Review: Lush Kitsune Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Another day, another bath bomb. Ik kan hier wel aan wennen, iedere dag in bad met een nieuwe bath bomb van Lush. Ik had mezelf voorgenomen écht NIETS te kopen van de 54 bath bombs… Ik zit nu op 22. 🙄 Maar zoals ik van de week al zei, ik geniet intens. Van Lush, van in bad gaan, van de nieuwe producten. Gister had ik weer een heerlijke bath bomb te pakken, en vandaag laat ik hem weer zien aan je. En mocht je je afvragen hoeveel bath bombs ik nog ga reviewen: ik heb er nog 12 liggen…

Ben je benieuwd hoe Kitsune bevalt, lees dan verder.

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Titanium Dioxide, Parfum, Rode Mandarijnolie uit Sicilie, Patchouli-olie (Pogostemon cablin), Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Water (Aqua), Natrium Coco Sulfaat, Dipropyleen Glycol, Synthetische Fluorflogopiet, Cocamidopropyl-betaïne, Tinoxide, DRF-alcohol, Benzyl, Benzoaat, Citral, Coumarine, *Limonene, *Linalool, Kleurstof 77491 (Cl 77491), Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 45350

Lush Kitsune Bath Bomb kost €7,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Kitsune heeft de vorm van een schelp. Ik heb geen flauw idee welke, maar het lijkt gewoon op een schelp. Kitsune ziet eruit als hij ondergedompeld is in een bad met fijne, gouden glitters. Als je hem oppakt lijkt het alsof je één of andere veel te dure highlighter hebt geswatched! Gecoat in een mooie laagje dus, dat vind ik sowieso al een groot pluspunt. Lekker extravagant.

De geur is ontzettend fris en citrus-achtig. Hij bevat mandarijn, dit ingrediënt voert ook echt de boventoon in de geur. Het hele scherpe wordt afgezwakt door de warme geur van de patchouli, terwijl de benzoëhars het geheel iets zoeter maakt. Echter blijft het een erg kenmerkende citrusgeur. Als je citrusgeuren haat, raad ik je dus sowieso een andere aan. Trouwens, in de Nederlandse webshop staat, in tegenstelling tot de UK en USA webshop, het ingrediënt Cederhout Olie niet vermeld tussen de ingrediënten. Heel raar. Maar ik denk dat die er dus ook nog in zit.

Speel het filmpje af in 1080p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Wanneer Kitsune het water aanraakt, spuwt hij gouden laagjes in alle richtingen. Er komt een soort roomwit schuim van af, bomvol met gouden en kopere glittertjes. Wat me opvalt is dat deze niet direct het water kleurt. Op de oppervlakte krijg je een laagje met schuim, onder de oppervlakte gebeurt er vrij weinig. Na een paar minuten komen er wat oranje, rode en gele slierten, en uiteindelijk kleurt het bad een soort.. vale tint, geen idee welke kleur eigenlijk. Het zag er niet heel charmant uit, hoewel de glitters en de beetjes schuim het nog wel toonbaar maakte, en het minder eruit liet zien als een sloot.

De geur was tijdens het badderen erg goed aanwezig, maar niet op een vervelende manier. Het water was prachtig om te zien. M’n huid voelde na afloop ook erg zacht en de frisse geur bleef nog even hangen in de badkamer. M’n huid bleef de rest van de dag wel gehuld in gouden glitters — héél subtiel, hoor. Geen stripper taferelen. Na afloop bleven er onwijs veel glitters achter in bad, maar deze waren makkelijk weg te spoelen. Ik zou nog wel een keertje willen badderen met Kitsune, al de glitters waren tenslotte erg mooi. Ik zou hem niet inslaan, maar zou het ook niet erg vinden er nog eentje te kopen.

Lush Kitsune Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

3 Responses to Review: Lush Kitsune Bath Bomb

  • Hmm ik vind hem een beetje medium moet ik zeggen. Afhankelijk van de geur zou ik hem dan uiteindelijk wel of niet willen proberen, maar ik heb hem nog nooit in het echt geroken. De omschrijving die je geeft klinkt in ieder geval goed. Maar de heavy glitters dat schrikt me dan toch wel af nu ik nog in mijn moeders bad moet badderen haha. She’d kill me. Verder lijkt hij me wel erg fijn! Fijn dat de glitters ook makkelijk wegspoelen.

  • Looove deze glitters!! De kleur van het badwater is inderdaad niet je dat, maar de schittering maakt veel goed. En uhm, een schelp? Ik dacht dat Kitsune weer een kattenkopje was. ?

  • Deze lijkt me zo fijn! En al die glitters, awesome!! *heart*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën