Review: Lush Unicorn Horn Bubble Bar

Text size: bigger / smaller

Het is tijd voor de allerleukste, allermooiste en allerlekkerste bubble bar in het assortiment van Lush. Unicorn Horn draait al een paar jaar mee, en tot mijn grote vreugde (en die van veel anderen) is hij nu opgenomen in het vaste assortiment. Dit is één van de weinige bubble bars waar ik er rustig 6 van koop. Ik ga vandaag dit schatje voor je reviewen, dus ben je benieuwd waarom ik zo dol ben op deze bubble bar, lees dan verder.


Mijn pot met daarin ongeveer 3 verkruimelde Unicorn Horn bubble bar’s.

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Laureth Sulfaat, Laurylbetaïne, Maïsmeel, Parfum, Lavendelolie (Lavandula augustifolia), Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Neroli-olie (Citrus Aurantium amara), Titanium Dioxide, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, *Citral, *Limonene, *Linalool, Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 42090, Kleurstof 45350, Kleurstof 77491 (Cl 77491), Kleurstof 15850:1, Kleurstof 45410:1

Lush Unicorn Horn Bubble Bar kost €6,50 en is onderdeel van de vaste collectie. Unicorn Horn heeft vrijwel dezelfde geur als Twilight, al zullen sommige beweren dat de geur net even iets anders is. Ik ruik voornamelijk zoete lavendel. De meest kenmerkende geurnoot is lavendel, iets minder bloemig en meer zoet gemaakt door de toevoeging van ylang ylang. Neroli voegt een nog beetje zoetheid toe, maar ook iets licht fruitig. De prachtige kleuren van Unicorn Horn en de leuke vorm maken dit echt een geweldige bubble bar. Er zit een licht glitterend laagje op de bubble bar gesprayd, voor een extra leuk effect in bad. (Lees: glitters!)

Unicorn Horn was altijd onderdeel van de Valentijnsdag collectie, maar sinds dit jaar onderdeel van het vaste assortiment. Mocht je andere producten met deze geur willen, kijk dan eens bij Twilight bath bomb, of de Sleepy geurlijn.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Omdat ik mijn bubble bars het liefst verkruimel alvorens ik ze gebruik, ga ik dat in het filmpje ook doen. Zoals je kunt zien, heb ik wat in de zeef gestrooid — ik denk al met al, zo’n 2 á 3 lepels. Ik denk dat dat ongeveer de helft van een bubble bar is. Dat gaf écht een berg bubbels! Ik had niet verwacht zulke bergen schuim ervan te krijgen. Behalve voluptuous schuim kleurde het water snoepjes-roze met allerlei kleine (plastic-vrije) glittertjes onder water. Een lavendelgeur tovert de badkamer om in je persoonlijke Drôme Provençale.

Deze bubble bar heeft het allemaal. Een mooie kleur, een heerlijke geur, veel schuim en kleine glittertjes onderwater. M’n huid voelde na afloop zachter aan, het bad was makkelijk schoon te spoelen, alleen kon ik de geur helaas niet ruiken op m’n huid na afloop. Deze bubble bar laat zich heel makkelijk combineren met andere bath bombs. Roze bath bombs maken het water nog rozer, paarse bath bombs maken het water een magenta kleur. Gooi je er iets blauws bij, krijg je paars. Qua geur is alles wat bloemig is, sowieso al een hit. Het leuke is om gewoon zelf wat te experimenteren! Maar één ding is zeker: Unicorn Horn is er eentje die je móet hebben.

Lush Unicorn Horn Bubble Bar kost €6,50. Hij behoort tot de vaste collectie.

2 Responses to Review: Lush Unicorn Horn Bubble Bar

  • Ik dacht altijd dat Unicorn Horn een mierzoete geur had, type Snow Fairy. Was ik blij toen ik een jaar geleden ontdekte dat hij eigenlijk op Twilight lijkt! Echt een heerlijke Bubble Bar waarvan ik er sowieso nog een aantal ga kopen. Zo fijn dat deze nu in de vaste collectie zit. En wat ziet je glazen pot er leuk uit! ?

  • Aww deze is echt leuk! Alleen jammer dat ie na afloop niet meer goed te ruiken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën