Review: Lush B Never Too Busy To Be Beautiful showergel

Text size: bigger / smaller

Alsof ik al niet genoeg bij Lush shop, vonden ze het ook nog eens nodig om een Lush Kitchen te maken, waarin iedere dag een gelimiteerde oplage van een bepaald product wordt aangeboden. Dit kan een populair product van vroeger zijn, een heel nieuw product, noem het maar op.. Zo nu en dan komen er showergels langs die direct m’n aandacht trekken. Zo ook deze, met z’n mooie lange naam. Vandaag lees je wat ik ervan vind!

Alle douchegels uit de Lush Kitchen zijn 250ml, en kosten £10.25 (ongeveer 14 euro). B Never is geboren op 03/04/2015 en zijn einddatum is tot 03/06/2016. B Never is een douchegel vol met honing, iets waar ik dol op ben! Vol met rijke ingrediënten, voor een luxe en decadente douche. Er zitten maar liefst vijf soorten honing in! Bzzz…

We beginnen de ingrediëntenlijst met Engelse honing. Verder spot ik rode klaver extract, die zorgt voor de aanmaak van collageen, verbetert de huidoppervlakte en gaat huidveroudering tegen. Verderop zie ik Clear Honey staan, Orange Blossom Honey, Manuka Honey en Eucalyptus Honey. Allemaal verschillende soorten honing. Ook zit er jasmijn in, zoete acacia, en gardenia extract.

De substantie is lichter dan in de fles – net als bij een fles of pot honing! Ook heeft de substantie dezelfde kleur (en geur) als honing. Gelukkig plakt het lang niet zo erg als honing :wink: Sterker nog, de substantie schuimt prima en maakt de huid hartstikke zacht.

De geur is écht honing. Misschien een beetje té, for my liking. Het doet me een beetje denken aan hoestsiroop, maar dan de niet-apothekers variant. Het is een erg warme, zoete, sterke honinggeur maar toch ook weer een tikje kruidig. Als je van Honey, I Washed The Kids houd, wil het niet zeggen dat je deze ook meteen lekker vind. Er zit best een flink verschil tussen deze twee geuren!

Honing, je houdt ervan of je haat het. Ik houd van honing, maar moest erg wennen aan deze douchegel in het begin! Toch vind ik het nu heerlijk om mezelf in te smeren met de luxe, heerlijke geur van B Never. Hij maakt m’n huid zacht, laat deze nog heel subtiel nageuren, en is gewoon een genot onder de douche.
Je kunt deze douchegel trouwens ook als shampoo gebruiken, maar daar ben ik nooit zo fan van, omdat ze m’n haar snel droog maken. Toch ga ik het wel proberen met deze! En dan maar hopen dat als ik buiten loop, ik geen hordes bijen en wespen achter me aan krijg..

Lush B Never Too Busy To Be Beautiful showergel bevat 250ml en kost £10.25. Hij zit niet in het vaste assortiment van Lush, maar komt regelmatig langs in de Lush Kitchen.

Honing– yay or nay?

7 Responses to Review: Lush B Never Too Busy To Be Beautiful showergel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën