Review: Lush Deep Sleep Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Een bath bomb met lavendel? Kom maar door! Ik ben dol op lavendel. De heerlijke, kalmerende geur is er eentje die ik niet snel zat zal worden. Ik moest dan ook echt Deep Sleep hebben, aangezien deze mooie bath bomb, gewikkeld in een biologisch afbreekbare neteldoek, boordevol lavendel en ander lekkers zit. Vandaag laat ik hem in het water zakken, lees je mee?

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Lavendelbloemen (Lavandula angustifolia), Romeinse Kamillebloemen, Lavendelolie (Lavandula augustifolia), Kamille-olie (Anthemis nobilis), Lavendel Absolue (Lavandula angustifolia), Neroli-olie (Citrus Aurantium amara), Water (Aqua), Dipropyleen Glycol, *Linalool, Parfum, Kleurstof 17200, Kleurstof 42090

Lush Deep Sleep Bath Bomb kost €7,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Net zoals Flower Power, zit ook Deep Sleep in een neteldoek geknoopt. Deze is biologisch afbreekbaar en kun je het beste niet openmaken, want eenmaal opgebruist houd je allemaal stukjes kamille en lavendel over. Deep Sleep is vanwege zijn inhoud — heel veel lavendel — ideaal voor ’s avonds voor het slapen gaan. Overigens heb je ook nog Deep Sleep Jelly, die binnenkort uit het assortiment gaat. Deze heeft dezelfde geur als de bath bomb.

Wat me verbaasde was dat Deep Sleep zelf een paarse bath bomb is. (Al zouden sommigen het blauw noemen, dus laten we zeggen.. blaars?) Hij zit boordevol lavendel — bloemetjes, olie en absolue zitten erin. Ook zitten er kleine kamillebloemen in, maar ook kamille-olie. Tot slot zit er ook neroli-olie in. Kamille heeft kalmerende werking, de geur is warm en kruidig. Mijn moeder zette vroeger voor mij altijd kamille thee als ik ziek was, dus ik heb aan de geur van kamille echt geen fijne herinneringen. Ik vind het ook echt onwijs vies ruiken. Gelukkig ruik ik er in Deep Sleep er weinig van; Deep Sleep ruikt onwijs sterk maar lavendel, maar dan íets warmer en bloemiger, ik denk door de neroli. Als je van lavendel houdt is dit echt een heerlijke geur. Als je lavendel haat, dan.. nou ja, dan hoop ik niet dat je hem al in je bezit hebt.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Deep Sleep is verstopt in de neteldoek, gewoon een paarse bath bomb. En dat is te zien in bad — niet alleen qua geur, maar ook qua kleur tovert hij je bad om in Zuid-Franse lavendelvelden. Langzaamaan geeft hij steeds meer paars af, tot de eindkleur een heldere, felle kleur paars is. Uiteindelijk houd je een lege neteldoek over, waar nog wel lavendel- en kamillebloemetjes in zitten. De geur is onwijs goed te ruiken in de badkamer, je waant je direct in het prachtige Drôme Provençale.

Ik heb onwijs genoten van de geur, hij was de gehele badsessie te ruiken. Deze bath bomb is dan ook écht een aanrader voor ’s avonds laat, wanneer je een lange, zware dag achter de rug hebt en eventjes lekker wilt ontspannen. Misschien heb je zelfs wat slaapproblemen, dan zou ik ook zeker deze bath bomb aanraden. Nu gebruikte ik hem overdag, maar ik merkte wel hoe kalmerend de geur werkt. Ik voelde me heerlijk ontspannen! M’n huid voelde niet bijzonder zacht aan, maar dat is waar de andere producten voor hebben, zoals Sleepy bodylotion. Ja, ik ben fan!

Lush Deep Sleep Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

3 Responses to Review: Lush Deep Sleep Bath Bomb

  • Wat een onwijs bijzondere bath bomb is dit zeg. Ik vind het idee van dat zakje echt heel leuk, alsof het een soort van thee is voor je bad. In eerste instantie schrikt kamille mij ook af. Het doet mij denken aan de duizenden keelontstekingen die ik heb gehad en dat ik dan die thee moest drinken maar dat echt niet te doen vond hahah. Maar gelukkig ruikt dit voornamelijk naar lavendel!

  • Zag hiervan laatst de How Its Made video van voorbij komen op Youtube. Volgensmij is dit echt een comforting product, verkwikkend en fijn. Alleen de looks ervan al! Fijne review. Wil deze snel eens proberen.

  • Oh, heerlijk. Ik heb vaak moeite met in slaap vallen en deze lijkt me ideaal. En liefde voor paarse badjes! ? Ik vind het alleen wel jammer dat je het doek deze keer niet opengemaakt hebt. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën