Review: Lush Rudolph Jelly Face Mask

Text size: bigger / smaller

Ho, ho, ho! Daar is de Kerstman.. met zijn rendieren! Lush brengt de magische hulpjes van de Kerstman rechtstreeks van de Noordpool naar jouw badkamer. Een portie chocolade, wat sinaasappel, een tintje kaoline, alles wat jouw toet nodig heeft deze winter, zit in deze jelly mask. Voor chocoladeliefhebbers niet alleen een verwennerij, ook een waarschuwing — deze jelly mask is niet om op te eten, ondanks zijn heerlijke geur!

Vandaag review ik deze speciale jelly mask voor je. Lees je mee?

Rudolph Jelly Face Mask is een vegan gezichtsmasker dat onderdeel is van de Kerstcollectie. Hij kost €10,50 en daarvoor krijg je 65 gram. Ik zou zeggen dat je hiermee, afhankelijk van hoe royaal je je maskers aanbrengt, er zeker 4 keer mee doet, voor de zuinige mensen onder ons zou je er zo 7 keer mee kunnen doen.

De jelly masks van Lush zijn anders dan gewone maskers. Ze zijn namelijk jelly (duh), net als pudding. In het potje lijkt het één geheel, maar het is makkelijk in stukjes te verdelen. Met je vingers kun je er zo een stukje uithalen, met een theelepel gaat het makkelijker én is het hygiënischer. Het masker is precies 4 maanden houdbaar.

De ingrediënten zien er goed uit. Sinaasappelsap, cacaopoeder, rhassoulmodder, carrageenextract, Braziliaanse sinaasappelolie en vanille. Onderaan de lijst staat parfum, het enige ingrediënt wat bij zeer gevoelige huidjes irritatie zou kunnen veroorzaken. De kaolineklei in het masker zorgt ervoor dat de huid gereinigd wordt, de sinaasappel erin zorgt dat de huid verfrist en verkwikt, cacaopoeder maakt de huid zacht en het carrageenextract zorgt voor hdyratatie.

De jelly ziet er niet alleen uit als een chocoladepudding, hij ruikt daar ook naar! Ken je die chocoladetoetjes in zo’n plastic bekertje, met een laag slagroom erop? Daar ruikt het naar, hmm! Ik pak met twee vingertoppen een stukje uit het potje, wrijf dit tussen met vingers tot een pasta en breng het dan aan op een schoon, droog gezicht. Twee vingertoppen is meer dan genoeg voor je gezicht! Het rode stukje jelly kun je ook uitsmeren, maar is stiekem leuker om op je neus te plakken 😉

Ik laat het masker zo’n 10 minuten zitten en spoel het er dan af. M’n huid voelt enorm zacht en glad aan, maar niet zachter dan wanneer ik andere maskers gebruik. Desondanks vind ik het masker zelf ontzettend lekker ruiken en de structuur vind ik ook prettig. Het totaalplaatje doet erg winters aan en is daarom echt wel een aanrader. Sowieso voor chocoladeliefhebbers is dit echt een masker dat je eens geprobeerd moet hebben!

Rudolph Jelly Face Mask is onderdeel van de Kerstcollectie en dus tijdelijk te koop. Hij kost €10,50 voor 65 gram.

Ben jij een chocoladeliefhebber? Zou je dit masker proberen?

9 Responses to Review: Lush Rudolph Jelly Face Mask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën