Review: Lush Marshmallow World Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Marshmallow World trok vanaf dag één al mijn aandacht, want deze bath bomb deelt zijn geur met American Cream. Bovendien is hij roze, dus uit alle 54 bath bombs is deze keuze niet moeilijk. Stiekem was deze al sinds februari te koop, maar ik besloot hem laatst pas echt te kopen. Nadat ik eerst wekenlang heb genoten van zijn geur, terwijl hij op m’n bureau lag, heb ik hem gisteren dan écht in bad gemikt.

Wil je weten of ik het wat vond, lees dan verder!

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Maïsmeel, Kristalsuiker (Sucrose), Parfum, Aardappelzetmeel, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Vanille Absolue, Scharlei-olie (Salvia sclarea), Lavendelolie (Lavandula augustifolia), Benzoëhars (Styrax tonkinensis), Titanium Dioxide, Poedersuiker (Sucrose), Natriumalginaat, Water (Aqua), Echte Heemstpoeder (Althaea officinalis), Natrium Laureth Sulfaat, Cocamidopropyl-betaïne, Propyleen Glycol, Alpha-isomethyl-ionone, Coumarine, Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 17200, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 45350, Kleurstof 19140, Kleurstof 19140:1(CI 19140:1), Kleurstof 42090, Kleurstof 42090:2

Lush Marshmallow World Bath Bomb kost €7,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Marshmallow World deelt zijn geur met de populaire geurlijn American Cream, bekend van de bestseller American Cream haarconditioner. Deze geur wordt het best omschreven als een mix van vanille met aardbeien, een romige milkshake geur. Een zoete, warme en ook iets fruitige geur. Ik ben er zelf dol op, dus deze bath bomb kan op dat gebied niets verkeerd doen.

Marshmallow World bevat vanille, scharlei-olie, lavendelolie, benzoëhars en heemstpoeder. Verdere toevoegingen zijn maïsmeel, kristalsuiker, aardappelzetmeel en poedersuiker. Oja, en veel kleurstoffen. De toevoeging van de suikers zijn een vraagteken bij me, ik heb geen idee waarom die erin zitten.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

Mijn ervaring

Marshmallow World is er eentje die het water práchtig roze maakt. Mijn favoriete kleur. Hij bruist héél langzaam, ik denk dat het zeker zo’n 10 minuten duurde voordat hij compleet opgebruist was. Een deken van zacht schuim verspreidde zich over de oppervlakte, terwijl daaronder het water steeds rozer werd. Behalve roze kwamen er nog andere kleuren uit de bath bomb tevoorschijn; paars, geel, maar ook roomwit. Deze kleuren zie je niet terug, maar zorgen wel voor een kauwgom-roze bad. Soms komen er zelfs fuchsia gekleurde sliertjes uit de bath bomb! Een mooie, kleurvolle show — een snoepwinkel onder water. Deze krijg van mij echt een 10 voor bath art!

Het enige jammere is dat ik van de geur alleen heel weinig terug rook. Nu ik aan de badsessie terugdenk, heb ik de geur niet eens opgemerkt. Ik lees in veel reviews dat mensen hem prijzen vanwege de geur die achterblijft op je huid, maar dit rook ik bij mezelf niet terug. Wel voelde m’n huid lekker zacht aan en heb ik met veel plezier in dit snoeperige bad gezeten. Als de geur goed aanwezig was geweest had ik hem een dikke 10 gegeven. Misschien nog maar een tweede kopen..

Lush Marshmallow World Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

8 Responses to Review: Lush Marshmallow World Bath Bomb

  • Oh my god love deze! ? Jammer dat je alleen weinig merkte van de geur.

  • Ik heb deze ook nog liggen, ik ben zo benieuwd wat ik er van vind! :)

  • O MY GOD AMERICAN CREAM!!!! Yes. I loooooove that scent. En de kleur van deze bath bomb is ook gewoon echt fantastisch. Ja dit is er echt eentje voor mij. Jammer dat de geur bij jou niet zo sterk is. Dat is toch wel heel jammer als hij juist zo lekker had moeten ruiken. Maar goed, wie weet was je verkouden stiekem of heb je gewoon een slechte batch te pakken gehad. Ik moet wel zeggen dat €7,50 stiekem best duur is voor zo’n balletje poeder. Maarja, american cream. I need it.

  • Lijkt me een heerlijke bath bomb, prachtige kleuren geeft ie af. Jammer van de geur, maar het kleurenspektakel maakt het weer een beetje goed vind ik ?.

  • Die fuchsia sliertjes zijn zo schattig! Liefde voor die kleur. Alleen jammer dat je de geur niet opmerkte. Lijkt me nog éxtra jammer omdat je zo van de geur houdt. Fijn te zien ook dat deze eens geen glitters bevat, want daar kunnen ze bij Lush tegenwoordig echt wel wat van, hé?! ? Nu ja, ik hou wel van glitter, maar velen mijden het als de pest …

  • Deze is zo mooi!! Wel heel jammer dat je van de geur niet veel hebt gemerkt. *heart*

  • De geur van American Cream, need it! ? al is het wel jammer dat de geur niet blijft hangen..

  • Bij mij is het bad oranje, hahah. De geur ruik je idd niet meer terug ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën