Review: Lush Ro’s Argan Sparkly Naked Body Conditioner

Text size: bigger / smaller

Als je net zo’n hersenzieke Lushie bent als ik, dan moet je ieder product hebben, van elke geurlijn die je lekker vindt. Bij mij is Rose Jam één van m’n favoriete geurlijnen, dus het was dan ook niet gek dat ik -hoewel ik nooit de naked producten erbij pak 🙄- de Ro’s Argan Naked Body Conditioner moest hebben. Want ja, hij was in de sale. En ja, dat is al reden genoeg om het te kopen, toch? Toch???

Ondanks dat hij niet meer te koop is, wilde ik hem toch even reviewen. Hij is echt een review waard, jongens. Lees maar verder.

Wat is het?

Lush Ro’s Argan Sparkly Naked Body Conditioner is de naked variant op Ro’s Argan Body Conditioner. (Klik hier voor de review) Deze is helaas op dit moment niet te koop, hij kwam tijdens de Kerstcollectie tevoorschijn en uiteindelijk kocht ik hem in de sale voor €8,48 — dus de normale prijs is €16,95.
Er zit een klein verschil tussen deze en de reguliere Body Conditioner. Deze is uiteraard verpakkingsloos, en gebruik je net als een naked showergel. Maar ook is deze behoorlijk sparkly — maar dat laat ik je later in dit artikel zien! Ik zal eerst de ingrediëntenlijst eens bespreken. Het was even zoeken omdat hij overal uit de webshop is, maar uiteindelijk vond ik de lijst ergens.

Wat zit erin?

Fair Trade Organic Cocoa Butter, Cupuaçu Butter, Cypress Leaf Infusion, Vanilla Pod Infusion, Fair Trade Shea Butter, Carnauba Wax, Synthetic Fluorphlogopite, Argan Oil, Sunflower Wax, Goji Berry Juice, Rose Absolute, Rose Oil, Geranium Oil, Lemon Oil, Titanium Dioxide, Citronellol, Coumarin, Geraniol, *Limonene, Perfume, Colour 77491

De body conditioner heeft zijn naked ‘substantie’ te danken aan de cacaoboter, cupuaçuboter, sheaboter, carnaubawas en zonnebloemwas. Daaraan toegevoegd zijn de natuurlijke ingrediënten cypres infusie, vanille infusie, arganolie, gojibessen sap, roos absoluut, rozenolie, geraniumolie en citroenolie. Door de temperatuur van je huid en de wrijving worden de boters warm en smelten deze heel langzaam. De boters leggen een dun laagje op je huid, wat ervoor zorgt dat de huid de hele dag verzorgt wordt en niet kan uitdrogen.

De geur van Rose Jam heb ik al meerdere keren besproken in reviews, maar ik kan niet vaak genoeg vertellen hoe lekker hij is! Het is een warme en zoete rozengeur. Een chique, diepgaande geur. De vanille erin maakt hem wat zoet, de arganolie maakt hem warm. De geur komt goed tot z’n recht bij dit product.

Mijn ervaring

Je gebruikt deze naked body conditioner gewoon onder de douche. Wrijf hem over je huid en that’s it, eigenlijk. Afspoelen hoeft niet echt, want de body conditioner laat een laagje achter op je huid dat je gewoon lekker laat zitten. Dit scheelt weer bodylotion na afloop! Dep je huid voorzichtig droog na het douchen — en gefeliciteerd! Je huid voelt nu zacht, soepel en gehydrateerd aan. En vol fucking glitters. Hoewel ik zweer bij het motto “glitter maakt alles beter” vind ik dit wel héél erg Edward Cullen a la Twilight. Je kon het natuurlijk al wel weten door de Sparkly in de naam, maar dit zou zelfs een elfje verblinden en tegen een boom aan laten vliegen.

Afgezien van de Gay Parade gaande op m’n huid, voelt m’n huid wel echt heel lekker aan. De rest van de dag is m’n huid enorm zacht en gehydrateerd. Geen droge plekjes meer! En de geur is werkelijk hemels, dios mio! Heel warm en zoet, een heel luxe geur.
Dankzij z’n enorme langwerkende hydraterende werking is dit ideaal product voor in de winter. Overigens zijn de glitters biologisch afbreekbaar — synthetische fluorflogpiet is het ingrediënt om precies te zijn, een plasticvrij alternatief voor glitters, glimmers en pigmenten. Mocht je nu echt dit product zonder glitters willen, kun je voor de vloeibare variant gaan.


Lush Ro’s Argan Sparkly Naked Body Conditioner kost €16,95. Hij behoort tot de tijdelijke Kerstcollectie en is op dit moment niet te koop.

4 Responses to Review: Lush Ro’s Argan Sparkly Naked Body Conditioner

  • Je eerste zin! ? Dit is eeecht te veel glitter voor mij. Voor een feestje ofzo zou ik het wel durven, maar op een doordeweekse dag … Ik zie m’n collega’s al kijken. ? Verder vind ik de Body Conditioners wel erg fijn. Ain’t nobody got time for na de douche nog staan smeren, haha. Ik vind de verpakkingsvrije denk ik nog fijner in gebruik dan de vloeibare. Ik weet het niet, ik vind het iets onhygiënisch hebben om met je natte hand in een pot crème te zitten graaien.

  • Hihi wat heerlijk geschreven weer! Jammer dat ie niet meer te koop is, je hebt me nu wel nieuwsgierig gemaakt naar de Rose Jam geur. Ga ik binnenkort even ruiken wanneer ik weer bij Lush ben.

  • Ik hem ‘m zelf ook en hou van de geur en substantie maar door de glitters laat ik ‘m echt liggen… Te veel is te veel ?

  • Oehhh deze klinkt wel echt heerlijk hoor. Gotta love naked body conditioners. Om de een of andere reden vind ik die fijner werken dan de versie in potjes. Maar wel heel heftig hoor die glitters haha. Leuk voor een feestje of iets, maar voor naar het kantoor is het wel spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën