Review: Lush Santa’s Grotto Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Gisteren ontving ik de Lush Advent Calendar 2019 — een rib uit m’n lijf, maar toch wilde ik hem heel graag hebben voor m’n blog. Hij kost £195 (in Nederland zelfs €250 😢) en bevat 24 producten. Eentje daarvan is Santa’s Grotto — een mooie, winterse bath bomb. Ik kon niet wachten om ermee in bad te duiken, dus hoppa, meteen het bad gevuld en achter de bath bomb aan erin gedoken. Ik wil een beetje snel de inhoud reviewen voor jullie, zodat jullie precies weten wat te kopen (en wat niet!) als de Kerstcollectie uitkomt op 24 september. Lees je mee?

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Grof zeezout (Maris sal), Knettersnoep, Strobloem Absolue (Helichrysum italicum), Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Afrikaanse Goudsbloemolie (Tagetes minuta), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Maïszetmeel, Titanium Dioxide, Water (Aqua), Natrium Coco Sulfaat, Dipropyleen Glycol, Synthetische Fluorflogopiet, Cocamidopropyl-betaïne, Calcium Natrium Borosilicaat, Tinoxide Silica, Alpha-isomethyl-ionone, Cinnamal Alcohol, Benzyl Benzoaat, Benzyl Salicylaat, Citronellol, Geraniol (Geraniol), Hydroxycitronellal, *Limonene, *Linalool, Parfum, Kleurstof 42090:2, Kleurstof 19140:1(CI 19140:1), Kleurstof 77491 (Cl 77491), Kleurstof 15850:1, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 42090

Lush Santa’s Grotto Bath Bomb is onderdeel van de Kerstcollectie 2019. Hij is onderdeel van de Advent Calendar, hij is nog niet los te koop. De kerstproducten zijn vanaf 24 september te koop, vanaf die tijd weet ik ook hoeveel hij gaat kosten. Santa’s Grotto is een groene bath bomb met stukjes gekleurd zeezout bovenop, waardoor het net edelsteentjes lijken. Santa’s Grotto bevat behalve reinigend zeezout en speels knettersnoep, ook strobloem, ylang ylang olie en afrikaanse goudsbloemolie. Hij heeft een leuk uiterlijk!

De geur vind ik echter onwijs tegenvallen. Ik kan niet goed plaatsen waar hij nou naar ruikt, maar zelf herken ik citrus erin, met een soort kruidige, ‘grassige’ ondergrond. Ylang ylang en goudsbloem zouden bloemig moeten ruiken, maar dat herken ik er niet in. Hij heeft iets fris, met een licht kruidige ondergrond, neigend naar groene kruiden of gras. Nee, dit is niet mijn geur. De combinatie doet het niet echt voor mij.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

In aanraking met water ontstaat er een dikke kraag van schuim rondom de bath bomb, uiteindelijk laat ik hem los en begint hij met ronddrijven. Het water kleurt langzaam een mooie groene tint, terwijl lichtgroen schuim de oppervlakte vult. Na een minuutje begint Santa’s Grotto donkerblauw uit te spuwen, hierdoor verandert de kleur in het water naar een soort turquoise — heel mooi! Ik zie ook talloze kleine glittertjes in het water, yes! 😍 De blauwe kleur wordt steeds feller van kleur, het is nu een heldere blauwe kleur dat eruit komt — dot zorgt voor een mooie, kleurrijke bath art. Hij bruist nog wat na (hij doet er lekker lang over) en dan is het gedaan met de show. Ik heb trouwens geen roze gezien, volgens de Lush webshop zou je dat wel moeten zien, maar waarschijnlijk verschilt dat per batch!

De uiteindelijke kleur is een helder, turquoise kleur water vol met glittertjes. Erg mooi! De geur is ook goed aanwezig, en blijft goed te ruiken gedurende het badderen. Kortom; het kleurtje is mooi, de glitters zijn leuk, de geur is jammer. Natuurlijk kun jij de geur wel helemaal geweldig vinden, er bestaan tot slot ook mensen die vrijwillig Snow Fairy kopen.. 😆 Maar had hij een andere geur gehad, had ik hem nog wel eens willen kopen, maar voor nu laat ik hem lekker liggen. Bovendien ben ik té nieuwsgierig naar de andere bath bombs van de Kerstcollectie!

Lush Santa’s Grotto Bath Bomb is onderdeel van Kerstcollectie 2019 en is vanaf 24 september te koop.

3 Responses to Review: Lush Santa’s Grotto Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën