Review: Lush Celebrate bodylotion

Text size: bigger / smaller

Mijn favoriete bodylotion van Lush? Celebrate! Deze limited edition bodylotion blijft al jaren terugkomen in de wintercollectie. En dat is niet zo gek, want hij is verrukkelijk! Vandaag vertel ik je alles over deze feestelijke bodylotion. Lees je mee?

Celebrate is te koop in een pot van 225 gram, en deze kost €24,95. Soms zit er ook een klein potje van 45 gram in giftsets. Het is absoluut geen goedkope bodylotion, maar ik denk dat als hem ruikt en probeert in de winkel, je het echt wel zou overwegen. Ben je al wel bekend ermee en verliefd op de geur, maar houd je niet van bodylotion? Probeer dan Lush First Snow Sparkling Dusting Powder. Deze heeft exact dezelfde geur als Celebrate. Er bestaat ook een jelly van Lush met deze geur, genaamd Snowshowers. Deze wordt al wel een tijd niet meer verkocht, helaas. Tot slot is er ook een bruisbal met de geur van Celebrate, namelijk Golden Wonder. Ook deze zit al een paar jaar in de wintercollectie.

Celebrate bestaat o.a. uit amandelolie, cacaoboter, Braziliaanse sinaasappelolie, limoenolie en oranjebloesem. De substantie zitten tussen een bodylotion en bodybutter in – hij is stevig, romig en rijk, maar toch is het geen harde, onuitsmeerbare boter. De volle en luxe substantie smeert heerlijk uit. Ik ga watertanden van de geur en moet opeens dat het kwijl niet uit m’n mond loopt.
De bodylotion is merendeels na een paar minuten ingetrokken, maar er blijft nog een héél licht vettig laagje achter op de huid voor het komende uur. Ik vind dit zelf niet storend, maar dit kan een puntje van kritiek zijn voor sommigen. Tip: strooi wat First Snow Dusting Powder erover! De talk absorbeert het overtollig vet en zorgt dat de huid direct zacht, mat en droog wordt. En de geur matcht, dus voila. Dubbele dosis Celebrate.

De geur is geweldig, maar dat had ik al verteld. Een frisse sinaasappel- en limoengeur, maar tegelijkertijd ook warm. Een beetje friszoet dus met een warme ondertoon. Een aparte en unieke combinatie die maakt dat dit mijn favoriet is, en ook dat ik daarom 3 potten ervan heb staan :blush:
M’n huid is súúúperzacht (niet overdreven!), glimt door de flinke dosis boters en oliën en voelt lekker soepel aan. Droge onderbenen zullen je eeuwig dankbaar zijn, dat garandeer ik je! Ook kun je je uitgedroogde winterhanden een flinke lik Celebrate geven.

De substantie is perfect, de geur is perfect, het intrekken is een ieniemienie minpuntje. Maar verder? Hemels! Goddelijk! Verrukkelijk! Eén van m’n favorieten.

Zoals jullie inmiddels wel gewend zijn van me, ben ik weer spuit elf en is de bodylotion inmiddels niet meer te koop. Je kunt Marktplaats proberen, maar ook de Lush ruil- en verkoopgroep op Facebook, Dutch Lushies Chat. Dit is mijn opgerichte Facebook groep, een gezellige groep waarin lekker gekletst wordt over Lush, maar waarin ook geruild en verkocht mag worden. Zet dus gerust je zoek-oproepjes daar neer!

Lush Celebrate Body Lotion bevat 225 gram en kost €24,95.

4 Responses to Review: Lush Celebrate bodylotion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën