Review: Lush Floating Flower Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Toen ik in de webshop zat te snuffelen, op zoek naar producten om te testen voor deze blog, had ik niet echt een idee welke bath bombs ik zou kopen. Ze zagen er allemaal mooi uit! Ik besloot gewoon wat random bath bombs in m’n mandje te gooien, waaronder ook deze Floating Flower. En jongens, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Dit is een bath bomb die mijn geliefde Golden Wonder Bath Bomb wel eens van zijn troon af zou kunnen stoten..

Lees je snel mee? 💙

Wat is Floating Flower?

Lush Floating Flower Bath Bomb kost €7,50 en is onderdeel van de Moederdag collectie. Deze helder blauwe bath bomb heeft een chrysant-bloemetje bovenop, wat heerlijk ruikt! Nu ben ik sowieso gek op bloemen en planten, maar dankzij deze bath bomb herinner ik me weer hoe fijn chrysanten zijn. Lush heeft trouwens eerder ook een Floating Flower gehad!

In deze bath bomb zit een flinke portie cacaoboter, maar ook lavendelolie en amandelolie. De geur is heerlijk — heel bloemig, vrij sterke bloemengeur. Alsof je je neus in een boeket chrysanten stopt, maar dan nog iets lekkerder. Omdat de geur vrij sterk is, is het ook heerlijk om deze in je kamer te zetten, zodat de hele kamer lekker ruikt 😍

Hoe vond ik hem?

Floating Flower is práchtig in bad. Het water wordt helderblauw, een hemelse kleur om in te dobberen. Alsof je in een zee van bloemen en zijde ligt. Het water heeft een melkachtige laag erin, niet alleen mooi maar ook heel verzorgend! De geur van bloemen is goed aanwezig en is na een half uur nog goed te ruiken. Ik heb nog nooit zo lang in bad gelegen, en dat zegt wat, want normaal ben ik er na 15 minuten al uit 😂

M’n huid voelde na afloop enorm zacht aan, ook voelde m’n vriend een “olie-achtig” laagje op m’n huid — zelf voelde ik dit niet. Wel voelde ik duidelijk verschil in soepelheid van de huid. Een paar uur later, toen ik in bed lag, rook ik steeds heel subtiel een bloemengeur. Dit was afkomstig van m’n huid! Ik weet niet of het komt doordat ik er langer in lag, maar voor mij is dit sowieso een favoriet geworden. As we speak, heb ik er al weer een paar in de webshop in m’n winkelmandje zitten.. 😅

Lush Floating Flower Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de tijdelijke Moederdag collectie.

8 Responses to Review: Lush Floating Flower Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën