Mijn Lush bestelling (uit de UK webshop)

Text size: bigger / smaller

Eindelijk. Na dagen uit het raam te hebben gestaard en op de deurmat te hebben geslapen, ontving ik dan eindelijk een paar dagen geleden m’n Lush bestelling. Ik bestelde met een aantal meiden, zodat we de verzendkosten van £10,95 konden delen. Ik had op het moment van bestellen al het één en ander van Lush in huis, maar voor het wist zat ik alweer aan m’n budget! Een keuze maken was niet moeilijk, want ik had al een hoop bestsellers op m’n wishlist staan! Ben je benieuwd naar wat ik bestelde, kijk dan snel verder!

Snow Fairy – 500 gram – £10.95
Eén van de bekendste douchegels van Lush is Snow Fairy. Een ongelooflijk mierzoete douchegel, die zelfs voor mij – puur uit de fles – soms wat te heftig is. Echter, als je een paar druppeltjes op je spons of puff doet, is hij al een stuk milder. De geur doet me denken aan veel te zoete ranja van de basisschool, die je in witte, plastic bekertjes kreeg. Of als mama en ik zelf ijsjes gingen maken, door siroop in vormpjes te gieten. Leuke herinneringen dus!

Smitten – 100 gram – £7.00
Ik had nog geen handcrème van Lush, dus dit is m’n eerste. Hij is zeer voedend en heeft een aparte, maar lekkere geur. De handcrème is wat dikker dan de meeste handcrèmes uit een tube. Hij trekt heel snel in, dus hij is ideaal om tussendoor even snel te gebruiken, of vlak voor het slapen gaan.

Sweet Pie – 100 gram – £3.25
Een douchegel, maar dan in puddingvorm! De geur is ZÓ LEKKER, ik moet het potje echt niet opendraaien als ik honger heb! De geur van kersen en kokosnoot komt me direct tegemoet, en de jelly douchegel vol met glitters is een geweldig leuk product voor onder de douche. Totdat je hem laat vallen, want dan ben je wel even bezig met hem op te rapen..

The Comforter – één stuk – £4.50
Over deze bubble bar hoorde ik al veel verhalen. Het zou menig mensen hun favoriet voor in bad zijn. Het is een groot stuk, en je kunt er steeds een stukje van af breken om in bad te gooien. Het water wordt roze, er komen hoge torens met schuim waarin je jezelf met gemak in kunt verstoppen, en de meest fruitige geur ooit vervult de badkamer. Kortom, een must have!

Candy Mountain – één stuk – £2.65
Ook weer een bubble bar, waar je stukjes vanaf kunt breken voor in bad. Ook deze zorgt voor bergen schuim, een vanilla geur, én een roze bad. Kortom, je voelt je heel eventjes een prinses dankzij Candy Mountain. En wie wilt dat nu niet?

Creamy Candy – één stuk – £2.50
Alwéér een bubble bar, hoor ik je denken. Dat klopt, maar ik verwacht deze winter lekker vaak in bad te gaan, dus ik kon het niet laten om wat extra bubble bars te bestellen! Deze Creamy Candy is een genot in bad – één en al snoep, maar dan zonder de calorieën. En hoe delicious hij er ook uit ziet, je mag er niet je tanden in zetten. Grrr.

Oatfix – 75 gram – £5.95
Ik hoorde altijd veel goede verhalen over de verse gezichtsmaskers van Lush, hoog tijd om dat zelf eens te ondervinden. En verrek, er is geen woord van gelogen. Het potje zit ramvol met een goedje van bananen, amandelen en vanille. Omdat er geen conserveringsmiddelen aan toegevoegd zijn, is hij niet lang houdbaar (ik geloof drie maanden ofzo?) en moet je hem in de koelkast bewaren. Hoe dan ook, to be continued!

The Godmother – 100 gram – £3.10
Toen ik ooit een klein stukje The Godmother kreeg van iemand, was ik direct om. De geur was zo intens lekker, dat ik hem MOEST bestellen. Dit is een zoveel betere vervanger voor vloeibare zeep! Er zitten geen anti-bacteriële chemicaliën in, en ook geen conserveringsmiddelen. Ik leg dit stuk zeep altijd bij m’n wasbak neer, je ruikt hem steeds als je de badkamer in loopt, heerlijk! Hij is overigens niet alleen voor je handen te gebruiken, ook voor onder de douche (voor het lichaam) is hij heerlijk.

En dat was mijn bestelling! Ik was totaal rond de 50 euro kwijt, inclusief verzendkosten van Engeland naar Nederland, en dan nog van de besteller haar huis, naar mijn huis. De bestelling zelf zal rond de 43 euro geweest zijn. Dat lijkt misschien veel, maar daarvoor heb je een hoop plezier en heerlijke producten! Bovendien zijn alle producten van Lush erg zuinig in gebruik, dus je doet er ook lekker lang mee. En dan duik ik nu m’n bad in.. tot morgen!

Heb jij wel eens iets besteld bij de Lush webshop?

32 Responses to Mijn Lush bestelling (uit de UK webshop)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën