Review: Lush Ups-a-Daisy Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

De Moederdag collectie is gelanceerd sinds een paar dagen, en toevallig kreeg ik net een bestelling vanuit Engeland binnen. Daar stond de Moederdag collectie al eventjes online, aangezien Moederdag in Engeland eerder is dan in Nederland. Ups-a-Daisy is eigenlijk de enige bath bomb van deze collectie die me aansprak, hoewel ik Mum ook kocht. Ups-a-Daisy is echter een bath bomb die me sinds lange tijd niet zó aangenaam verrast heeft. Waarom? Lees maar verder.

Lush Ups-a-Daisy is onderdeel van de Moederdag collectie en kost €4,95. Hij bevat rozenhoutolie, sinaasappelolie en roos. Nu denk je waarschijnlijk dat hij erg naar rozen ruikt, maar ik vind hem juist onwijs fris en citrusachtig. De sinaasappelolie overheerst enorm, in sommige opzichten vind ik hem zelfs wat naar citroen ruiken. Zeker als hij eenmaal opgelost is in het water!

In bad is hij prachtig. Een waar kleurspektakel – blauw, geel, oranje, roze. Ook leuk de manier waarop de kleuren eruit ‘komen’! Hij bruist vrij langzaam, in tegenstelling tot sommige bruisballen die heel snel opgelost zijn. Het water kleurt uiteindelijk vrolijk oranje. De opwekkende geur van sinaasappelolie komt goed vrij, maar je ruikt ook de warme ondertoon van rozen. Het was een heerlijk, ontspannend bad. Ik had niet eens echt behoefte aan een bubble bar dankzij de mooie kleuren in bad! Deze bath bomb is natuurlijk extra leuk voor je moeder, maar ook een tof cadeautje voor jezelf.

Ups-a-Daisy is onderdeel van de Moederdag collectie. Hij kost €4,95. Koop dit product in de webshop of in één van de Lush winkels.

4 Responses to Review: Lush Ups-a-Daisy Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën