Review: Lush Intergalactic Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Soms gebeuren er dingen in het leven die onverklaarbaar zijn. Zoals het feit dat dit nog maar mijn tweede keer badderen met Intergalactic is. Laatst is er een douchegel uitgekomen van Intergalactic (review), en de geur deed me herinneren aan hoe verschrikkelijk lekker Intergalactic ook al weer is. En, de geur is ideaal tijdens de warme zomerdagen. Vandaag ga ik hem voor je reviewen. Stap in je ruimteschip, en vlieg mee naar het sterrenstelsel! (..dit klonk minder lame in m’n hoofd..)

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Knettersnoep, Parfum, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Water (Aqua), Pepermuntolie (Mentha piperita), Grapefruitolie (Citrus paradisi), Vetiverolie, Cederhout Absolue (Cupressus funebris), Natrium Laureth Sulfaat, Laurylbetaïne, *Limonene, *Linalool, Snowflake, Lemon Ice and Silver Glimmer Glanspoeder, Titanium Dioxide, Tinoxide IJzer Oxiden (Iron Oxides), Silica, Kleurstof 47005, Kleurstof 19140:1(CI 19140:1), Kleurstof 42090, Kleurstof 45410 (CI 45410)

Lush Intergalactic Bath Bomb kost €6,50 en is onderdeel van het vaste assortiment. Intergalactic draait mee sinds 2015. Toen reviewde ik hem al, maar ik vond het na 4 jaar wel tijd voor een nieuwe review! De prijs is sinds 2015 met 55 cent gestegen, dat valt me nog mee gezien de daverende prijsstijgingen bij Lush de laatste tijd. Deze bath bomb heeft een prachtig uiterlijk. Hij is werkelijk waar intergalactic, het blauw lijkt op de sterrenhemel, de plastic-vrije glitters op sterren en de kleurtjes op een sterrenstelsel.

Intergalactic bevat pepermuntolie, grapefruitolie, vetiverolie en cederhout. Deze vier ingrediënten verzorgen en hydrateren niet alleen de huid, bij elkaar gebundeld vormen ze een waanzinnige geur, dé Intergalactic-geur. Muntig fris, met een iets warme ondergrond. De pepermuntolie ruikt het sterkst, maar wordt iets minder aanwezig door het houtige van de cederhout en vetiver. De grapefruit maakt hem wat lekker zoet. Een fantastische geur.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Zodra ik Intergalactic laat zakken in het water, spuwt hij aan alle kanten een prachtige kleur blauw uit, maar wordt al snel gevolgd door roze, geel en wit. Er komt onwijs veel blauwe kleur uit de bath bomb, dat is op zich al een verrassing. Het water kleurt dan ook binnen no time een onwijs mooie tint blauw. Nadat de buitenste laag eraf is en de kern tevoorschijn komt, komt ook het knettersnoep in actie. Hij dobbert nog wat rond, maar hoe kleiner hij wordt, hij meer andere kleuren hij vrijlaat, waaronder nu ook knalroze en paars. Het is écht een waanzinnig gezicht. De kleuren zijn intens en helder, de geur is goed te ruiken in de badkamer en ik zie iets waar ik héél blij van word — glitter. Allemaal minuscule, zilveren glitters. Overal.

De eindkleur van het water is een heldere tint blauw, gevuld met kleine glitters en hier en daar een schuimlaagje. Het ziet er echt uit een sterrenhemel, inclusief sterren en al het andere moois dat in de ruimte zweeft. Behalve satellieten, dan. De geur was constant subtiel aanwezig en de mooie kleur en het aantal glitters was een waar plezier om in te dobberen. Na afloop is m’n huid verguld in glitters, maar niet op een Edward Cullen manier. Het was eigenlijk heel mooi en subtiel! In bad waren ze erg makkelijk weg te spoelen. M’n huid voelde ook nog eens zachter aan. Alleen maar pluspunten!

De grote vraag is natuurlijk… waarom koop ik deze niet vaker?!! Waarom heb ik er niet 53 in m’n stash liggen? Ik denk dat ik wel kan zeggen dat dit mijn favoriete bath bomb is van de main line. Een dikke, vette, intergalactische aanrader. Zeker eens proberen!

Lush Intergalactic Bath Bomb kost €6,50. Hij behoort tot de vaste collectie.

4 Responses to Review: Lush Intergalactic Bath Bomb

  • Ik heb net besteld bij Lush UK en deze zit er ook tussen! Zo benieuwd! Ze moeten echt effe stoppen met hun gelimiteerde producten en me de vaste collectie laten doorlopen, haha.

  • Hij ziet er heel gaaf uit en zoals jij het omschrijft ook een bathbomb die ik echt moet proberen want volgens mij heb ik dat nog niet gedaan! Denk toch dat ik dat van het najaar weer ga doen want met het warme weer staat mijn hoofd de laatste tijd toch iets minder naar een warm bad. Komt wel weer.

  • Oh deze ziet er heel erg mooi uit *heart*

  • Ik vind het echt ongelofelijk dat dit pas jouw tweede keer Intergalactic is!! Het heeft bij mij ook even geduurd tot dat ik hem probeerde, maar sinds ik heb heb geprobeerd heb ik hem echt al 3 of 4 keer opnieuw gekocht en gebruikt (klinkt ook niet heel veel, maarja als je ziet hoeveel voorraad ik nog heb om weg te werken is dit best wat). Ik vind dit echt een van de mooiste en meest spectaculaire bath bombs van Lush die ik tot nu toe heb geprobeerd. Ik ben echt groooot fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën