Review: Lush Madame President Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Nog eventjes en het is weer zo ver: de verkiezingen in ons land. Op 20 maart om precies te zijn. Nu heb ik weinig met politiek, maar deze Madame President sprak me wél aan! Twee prachtige kleuren gefuseerd in één bath bomb, met als klap op de pijl witte sterren erin. Gisteren, na in de regen te hebben gelopen op het strand met Bram, besloot ik in bad te duiken met deze mooie bath bomb. Ga ik dit jaar op Madame President stemmen, of kies ik voor een andere partij? Lees verder om erachter te komen.

Wat is het?

Lush Madame President Bath Bomb kost €6,50 en is onderdeel van de Moederdag collectie. Één roze kant en één blauwe kant, vol met witte sterren. Qua uiterlijk is dit een prachtige bath bomb! Ik ben dan ook heel benieuwd hoe de twee kleuren zich mengen in het water. Wat voor kleur zou het worden? Madame bevat grapefruitolie en petitgrainolie, wat de geur ook erg kenmerkt. Ze is namelijk vrij bloemig en aards. De grapefruit erin geeft haar een frisse tint, wat al met al zorgt voor een bijzondere geur. Hij doet me iets denken aan Plum Rain.

Speel de filmpjes af in 2016p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring!

Mijn ervaring

Wanneer ik haar in het water laat zakken, begint ze enorm hard te bruisen. Ze zinkt naar de bodem, vanaf daar spuwt ze blauw, roze en paars richting de oppervlakte. De witte sterren in de bath bomb komen los en drijven afzonderlijk van elkaar door het bad heen. Maar de ultieme klapper is het gouden stukje, verstopt in het hart, dat een overvloed aan oliën verspreidt door het water. Onder water zie je swirls met gouden glinsteringen, werkelijk waar magisch. De uiteindelijke kleur wordt een prachtige tint paars; met een gouden glans in het water.

Deze bath bomb is echt een pareltje. Behoorlijk underrated, als je het mij vraagt! Van mij mag deze ook wel het hele jaar te koop zijn. Hoewel hij m’n handen wel roze kleurde, was dit in het bad zelf niet terug te zien. In de geur rook ik iets kenmerkend wat ik niet heel lekker vond, maar hier had ik verder geen ‘last’ van. Ik ben ook geen groot fan van Plum Rain, dus dat kan wel kloppen. Verder was het een héérlijk, magisch bad en heb ik echt genoten. M’n huid voelde na afloop iets zachter aan, maar deze bath bomb moet je echt kopen voor de prachtige effecten en kleuren in bad.

Lush Madame President Bath Bomb kost €6,50. Hij behoort tot de Moederdag collectie.

6 Responses to Review: Lush Madame President Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën