Review: Lush Tadaima Okaeri Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Ik had deze bath bomb echt een maand liggen op m’n kamer, maar ik pakte hem er nooit bij. Gisteren besloot ik hem mee te nemen in bad, en wat heb ik een spijt… dat ik er niet nog 32 heb gekocht! Echt waar. Vandaag vertel ik je alles over m’n nieuwe favoriet van de Harajuku collectie. Lees je mee?

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Sandalwood Oil, Tonka Absolue (Dipteryx odorata), Vanille Absolue, Titanium Dioxide, Natrium Coco Sulfaat, Cocamidopropyl-betaïne, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, Dipropyleen Glycol, *Benzyl, Benzoaat, Coumarine, *Linalool, Parfum, Kleurstof 77491 (Cl 77491), Kleurstof 19140, Kleurstof 19140:1

Lush Tadaima Okaeri Bath Bomb kost €7,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Ik heb werkelijk waar geen idee hoe je het uitspreekt, maar het zal iets zijn als ’ta-daj-ma o-ka-rie’ denk ik? Anyway, ik kreeg deze bath bomb als extraatje van Lush. En daar ben ik echt mega blij mee, want hij ruikt bijzonder lekker. Hij ziet er ook erg leuk uit — bruin met een gele bovenkant en overal gouden shimmers. Ik ben een sucker voor gouden shimmers, dus dat zit al goed.

Hij bevat sandelhout, tonka en vanille, een combinatie die zorgt voor een warme, maar ook zoete geur. En dan bedoel ik zoet als in, ‘suiker en koekjes zoet’. De tonka en vanille voeren de boventoon in deze bath bomb, de sandelhout maakt hem iets warmer en hout-achtig. Het is een onwijs lekkere geur, ik krijg er gewoon trek door! (Al is daar niet veel voor nodig)

Speel de filmpjes af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het eerste filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Als ik Tadaima Okaeri in het water laat zakken, begint hij niet direct weldadig te bruisen. Eventjes ben ik bang dat ik hem te lang op m’n kamer heb laten staan, maar dan begint hij dik, zacht foam uit te spuwen. De gele kern komt tevoorschijn en hij schommelt heen en weer, al drijvend door het bad. Geel, wit, bruin schuim en gouden glittertjes verspreiden zich over de oppervlakte en de karamelgeur is goed op te merken. Deze bath bomb is zoveel mooier dan ik had verwacht! Gele swirls bedekken een laag met wit schuim, en overal waar ik kijk zie ik gouden glittertjes. Waarom dacht ik dat deze bath bomb saai bruin zou zijn in bad? Het is één van de mooiste bath arts van de Harajuku collectie!

Het water wordt uiteindelijk een honingkleur vol met gouden glittertjes. Wanneer je je hand door het water haalt zie je de glittertjes door het water zweven, het is een prachtig gezicht — vooral als je eventjes de flitser op je telefoon aanzet, wauw! Dit is, samen met een roze bad, echt mijn lievelingkleur om in te dobberen. Ik kan hier uren in liggen, tot ik helemaal verschrompeld ben. De geur kon ik het eerste half uur goed ruiken, na afloop voelde m’n huid ook een stuk zachter aan. De achtergebleven (plastic-vrije) glitters waren makkelijk weg te spoelen. Ik heb een nieuwe favoriet!

Lush Tadaima Okaeri Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

5 Responses to Review: Lush Tadaima Okaeri Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën