf. Het openstaande potje, daar zit trouwens Happy Blooming in stukjes in.

Bodylotions
Heerlijke bodylotions, waarbij Celebrate m’n favoriet is. Fair Trade Foot Lotion is ook heerlijk, die is felroze en ruikt naar pepermunt! In het kleine flesje zit Comforter bodylotion, een geur zo zoet als Snow Fairy, maar dan net een tikje anders. First Snow is m’n enige dusting powder, met de geur van Celebrate.

Showergels
M’n behoorlijke douchegel stash van Lush.. er zitten er een aantal uit de Lush Kitchen bij, maar ook een hoop die gewoon in het vaste assortiment zitten. Zoals je ziet, is Twilight m’n favoriet! Dat is tevens m’n favoriete geur van Lush. Rose Jam ben ik ook verzot op, en Glogg en Black Pearl zal ik ook nooit wegdoen. :love:

Toners en reinigers
Ik zei het al, maar ik heb niet veel gezichtsproducten van Lush. Ik gebruik de toners elke dag, maar de reinigers gebruik ik zelden. In het kleine flesje zit trouwens Eau Roma Water, die ben ik momenteel aan het opmaken. Ik ben dol op de toners van Lush, m’n huid frist er altijd enorm van op, en ze maken m’n huid goed schoon.

En dat was dan mijn stash.. best veel, hé? :haha: Ik ben hartstikke blij met ieder product, en gebruik vrijwel alles met veel liefde. Er is geen ander merk wat mij zo aanspreekt als Lush. Natuurlijk ben ik ook gek op andere merken, zoals The Body Shop en Soap & Glory, maar Lush wint het voor mij op alle vlakken. :love:

Hoe ziet jouw Lush stash eruit?

18 Responses to Mijn Lush stash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën