Review: Lush Strawberry Twin Tub

Text size: bigger / smaller

Er zijn maar weinig dingen waar je me voor wakker mag maken, maar een schaaltje aardbeien is er één van. Eén van m’n favoriete fruitsoorten is het – ze zijn heerlijk zoet (vooral die van de markt!) en supergezond! Waar ik ook gek op ben, zijn de Jelly’s van Lush, zoals Lush Sweetie Pie. En laat Lush die nou nét toevallig in de Kitchen hebben, een paar weken terug! Meteen besteld natuurlijk, want zo’n product wordt maar eenmalig gemaakt en is ook vrij snel uitverkocht.

Klik verder om de rest van mijn review te lezen!

Toen ik de pot kocht, wist ik eigenlijk niet eens hoeveel erin zou zitten. Ik betaalde er £7,95 voor, en omdat het een exclusief product was, dacht ik dat het een klein potje van 100 gram zou zijn. Maar.. het blijkt een pot van 250 gram te zijn! Een flinke inhoud dus, want met een jelly doe je heel lang.

Een jelly gebruik je voor je lichaam (je kunt hem invriezen, maar ook op kamertemperatuur gebruiken, voor als je niet zo’n bikkel bent), maar deze kun je ook voor je haren gebruiken. Dit doe ik zelf niet, want mijn haar wordt bij dit soort “2-in-1” producten al snel gortdroog en klitterig.

De jelly bevat verse aardbeien, kokosnoot, vanille, carrageen (een natuurlijk product wat wordt gewonnen uit diverse soorten zeewier), geraniumolie, en jasmijnolie. Dat zijn de goede ingrediënten! Ik vind er ook parfum en parabenen in; wat voor mij geen probleem is, maar voor anderen met een extreem gevoelige huid kan dit minder prettig zijn.

De geur is zoet en ik herken de aardbeien er wel in, maar als ik hem geblinddoekt zou ruiken, zou ik de aardbeiengeur niet direct herkennen. Ik ruik ook de kokosnoot erin, en de vanille, maar beide héél licht. Hij ruikt zoet en fruitig, en zorgt absoluut voor een fruitig feestje onder de douche.

Ik gebruik deze jelly zoals ik al mijn jelly’s van Lush gebruik: ik beweeg mijn puff erover heen. Hierdoor gaat de jelly ontzettend schuimen, en dat schuim komt op je puff terecht. Daarmee sop je je lichaam in!
Sommigen gebruiken jelly’s rechtstreeks uit de vriezer -brr!- voor een extra koude sensatie. Lekker als het 40 graden is buiten, maar anders zul je mij hem niet ijskoud zien gebruiken.

Conclusie: Een heerlijke jelly, ruikt lekker, en ik vind de prijs erg meevallen! Omgerekend betaal je €9,77 voor een pot van 250 gram – daar doe je heel lang mee. Houd je van aardbeien, of van de jelly’s van Lush? Dan zou ik zeker de Lush Kitchen in de gaten houden, want veel producten komen meerdere keren voorbij, en deze dus ook!

Heb jij wel eens een jelly van Lush geprobeerd?

11 Responses to Review: Lush Strawberry Twin Tub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën