Review: Lush Rudolph Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Waar was jij, toen je ontdekte dat Perle de Sel niet terug komt deze Kerst? Ik weet het nog goed. Een zwarte dag in m’n leven. Perle de Sel was dichtbij om mijn all time favoriet Golden Wonder van zijn troon te stoten. En toen.. besloten ze om hem niet terug te brengen dit jaar. Hoe cru kun je zijn? Perle de Sel was een prachtige bath bomb, met de geur van Snowcake, de beste Kerst geurlijn van Lush. Ik had zó gehoopt dat deze in de Kerstcollectie zou blijven, maar helaas. Gelukkig is er dit jaar wel een bath bomb met de geur van Snowcake.. maar is hij ook zo mooi als Perle de Sel in bad? Let’s find out.

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Parfum, Cassie Absolue, Roos Absolue (Rosa damascena), Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Water (Aqua), Natrium Coco Sulfaat, Dipropyleen Glycol, Cocamidopropyl-betaïne, Propyleen Glycol, Benzyl Benzoaat, Kleurstof 47005, Kleurstof 45350, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 45410:1

Lush Rudolph Bath Bomb kost €5,50 en is onderdeel van de Kerstcollectie. Het is een wat kleinere bath bomb, met een papieren gewei. Hij heeft een rozen hartjes-neus en oogjes en een mond. Heel schattig. Hij bevat cacaoboter, heerlijk voor de droge huid, maar ook cassie, roos en benzoëhars. Deze ingrediënten verzachten de huid en ontspannen de spieren. De geur is, als je ’t mij vraagt, het allerbeste aan deze bath bomb. Als groot Snowcake fan, weet ik nu al dat ik er meerdere ga kopen van Rudolph, hoe hard hij ook zuigt in bad. Al is het alleen maar om de hele kamer naar Snowcake te laten ruiken.

De geur van Rudolph, de Snowcake geurlijn, is een warme, romige en marsepein-zoete geur. Een erg winterse geur. Snowcake is een geur die ik niet exact kan omschrijven, hij is gewoon lekker zoet en heel warm en romig. Echt even ruiken, als je de geur niet kent.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Rudolph spuwt gele kleuren de oppervlakte op, later gevolgd door een explosie aan rood. Sliertjes donkerrood zweven door het water, terwijl het gehele water langzaam geel kleurt. De kleuren lijken wel dat van een Raketje — geel, oranje en rood. Supermooi! Het water kleurt steeds meer oranje, dat is ook de uiteindelijke kleur. Bath art is niet heel spectaculair, maar gewoon gemiddeld, prima zoals het is! Rudolph bevat ook geen glittertjes, wat sommige mensen KENNELIJK fijn vinden. (kijkt nors om zich heen)

De Snowcake geur was gemiddeld aanwezig. Niet te sterk, maar wel ruikbaar. Had van mij iets sterker gemogen, als groot Snowcake-fan. Het was een fijn bad, maar wat me verraste na het badderen, was dat m’n huid heel zacht en gehydrateerd aan voelde; er zat een heel dun, vettig laagje op m’n huid. Heel fijn voor mijn droge huid! Rudolph is dan wel klein; hij zorgt voor een mooi bad, met een heerlijke geur én een gehydrateerde huid na afloop. Ja, dit is een prima bath bomb, zeker voor zijn prijs! Hij doet niets onder voor de grotere, duurdere bath bombs. Ik zou zeggen, geef hem zeker een kans!

Lush Rudolph Bath Bomb kost €5,50. Hij behoort tot de Kerstcollectie.

2 Responses to Review: Lush Rudolph Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën