Review: Lush Hulder Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Een bath bomb met stukjes zeezout? Ik blijf het bijzonder vinden. Toch ben ik eerder geneigd om ze te kopen wanneer er zeezout in zit, omdat ze keer op keer m’n huid zó zijdezacht maken. Ik bedoel, er zijn weinig andere ingrediënten die dit zo goed voor elkaar krijgen. Vanwege dit feit, én het mooie uiterlijk van Hulder, kon ik deze bath bomb natuurlijk niet laten liggen. Vandaag lees je alles over Hulder!

Ben je benieuwd, lees dan verder.

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Grof zeezout (Maris sal), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Coco Sulfaat, Tangerine-olie (Citrus reticulata), Cypresolie, Davana-olie, Elemi-olie (Canarium commune), Water (Aqua), Maïszetmeel, Titanium Dioxide, Cocamidopropyl-betaïne, Maltodextrine, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, Dipropyleen Glycol, Calcium Natrium Borosilicaat, Coumarine, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Parfum, Kleurstof 19140, Kleurstof 47005:1, Kleurstof 42090:2, Kleurstof 42090, Kleurstof 77491, Kleurstof 45430:1, Kleurstof 42090:1

Lush Hulder Bath Bomb kost €7,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Ik vind Hulder een beetje lijken op Geode, deze heeft ook stukjes zeezout erop. Hulder is een mooie bath bomb om te zien; leuke kleurtjes en de stukjes gekleurde zeezout bovenop zijn ook erg gaaf om te zien.

Hulder bevat behalve grof zeezout ook tangerine, cypres, davana en elemi. Deze vier ingrediënten zorgen voor een frisse, maar ook aardse geur. Tangerine is citrus; cypres is zoet, kruidig, hout-achtig; davana is kruidig en fruitig en elemi is ook citrus. We hebben dan dus een basis van citrus, met duidelijk aanwezige kruidige noten. Het is een frisse geur, maar ook dus kruidig en wat hout-achtig. Moeilijk te omschrijven. Niet mijn favoriete geur van Lush, maar zeer zeker geen aanstotelijke geur.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Ja, weinig foto’s, ik weet het. Hulder was dan ook niet heel spectaculair in bad. Wanneer ik hem in het water laat zakken, komen er witte en groene slierten van af. Hij dompelt zichzelf onder en vlak onder de oppervlakte tolt en bruist hij, terwijl hij door het bad dobbert. De geur is goed aanwezig en het water wordt een steeds heldere tint groen. En ja, dat was het eigenlijk wel. Er lag wel een deken van wit schuim op de oppervlakte, ook waren er wat glittertjes in het water. Hulder had trouwens best een tijd nodig om op te bruisen, ik probeerde het laatste, bruisende restje te verkruimelen met m’n hand maar dat gaf me zowat RSI.

M’n huid voelde onwijs zacht aan na afloop — het zeezout heeft wederom z’n werk goed gedaan. Ik kon Hulder nog eventjes goed ruiken in zowel de badkamer als op m’n huid. Verder vind ik het niet zo’n bijzondere bath bomb. Ik vind Melusine dan echt wel een stuk boeiender, daarbij zie je de glitters nog beter terug in het water. Het is geen verkeerde bath bomb, maar ik zou hier niet nogmaals 7,50 voor neerleggen. Daarvoor is hij toch echt te saai. Wil je wel de effecten van het zeezout, dan raad ik Geo Phyzz aan.

kost €7,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

4 Responses to Review: Lush Hulder Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën