Review: Lush Snowcake Shower Gel

Text size: bigger / smaller

Gisteren schreef ik al over Snowcake parfum, maar ik had een tijdje geleden ook de shower gel gekocht. Ik kon deze uiteraard niet laten liggen, want als er één heerlijke winterse geur (op Yog Nog na 🧡), dan is het Snowcake. Over de parfum was ik niet negatief, maar ook niet heel positief. Ik ben benieuwd hoe deze shower gel me bevalt onder de douche! Ben jij ook benieuwd, lees dan verder.

Wat is het?

Lush Snowcake Shower Gel kost €18,00 voor 250 gram. Hij behoorde tot de tijdelijke Community Favourites een tijdje terug. Hij was alleen te koop in 250 gram, samen met een aantal andere populaire shower gels — Hot Toddy, Ghost, Black Pearl, Calacas en Sonic Death Monkey. Snowcake is op dit moment helaas uitverkocht, maar ik zie bijvoorbeeld Calacas nog wel beschikbaar. Snowcake is een bekende, winterse geur van Lush. Het begon ooit met de zeep, maar sindsdien zijn er diverse producten met deze geur geweest. Er is wel momenteel een parfum van te koop!

Wat zit erin?

Ingrediënten: Amandelmelk (Prunus amygdalus dulcis), Water (Aqua), Natrium Laureth Sulfaat, Natrium Cocoamfoacetaat, Laurylbetaïne, Propyleen Glycol, Parfum, Cassie Absolue, Roos Absolue (Rosa damascena), Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Titanium Dioxide, Melkzuur (Lactic acid), *Benzyl Benzoaat, Methylparabeen

De shower gel bevat een basis van amandelmelk, een ingrediënt dat de huid verzacht en hydrateert. Cassie voegt een fruitige noot toe aan de geur, terwijl benzoëhars een warme noot toevoegt. Roos kalmeert de huid, maar voegt ook wat lekkers toe aan de geur. De ingrediënten van deze shower gel zijn kort maar krachtig! De geur is echter direct geweldig. Een zachte, warme, romige, zoete amandel-marsepein geur. Ik ruik het bloemige van de roos of het fruitige van de cassie er niet direct in, ik ruik eigenlijk alleen een romige en zoete geur. Heel winters, echt zo’n knusse geur.

Mijn ervaring

Onder de douche ontstaat er een rijk schuim, dat heerlijk uitsmeert over de huid. De geur is iets scherper onder de douche, maar niet op een vervelende manier. Sterker nog, ik geniet echt intens van de geurnoten van Snowcake! Het valt me op dat je heel weinig nodig hebt van deze shower gel; een klein drupje is al genoeg voor je bovenlijf. Na het afspoelen voelt m’n huid een stuk zachter aan, maar ziet hij er ook gehydrateerder uit. Ik heb het een paar keer getest om zeker te weten, maar ik zag steeds duidelijk verschil tussen de arm waarop ik wel de shower gel gebruikte, en de arm waarop ik niets gebruikte. Snowcake is dus niet alleen een feestje voor je neus, ook is je huid er erg blij mee. De geur had van mij iets langer mogen blijven hangen — ik rui hem heel subtiel, na een uurtje ruik ik niets meer.

Al met al is dit echt een heerlijke douchegel. Ik ben erg blij dat ik hem gekocht heb, want ik moest toch even slikken bij de prijs. 18 euro voor een fles is niet mis, natuurlijk.. Gelukkig ben ik er reuze blij mee, en zal Snowcake een vast plekje krijgen in m’n douchecel de komende maanden!

Lush Snowcake Shower Gel kost €18,00 en bevat 250 gram. Hij behoorde tot de Community Favourites.

4 Responses to Review: Lush Snowcake Shower Gel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën