Lush shoplog April

Text size: bigger / smaller

Nog geen twee weken geleden plaatste ik nog een shoplog van mijn recente Lush bestelling, maar vandaag heb ik er nog één voor jullie! Een paar gekochte producten, en een paar geruild. Ik ben de laatste tijd een echte ‘Lushie’ (Lush fan) geworden, ik gebruik amper nog andere merken en wil ALLES hebben van Lush. Help! Vandaag laat ik je de nieuwste aanwinsten van mijn Lush stash zien. Word je er al moe van? ;)

Ice Blue Zeep (100 gram) – €5,35/100 gram
Een heerlijk stuk zeep met zeezout erin, zodat je niet alleen je lichaam reinigt, maar ook meteen voorziet van een nieuw velletje. Oh, en deze zeep ruikt naar pepermuntjes! Het is m’n eerste “minty” zeep, ik heb eigenlijk alleen warme of zoete zeep van Lush. Ik wilde een keertje iets anders, dus deze nieuwe zeep is het geworden! Deze zeep is de definitie van fris, alsof je je op de Noordpool bevindt. Vooral ’s ochtends vind ik hem geweldig – de perfecte wake-up call onder de douche!

Sandstone zeep (100 gram) – €5,85 / 100 gram
Ook dit stuk zeep zou ik normaal niet kopen, maar wederom onder het mom ‘een keertje iets anders proberen’ aangeschaft, en wat is hij heerlijk zeg! Hij ruikt naar citrus, maar dat zit er niet in! Er zit olie in van de Litsea Cubeba boom, welke nog citroeniger ruikt dan citroenen. Lekker fris dus ook, maar toch anders dan Ice Blue. Deze zeep bevat trouwens zand, wat hem tevens een heerlijke én natuurlijke scrub maakt.

Handy Gurugu (100 gram) – €13,70
Deze handcrème ontbrak nog bij mij in m’n kast, dus hoog tijd hem eens aan te schaffen. Een zeer stevige handcrème is het, volop boters, waar Lush inkopers Alan en Simon uren voor hebben gereisd naar Afrika. De shea boter in deze handcrème kopen zij namelijk van een vrouwencollectief in Ghana! Hartstikke goed initiatief, en een heerlijk product als gevolg. Hij ruikt een beetje kruidig, maar ook een beetje bloemig en een beetje zoet. Hij trekt snel in, en de geur blijft nog lang op je handen hangen – which I totally adore.

Marilyn (225 gram) – €13,70
Oorspronkelijk is Marilyn voor blondines, maar dit haarmasker doet het ook heel goed bij brunettes! Voor blondines is het een goed haarmasker omdat de kamille, citroen en safraan erin het haarkleur geleidelijk oplichten. Verder zitten er goede ingrediënten in die het haar zachter en glanzender maken, ongeacht je haarkleur. Aanbrengen op droog haar (en dat is echt wennen jongens!) en na 20 minuten uitspoelen.

Shampoo Bar Tin (2 stuks) – €2,05 per stuk
De shampoo bar’s die erin zitten had ik al (dit zijn Karma Komba en Seanik trouwens!) maar de tinnen bewaarblikjes had ik nog niet. Omdat deze shampoo na gebruik ergens moet opdrogen, is een tinnen blikje heel handig. Je kunt je zeep zo overal mee naar toenemen en hij blijft langer goed.

Snowcake – €5,95 / 100 gram
Ik had ooit een stuk Snowcake, maar tot mijn grote spijt heb ik die toen geruild of verkocht. Helaas was dit een limited edition, dus ik was heel blij toen ik zag dat iemand hem verkocht! Hij ruikt naar marsepein, wat dit stuk zeep zo geliefd maakt voor mij. Tevens is hij erg romig, en ruikt hij warm én toch heerlijk zoet. Trouwens, de handcrème Smitten (mijn favo, ja!) heeft ook de geur van Snowcake. Yum!

Gorilla Perfume – American Cream (30 ml) – geen prijs beschikbaar
In de ruilgroep waar ik zit, bood iemand dit parfum te ruil aan. Als een gek ben ik haar een berichtje gaan sturen, want één van mijn favoriete producten van Lush, American Cream, is zo geliefd bij me vanwege zijn geur. En laat daar dus net een parfum van zijn! Nooit geweten! En ik heb zovaak in de badkamer gestaan, aan American Cream snuffelend, en denkend “was er maar een parfum van jou”.. er bestaat nog een God, mensen. Jaja.
Dit parfum van Lush is trouwens nooit officieel verkocht in de winkels; het is een “forum special”. Er zijn een beperkt aantal van gemaakt en met o.a. give-aways door Lush door sommigen gewonnen. Dit parfum is dus ook vrij zeldzaam!

Happy 4 Sad (500 gram) – ?
Douchegel gebruik ik in overload, en deze (bijna halfvolle) fles Happy 4 Sad wilde ik maar al te gebruiken aan mijn stash toevoegen. Hij is retro, en is gemaakt in 2011. De houdbaarheidsdatum is al ruim een jaar verlopen, maar toch ga ik hem één keertje stiekem nog proberen onder de douche. Verder krijgt hij een mooi plekje in m’n badkamer (wat is dat toch met ons Lushies?) waar ik hem af en toe zal pakken om aan te ruiken. Hij ruikt overigens naar viooltjes, maar dan iets muffer. Velen ruiken een “rooklucht” eraan, ik gelukkig (nog) niet. Afijn, ik ben super benieuwd!

Ooh La La zeep – ?
Ook deze 100 gram zeep ruilde ik met het meisje (net als Happy 4 Sad en American Cream parfum). Hij komt uit 2006, een oudje dus! Hij is donkerpaars met stukjes op de zijkant (het lijken wel gedroogde blaadjes en potpourri!). Hij ruikt erg mysterieus.. heel warm, kruidig, tikje zoet, een tikje lavendel ruik ik, maar over het algemeen doet het me denken aan een heldere nacht in een veld vol met lavendel, ergens in the middle of nowhere in Frankrijk. Moest in het begin aan de geur wennen, nu ben ik er dol op!

Santa’s Sack – €7,95
Van het meisje waarmee ik bovenstaande producten ruilde, kreeg ik ook nog een klein stukje Santa’s Sack (haha) bubblebar. Hij ruikt zoet en bloemig, een heerlijke & vrolijke Kerst geur. Nu weet ik dat we in april zitten, maar deze geur kan het hele jaar door! Hopelijk komt hij dit jaar weer in de kerstcollectie, dan ga ik hem zeker aanschaffen.

Santa’s Lip Scrub – €9,25
En tot slot deze nieuwe lip scrub uit de afgelopen Kerst collectie. Eerder had ik de popcorn lipscrub van Lush – maar die heb ik na één keer proberen meteen aan een vriendin gegeven. Walgelijk vond ik die! Gelukkig is deze een stuk lekkerder. Hij bevat ook geen grof zeezout zoals in Popcorn, maar juist heel fijn suiker. (En eetbare hartjes!) En waar Popcorn heel zout smaakte, is deze zoet, en smaakt hij naar cola. Ja, dit is een blijvertje (én aanrader)!

Tot zo ver mijn nieuwe aanwinsten! Ik ben zo blij met alles, ik ben net een gelukkig kind. Er zijn maar heel weinig producten van Lush die niet aan mijn verwachting voldeden, of die ik niet lekker vond ruiken. Over het algemeen vind ik 99% heerlijk van dit geweldige merk, dus ik ben blij dat ik eindelijk “m’n merk” heb gevonden! Heb jij laatst nog iets gekocht bij Lush?

16 Responses to Lush shoplog April

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën