Review: Lush Snow Fairy showergel & Sparkling Massage Bar

Text size: bigger / smaller

Wie kent Snow Fairy niet? Haar kenmerkende geur heeft velen mensen hun hart verovert. Ze is magisch, ze is roze, ze is mierzoet. En ze is een bestseller! Elke winter komt zij, samen met haar douchegel en massage bar, terug in de collectie. Mensen slaan haar massaal in, want haar geur heeft veel mensen betoverd. Lees vandaag meer over deze zoeter-dan-zoete engel!

“Snow Fairy heeft dit jaar gelukkig weer besloten bij ons terug te keren! Er zijn mensen die net zo zuinig met deze douchegel doen tot het weer kerst is, in de hoop dat dit zoete schatje weer een comeback maakt. Gelukkig is dat dit jaar weer het geval. Deze douchegel ruikt zoals ze eruit ziet, heel heel zoet. Naar zoete snoepjes, oh zo slecht voor je tanden, maar oh zo goed voor je humeur. Vergis je niet, dit is niet alleen een douchegel voor kleine meisjes, we kennen genoeg grote stoere mannen die heel gelukkig worden van een douchepartijtje met Snow Fairy!”

Snow Fairy showergel €7,45/100g – €14,95/250g – €23,95/500g
Ik heb zelf een 250g fles aangeschaft, een mooi middenmaatje. Ik moet eerlijk bekennen: ik vind Snow Fairy eigenlijk iets te zoet voor mij. En terwijl ik een zoetekauw eerste klas ben! Maar deze ruikt zó sterk naar snoepjes en suikerspin, dat ik er niet altijd voor in de stemming ben. Denk je een zoete lucht te kennen? Ruik dan maar eens aan Snow Fairy. Zoeter dan haar kun je het niet krijgen!

Doordat de geur zo enorm sterk is, is de showergel héél zuinig in gebruik. Ik ken mensen die één drupje op hun spons doen, en waarna hun badkamer alsnog naar suikerspinnen ruikt. Dit valt op de huid wel mee, trouwens! Dit valt natuurlijk wel te versterken door het combineren met de massage bar, maar vooralsnog hoef je niet bang te zijn dat je niet rustig een blokje om kunt gaan zonder een horde bijen achter je aan te krijgen.

De showergel is trouwens heel mooi! Niet alleen de verpakking is enorm schattig, ook de substantie zelf. Hij is knalroze, en als je goed kijkt, zitten er blauwpaarse shimmers in. Waaah, leuk! Snow Fairy is wel een geur waar je van houdt, of niet van houdt. Je vindt hem heerlijk, of je vindt hem vies. Of net als ik, je bent er nog niet over uit. Eén ding is wel zeker: Snow Fairy brengt je humeur naar een hoger level!

“Binnenin dit vrolijke dametje vind je een romig hart met mooie glinstertjes, ze heeft de geur van Snow Fairy, die heerlijk zoete, knalroze douchegel waar heel veel mensen niet zonder kunnen!

De biologische sheaboter, murumuru- en cupuaҫuboters smelten over je armen en schouders (en elk ander plekje dat je wilt laten schitteren) en maken haar heerlijk zacht en stralend. Geweldig als je naar een gezellig feestje vliegt!”

Snow Fairy Sparkle Massage Bar – €8,95/40g
Krijg je geen genoeg van de geur van Snow Fairy douchegel? Dan is dit een musthave voor erbij. Vergis je ook niet in de naam (massage bar), ik denk niet dat je vriend er erg blij van wordt als z’n rug na een massage onder de glitters zit en naar suikerspinnen ruikt. Lekker voor jezelf gebruiken dus, en insmeren op bv. je armen, schouders, of hals.

Je las het al in de beschrijving, maar binnenin deze bar zit een veel romigere substantie dan de buitenkant is. Deze boters verzorgen je huid en hydrateren deze flink. De roze buitenkant zorgt ervoor dat je (lichtelijk) geurt naar Snow Fairy herself, en ook wat sparkling hebt. How to use? Gewoon vastpakken, over je huid laten glijden, de boters smelten direct. Daarna even uitsmeren met de hand, en een paar minuten laten intrekken.


Tijdens het insmeren. De boters smelten snel in aanraking met de huid. Snow Fairy massage bar is alles behalve stroef, ze is heel zacht!


Ingesmeerd, als je goed kijkt zie je de glinsteringen!


Close-up. Nu zie je de glinsteringen beter, hé?

Een zachte, gladde en soepele huid met een mooie glinstering – dat is wat je overhoudt na een sessie met deze zoete dame. Leuk voor de feestdagen, maar ook leuk voor niet-feestdagen, omdat je bijvoorbeeld gek bent op Snow Fairy haar geur. Of, als je gewoon houdt van een enorm zachte huid, die urenlang gehydrateerd blijft. Genoeg redenen om deze dame in huis te halen, dus. Bovendien doe je met een massage bar heel lang!

Leuk filmpje van Lush over hoe Snow Fairy massage bar wordt gemaakt! :inlove:


Psst.. kun je niet genoeg krijgen van de geur van Snow Fairy? Behalve de showergel en massage bar, hebben Father Christmas Bath Bomb en Magic Wand Bubble Bar ook de geur van Snow Fairy!

Snow Fairy geur – love it or hate it?

15 Responses to Review: Lush Snow Fairy showergel & Sparkling Massage Bar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën