Review: Lush Let The Good Times Roll

Text size: bigger / smaller

Mijn nieuwste verslaving, de reden dat m’n portomonnee nog leger dan ooit is, en de reden dat het gat in m’n hand nóg groter is (kon dat dan? Jazeker!) is dankzij Lush. Sinds ik van iemand een berg samples kreeg, was ik helemaal om. Wát een merk! Sindsdien is m’n Lush stash behoorlijk gegroeid, en het wordt nu wel eens tijd om het één en ander te reviewen voor je. Kijk je mee?

Let The Good Times Roll is een reiniger voor het gezicht en lichaam. Je gebruikt hem om je gezicht (of lichaam) goed te reinigen (met of zonder make-up). Je kunt hem ook als scrub gebruiken, of als masker. Zelf gebruik ik hem 1 á 2 keer in de week, nadat ik m’n make-up eraf heb gehaald. Ik laat hem 10 minuten op m’n gezicht zitten en haal het er dan af.

Let The Good Times Roll zit in het bekende, zwarte Lush potje. Hij bevat 100 gram en hier betaal je €9,90 voor. Met zo’n potje doe je best lang, ik gok zo’n 20 keer voordat hij echt op is. Hij heeft een milde popcorn geur, deze is zéér lekker en verslavend! Het is weer zo’n typisch Lush geur: apart, uniek maar héérlijk ruikend!

De ingrediënten zijn hartstikke top: er zit maïzena in, glycerine, talkpoeder, water, maïsolie, polenta, kaneelpoeder, parfum, gardenia extract en popcorn. Wait, what? Popcorn? Jazeker! Héél weinig maar hoor, en het is ook als decoratie bedoelt. Ik heb er zelf amper wat van in mijn potje zitten. Het is maar net hoe de potjes gevuld worden; in de Lush winkel hebben ze namelijk Let The Good Times Roll in een rolvorm. Op de bovenkant zit een laag met popcorn stukjes. Van de rol wordt steeds 100 gram afgesneden en in de potjes gedaan.

Omdat het een reiniger én milde scrub in één is, verwijdert hij dode huidcellen en schilfertjes. De plantaardige glycerine zorgt ervoor dat je huid z’n eigen vocht vasthoudt; kortom, een lekker hydraterend velletje als gevolg. Het kaneelpoeder werkt anti-bacterieel en dus is dit product ook zeer geschikt voor mensen met puistjes. Tot slot hebben meerdere ingrediënten een stimulerende werking op de bloedsomloop, hierdoor krijg je een gezonde en stralende teint! Kortom, Let The Good Times Roll zorgt voor een frisse, stralende en zachte huid.

Het is even wennen, want veel reinigers breng je rechtstreeks op de huid aan. Deze moet je echter zelf mengen met een paar druppels water, en dan op het gezicht of lichaam aanbrengen! Omdat Let The Good Times Roll geen conserveringsmiddelen bevat, moet je er zelf water aan toevoegen. Het is wel belangrijk dat er in het potje géén water bij komt! Als er water bij het product komt, zal het eerder bederven. En omdat er geen conserveringsmiddelen in dit product zitten, is hij maar 3 maanden houdbaar.

Wat vind ik nu zelf van deze reiniger? Ik vind hem heerlijk! Hij is mild, dus ik kan hem gerust elke dag gebruiken. Hij maakt m’n huid glad en zacht, en na afloop voelt m’n huid weer als herboren. Het is voor mij de kers op de taart wat betreft gezichtsverzorging ’s avonds!

Hoe lijkt dit product jou?

22 Responses to Review: Lush Let The Good Times Roll

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën