Review: Lush Golden Wonder Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Wat doe je als je je ziekjes voelt, en je bent niet helemaal in je hum? Dan ga je in bad met je favoriete bath bomb ooit. Golden Wonder staat al sinds 2013 op #1, het is mijn meest gebruikte bath bomb. Deze bath bomb is letterlijk en figuurlijk een cadeautje, met een verrassing in het midden. Bovendien ruikt hij ook nog eens heerlijk.. vandaag ga ik je laten zien én vertellen waarom iedereen deze bath bomb zou moeten hebben. Lees je mee?

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Parfum, Zoete Sinaasappelolie, Cognacolie, Limoenolie (Citrus aurantifolia), Water (Aqua), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Glycerine, Titanium Dioxide, Gardenia-extract, Natrium Coco Sulfaat, Cocamidopropyl-betaïne, Dipropyleen Glycol, Propyleen Glycol, DRF-alcohol, Synthetische Fluorflogopiet, Hydroxy propyl methyl cellulose, Natrium Carboxy Methyl Cellulose, Tinoxide, Citronellol, *Limonene, *Citral, *Linalool, Kleurstof 42090, Kleurstof 45350, Kleurstof 15510 (CI 15510), Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 77491 (Cl 77491)

Lush Golden Wonder Bath Bomb kost €6,95 en is onderdeel van de Kerstcollectie. Dit gouden cadeautje heeft een prachtig, gouden glanslaagje. Qua uiterlijk doet hij gewoon al zo feestelijk en chique aan! Binnenin zitten kleine, gouden sterretjes — als je met Golden Wonder schudt, kun je ze horen. Golden Wonder draait al sinds 2013 mee in de kerstcollectie, en ik hoop ook dat ze hem er nooit uithalen. Golden Wonder bevat sinaasappelolie, cognacolie, limoenolie en gardenia-extract.

Deze frisse ingrediënten zorgen voor zijn verrukkelijke geur: die van de Celebrate/Bubbly geurlijn. Een warme, maar toch zoete en ietwat citrus-achtige geur. Het is een feestelijk geur, die de warmte van de cognac bevat, maar ook het zoete, citrus-achtige van de limoen en sinaasappel. Deze combinatie zorgt, in tegenstelling tot Happy, voor een heerlijke geur.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Golden Wonder is niet alleen prachtig als bath bomb zelf, maar ook in bad is het een feestje. Direct komen er gouden stralen van de bath bomb af, prachtig! Het lijkt wel vloeibaar goud. Al snel drijft Golden Wonder door het bad, en begint nu ook turquoise achter te laten in het water. Een aangename verrassing als je nog nooit Golden Wonder hebt gebruikt! Vervolgens spuugt de bath bomb wat schijfjes gele bath bomb uit, terwijl hij het water een mooie groen/blauwe tint kleurt. Er komen ook nog wat paarse schijfjes bath bomb uit de bath bomb, die al drijvend op lossen in het water. Al met al houd je een prachtig bad over — een soort zeegroen, vol met gouden glitters onder water en kleine, gouden sterretjes op de oppervlakte. De badkamer ruikt ook heerlijk, niet te vergeten!

Het prachtige water, de gouden glitters en de heerlijke geur zorgen ervoor dat dit mijn favoriete bath bomb ooit is. Tevens ook mijn meest gekochte én gebruikte bath bomb! Hij geeft een mooi showtje weg, vlekt niet in bad en maakt m’n huid lekker zacht. Golden Wonder is een bath bomb waarvan ik er in de sale rustig 10 koop, gewoon om een klein voorraadje te hebben voor wanneer ik zin heb in deze bath bomb. En dat is vaak! Als je Golden Wonder nog nooit hebt geprobeerd: snel doen, je zal er geen spijt van krijgen!

Lush Golden Wonder Bath Bomb kost €6,95. Hij behoort tot de Kerstcollectie.

2 Responses to Review: Lush Golden Wonder Bath Bomb

  • klinkt geweldig! De enige Golden Wonder die ik gebruikt heb, was de 2017-versie. In tegenstelling tot alle prachtige foto’s en filmpjes die ik online tegenkwam, was de mijne niet echt bijzonder. Er zat zelfs amper glitter in het water?! Volgens mij kwam de mijne uit een slechte batch. Ik wil hem sowieso nog een keertje proberen!

  • Ik weet nog dat jij vorig jaar deze echt insloeg tijdens de sale en dat jij er zo’n fan van was. En ik had hem nog nooit geprobeerd. Nou Evelien, you’re right. Wat een plaatje is dit. Ik heb hem vorige week voor het eerst gebruikt en ik ben nu ook om. Alleen al de kleuren en die sterretjes, hij is zooooo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën