Review: Lush Phoenix Rising Bath Ballistic

Text size: bigger / smaller

Ik vond het weer hoog tijd om eens in bad te duiken met Lush, en dat besloot ik met Phoenix Rising te doen. Hoewel ik niet zo erg van kaneelgeur houd, wilde ik hem toch graag proberen. Ik had er al veel goeds over gehoord, en ook schijnt hij heel mooi te zijn in het water! Lees verder naar m’n bevindingen.

Deze mooie bruisbal kost €4,95 en weegt 100 gram. De geur is kruidig – je ruikt kaneel en sinaasappel. Het is een echte winterse geur, dus perfect voor deze tijd van het jaar. Hij bevat veel goede ingrediënten, zoals bergamotolie, sheaboter, jojoba-olie, cacaoboter, en nog wat meer oliën.

Als ik de bruisbal in het warme water leg, bruist hij niet direct. Hij dobbert wat op de oppervlakte en begint vervolgens lichtelijk te bruisen. Na een minuut kleurt het water steeds rozer, en begint hij steeds meer te bruisen. Er komt me een flinke, zoete kaneelgeur tegemoet.. die ik verrassend genoeg erg lekker vind! Ik krijg het al helemaal warm als ik de geur ruik.Na een paar minuten zie je dat er een groene binnenkant in de bruisbal zit! Inmiddels is het badwater helemaal roze/paars gekleurd, en ruikt de hele badkamer naar kaneel.

In tegenstelling tot een aantal andere bruisballen van Lush, liet hij geen aanslag achter in m’n bad. Ik hoefde het bad alleen maar een beetje na te spoelen met koud water, en hij was weer schoon. Mijn huid voelde enorm zacht aan na het badderen, iets wat ik nog nooit eerder had meegemaakt met de bruisballen van Lush! Ook rook hij lichtelijk naar kaneel. Ik vond het echt een heerlijke baddersessie en wil deze zeker nog eens opnieuw aanschaffen.

Lush Phoenix Rising Bath Ballistic kost €4,95. Je koopt hem in de webshop of in één van de filialen.

14 Responses to Review: Lush Phoenix Rising Bath Ballistic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën