Review: Lush Harajuku Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Ik geloof dat Harajuku m’n eerste keuze was, toen ik in de webshop naar de 54 bath bombs keek. Niet alleen vanwege zijn roze kleurtje, maar ook dankzij de geuromschrijving! Het duurde even voordat ik hem testen, wat niet zo gek is wanneer er ruim 20 bath bombs op je liggen te wachten.. maar gisteren besloot ik hem dan eindelijk in bad te mikken. Lees je mee?

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Coco Sulfaat, Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Vanille Absolue, Water (Aqua), Maïszetmeel, Dipropyleen Glycol, Synthetische Fluorflogopiet, Maltodextrine, Cocamidopropyl-betaïne, *Cinnamal, *Citral, Coumarine, *Limonene, Parfum, Kleurstof 42090, Kleurstof 45410, Kleurstof 45350

Lush Harajuku Bath Bomb kost €7,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Harajuku sprak me aan vanwege zijn leuke kleurtjes. Roze is altijd goed, en geel maakt me vrolijk. Ik krijg een beetje het idee dat hij zoet en fruitig ruikt, vanwege de kleurtjes! Als ik naar de ingrediëntenlijst kijk, kan dat ook wel kloppen — sinaasappelolie en vanille zit erin. Nou, dat is fruitig én zoet.
Alleen.. Harajuku ruikt totaal niet naar deze mix van sinaasappelolie en vanille. Ik vind hem juist een beetje kruidig ruiken, zou het de benzoëhars zijn die zo overheerst? Ik zou eerder denken dat er iets van kaneel in zit. Geheel genomen is de geur erg warm, mede dankzij de vanille erin. Erg lekker in ieder geval, ik klaag niet.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

M’n eerste gedachte was: oooh, wat ruikt deze lekker! Ik heb trek in een sinaasappel ijsje! De sinaasappelgeur komt direct vrij, net als de vrolijke roze en gele kleuren. Het is een lange fizzer, zeker zo’n 10 minuten voordat hij echt helemaal op is. Record!
Harajuku geeft felgeel en neonroze af, maar ook wit schuim komt vrij op het water. Hij dobbert rustig door het bad en neemt de tijd om het water in een oranje tint te veranderen. Het meest leuke zijn nog wel de gele en roze slierten die om elkaar heen gedraaid op de oppervlakte liggen. De kleuren zijn prachtig, er is een subtiele glitter in het water en de badkamer ruikt héérlijk naar sinaasappel ijsjes. Beetje jammer alleen dat de binnenkant van de bath bomb (dat bruine) eruit ziet als een natte boterham 😂

Is het m’n favoriete bath bomb? Nee, dat niet. Maar hij staat wel in de top 5! Het zijn onwijs vrolijke kleurtjes en de geur is heerlijk. Er zit na afloop heel subtiel wat glitter op je huid en het bad is makkelijk schoon te spoelen na afloop. Mocht je nog twijfelen, zeker even om een demo vragen in de winkel. 😊

Lush Harajuku Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

7 Responses to Review: Lush Harajuku Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën