Lush producten waar ik niets mee heb

Text size: bigger / smaller

Ondanks constante lof over veel Lush producten, zijn er ook producten waar ik helemaal niets mee heb. Sterker nog, van sommige word ik écht niet vrolijk. In dit artikel laat ik je zien welke Lush producten ik nooit (meer) in huis zal halen.

Ik ben één keer bijna over m’n nek gegaan van een Lush product, en dat was van Dark Angels. Ik smeerde het zwarte goedje op m’n gezicht en wist gewoon niet HOE SNEL ik hem weer eraf moest spoelen. De zwaar aanwezige houtskoolgeur drong diep m’n neusgaten binnen en liet m’n hele lijf op tilt slaan. Ik heb nog nooit zo vies gekeken, volgens mij. De geur is erg penetrant en heb ik daarna nog dagen lang geroken. Nou oke, misschien niet, maar feit blijft dat hij echt drie keer niets is voor mij. 😖


(bron)

Wow, al die zepen zien er mooi uit, hé? Ik vind ze ook heel mooi en ze ruiken (bijna allemaal) goddelijk. Maar onder de douche zijn de zepen en ik géén vriendjes. Mocht je je dus afvragen waarom je nog nooit een Lush zeep review hebt gelezen op deze blog, now you know. Ze laten m’n huid namelijk squeaky clean aanvoelen, heel stribbelig. Een vreselijk gevoel, maar mijn vader zweert er bij. Die voelt zich pas schoon als dat vettige laagje van z’n huid af is. Nou, ik vind het een verschrikking. En dan zijn er ook nog zepen die totaal niet schuimen, dat vind ik ook maar raar. Ik heb wel wat zepen van Lush, maar dan puur voor de geur. Als ik ze op gegeven moment niet meer ruik, geef ik ze aan m’n ouders, die ze graag gebruiken. Probleem opgelost.


(bron)

Deze scrub is ideaal wanneer je je opperhuid zat bent en deze liever kwijt dan rijk bent. Even een paar keer erover heen wrijven, en weg is je opperhuid! Nee, dit soort scrubs zijn niet geschikt voor mijn gevoelige huid.

Jelly bombs.. tja. Ik heb toen Dark Arts gereviewd, maar ook Ectoplasm, Green Coconut en The Big Sleep heb ik geprobeerd. Ik blijf die stukken slijm in het water maar raar vinden. Alsof iemand keihard in het water heeft geniest. En niet 1 keer, maar 15 keer. Brrr.

Hoewel ik dol ben op de geur Yog Nog, was deze bodylotion echt een flop op mijn huid. In de pot rook hij naar slagroomvla, heel romig en zoet. Eenmaal opgesmeerd veranderde de geur naar kerrie. Ik háát kerrie zo intens. Ik vind de geur om te kokhalzen en het moet ook ver weg van mijn eten vandaan blijven. Je snapt dus dat deze bodylotion weer heel snel de deur uit was.

Metamorphosis Bath Bomb is niet een bath bomb die ik snel weer zou kopen. Ondanks dat mijne waarschijnlijk gewoon een lichamelijke afwijking had, was het alsnog niet fijn om in een bad te liggen waarvan het water op een sloot met pis leek. Hij gaf ook enorm af, dus ik moest ook nog eens boenen na afloop. BOENEN. De ellende! Kan ik ergens de manager spreken?!

Disclaimer: Alles wat in dit artikel staat is gebaseerd op mijn persoonlijke mening en hoeft niet overeen te komen met de werkelijkheid van het product. De producten zijn bij anderen weer heel geliefd, dus neem het artikel gewoon met een korreltje zout!

Zijn er Lush producten die jou zijn tegen gevallen?

12 Responses to Lush producten waar ik niets mee heb

 • Wat jammer dat deze producten niet bevallen, maar dat kan gebeuren natuurlijk. Ik ben zelf ook geen heeeel groot fan van jelly bombs. Heb er wel een aantal gehad maar dat slijm is raar. Al vond ik turtle meevallen vergeleken anderen!

 • Wat ik verschrikkelijk vind zijn LUSH producten met glitters; bath bombs en bubble bars voornamelijk. Ik hoef er niet uit te zien als een discobal nadat ik uit bad kom; thanks.

  Wat betreft de zepen; die moet je inderdaad niet gebruiken onder de douche. Word mijn huid ook ontzettend droog van, echt een verschrikking. Om mijn handen lekker mee te wassen zijn ze daar in tegen wel weer heerlijk en ik koop dan ook regelmatig een stukje LUSH zeep. Ook lekker om vloeibare zeep van te maken als je een beetje van DIY’en houdt. :)

 • Dark angels werkte top voor mijn back acne jaren terug! Maar was inderdaad een vreselijke geur + stainde echt in de huid. Ik vind de jelly bombs geen aanraders, stuk voor stuk te smerig om in te zitten, laat staan te gaan liggen!

 • Hihi, geweldig! Echt een heel goed artikel.Goed dat je ook dit soort ervaringen deel.Daar kan ik net als van je reviews ook erg van genieten.

  Ik zou ook niet graag in een bad liggen waarvan het water op een sloot met pis lijkt brrrr.. Kerrie geur vind ik zelf wel lekker in gerechten maar voor op mijn huid.. nee bedankt! Vorige week kocht ik de avobath bathbomb, ik vond ‘em niet speciaal. Het badwater vond ik veel te licht, geen spectaculaire kleurensensatie in bad, gewoon licht groen met veel glitters die ik eruit moest poetsen erna. Ik had al zo’n vermoeden dat dit geen toppertje zou worden, maar mijn dochtertje wilde ‘em graag vanwege de geur.. tja. en wat doe je dan.. je neemt het toch mee.

 • Ik moet nog steeds zo hard lachen om die yog nog body lotion die naar kerrie ruikt. Ik kan het me gewoon niet voorstellen, kerrie. Zo’n heerlijk uitziend product haha. Maar als hij naar kerrie ruikt zou ik er ook echt niet vrolijk van worden. De jelly bombs trekken mij ook echt totaal niet, ook al heb ik laatst wel perongeluk de snow fairy jelly bomb gekocht. I don’t know how it happened haha. Zeker nu je zo mooi hebt beschreven hoe het aanvoelt denk ik toch dat ik hem nog eventjes links laat liggen hahaha. Ik heb een hele poos geleden een keer gebadderd met Star Light Star Bright en m’n bad glinstert nog steeds. Mijn moeder vindt het verschrikkelijk, ze heeft al tig keer staan schrobben maar het gaat er niet meer vanaf haha.

 • Ik heb een keer een masker gehad die een enorme vislucht had, ook geen succes en de glitters hoeven van mij ook niet.

 • Ik heb enkel nog maar de Ectoplasm Jelly Bomb geprobeerd en die vond ik twee keer niks, maar misschien komt dat ook wel doordat ik hem te lang bewaard heb, oeps. De Turtle heb ik hier ook nog liggen! Metamorphosis heb ik ook, maar ik herinner me je review en durf hem niet gebruiken, haha. Hij ruikt wel lekker, in ieder geval!
  Even denken welke Lush-dingen ik stom vind … De Golden Egg Bath Bomb Melt sowieso, want nadat die glitters er binnen een paar seconden af zijn, lijkt het net alsof er een gekookte aardappel door je bad drijft. Oh, en hij geeft je badwater ook dat gezellige piskleurtje.
  Sparkle Jars vind ik ook maar niks. Zo onhandig. En zoals je weet háát ik all things Snow Fairy. Heb ik effe geluk dat ik maar liefst twéé Sparkle Jars in die geur heb! :’)

 • Hehe, wat een geweldig artikel! Ik vond Dark Angels wel fijn werk, maar die geur was inderdaad iets speciaal… ;) En ik heb nooit die zwarte schijn uit mijn washandjes en handdoeken gekregen… Dus ik snap helemaal waarom deze hierin staat!

 • Ik vind dat ook zo vreselijk dat je huid zo stroef aanvoelt, daarom gebruik ik nooit zeep.

 • Wat jammer dat deze producten niet voor je werken. Gelukkig zijn er nog zat Lush producten die wel fijn zijn.

 • Awh, dat squeaky clean herken ik enorm. Dat is ook de reden waarom ik geen Lush zepen koop. Verder gebruik ik bijna geen producten die echt in je huid trekken. Op een paar uitzonderingen na, kan mijn huid bijna niks hebben zonder irritaties.

 • Ohh ik heb ook zo’n hekel aan dat gevoel na het gebruik van zeep. Zo jammer want er zitten soms zo’n heerlijke geuren aan en ze zijn zo prachtig mooi! Ook herken ik t rare geurtje wat mn huid krijgt na de yog nog bodylotion. Sindsdien kan ik niet meer met de yog nog geur haha, telkens sluipt het mijn neus weer in. Gelukkig zijn er ook een aantal dingen die we minder vinden aan Lush, anders zouden we helemaal doodarm zijn ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën